παιδια δεν αντεχω θα τρολάρω!
μετά απο μια εβδομάδα με το 8 δεν βρίσκω τίποτα που να δικαιολογεί αυτή την ονοματοδοσία. Πολύ φανφάρα να ανεβεί η μετοχή (και καλά κάνουν) αλλά είναι απλά ενα 7.2 όπως είχε γράψει ενα παληκάρι εδώ. Ούτε τα πληκτρολόγια με συγκίνησαν (είναι άκρως δύσχρηστα ειδικά χωρίς Ελληνικά) ούτε το group messaging (αλήθεια το χρησιμοποιέι κανείς έχοντας viber, whatsapp?) και αυτό στις φωτογραφίες να πρέπει να πας αλλού να δεις τις παλαιότερες είναι για μένα τεράστιο μείον!!! Δε ξέρω τι παιζει με το handoff γιατι δεν έχω μακ (αυτό θα μάρεσε σίγουρα), αλλά κατα τ'αλλα απλά μια μικρή αναβάθμιση...
Αντε να βαλω και στα ημι-θετικά αυτο που δειχνει πιο app τρωει τη μπαταρία, όχι οτι βοηθαει πρακτικά αλλά απλά επιβεναιώνει αυτά που ένας χρήστης ήδη φαντάζεται!
Μη flameάρετε πολύ!
φιλε μου καλημερα, το ios8 ειναι η μεγαλυτερη αναβαθμηση που εχει γινει ποτε! βεβαια ειναι αναβαθμηση περισσοτερο στο dev κοματι! οι εφαρμογες που θα αναβαθμηστουν στο μελλον θα σου παρεχουν δυνατοτητες που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν.
επισης το icloud drive ειναι τεραστια αναβαθμηση αν και ακομα δεν λειτουργει μεχτι τις 21 οκτ που θα βγουν τα yosemite
το continuity ειναι ενα feature που δεν υπαρχει σε καμια αλλη πλατφορμα και ειναι πολυ πρακτικο
το metal θα κανει τα γραφικα 2 σκαλια πιο πανω
μερικα που λες οτι δεν ειναι κατι σπουδαιο για καποιους αλλου μπορει να ειναι, το enterprise εσυ μπορει να μην το χρησημοποιησεις ποτε αυτος ομως που εχει μια εταιρεια και υπαλληλους θα χορευει ακομα που βγηκε διοτι θα του λυσει τα χερια!
το family sharing ειναι απιστευτο για αυτους που εχουν οικογενεια και θελουν τα παιδια τους να αγοραζουν με ασφαλεια
επισης δωθηκε το cloudkit που στην ουσια ενας dev θα μπορει να φτιαχνει εφαρμογες χωρις να πρεπει να πληρωνει hosting (γινετε και τωρε με το parse αλλα το cloudkit θα σου δινει επιπλεον δυνατοτητες)
επισης το home kit το ξεχασες? εχουν βγει ηδη κλειδαριες, λαμπες, θερμοστατες κτλ που κανουν χρηση ηδη!