Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1951   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:starstar2301

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:15

Σήμερα πέρασα το ios 8 στο 4s τελικά δεν κρατήθηκα και μπορώ να πω πάει καλύτερα από ότι περίμενα!

Έφαγε ένα κόλλημα βέβαια και τυχαίνει κανα lag αλλά φαντάζομαι θα διορθωθούν με την ανανέωση!

Απλά να ρωτήσω ,εγώ έκανα επαναφορά και πέρασα το back up μου μετά μέσω itunes όταν άνοιξε. Ο πιο ''σωστός'' τρόπος για να το περάσω ήταν αυτός η αλλιώς π.χ set up as new ή απλά ενημέρωση?

καλημέρα.

οι 2 πρώτοι είναι οι ενδεδειγμένοι τρόποι. ο τρίτος (ενημέρωση) δημιούργησε προβλήματα σε πολλούς.

με setup as new το κινητό γίνεται... new, δηλαδή ίσως είναι λίγο καλύτερα, αλλά τα περνάς όλα ένα ένα ξανά, ενώ με το backup όλα έρχονται σαν γάντι...

κι εγώ έχω 4s & χαίρομαι που πέρασα το 8.

Τελευταία επεξεργασία από: starstar2301, 23/09/2014 - 08:17

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1952   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:16

παιδια δεν αντεχω θα τρολάρω!

μετά απο μια εβδομάδα με το 8 δεν βρίσκω τίποτα που να δικαιολογεί αυτή την ονοματοδοσία. Πολύ φανφάρα να ανεβεί η μετοχή (και καλά κάνουν) αλλά είναι απλά ενα 7.2 όπως είχε γράψει ενα παληκάρι εδώ. Ούτε τα πληκτρολόγια με συγκίνησαν (είναι άκρως δύσχρηστα ειδικά χωρίς Ελληνικά) ούτε το group messaging (αλήθεια το χρησιμοποιέι κανείς έχοντας viber, whatsapp?) και αυτό στις φωτογραφίες να πρέπει να πας αλλού να δεις τις παλαιότερες είναι για μένα τεράστιο μείον!!! Δε ξέρω τι παιζει με το handoff γιατι δεν έχω μακ (αυτό θα μάρεσε σίγουρα), αλλά κατα τ'αλλα απλά μια μικρή αναβάθμιση...

Αντε να βαλω και στα ημι-θετικά αυτο που δειχνει πιο app τρωει τη μπαταρία, όχι οτι βοηθαει πρακτικά αλλά απλά επιβεναιώνει αυτά που ένας χρήστης ήδη φαντάζεται!

Μη flameάρετε πολύ! :P

Τελευταία επεξεργασία από: islascanarias, 23/09/2014 - 08:17

#1953   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:25

παρατήρησα ένα πρόβλημα:

πάω Settings ---> Privacy, κάνω αλλαγή στο Location Services (είτε on είτε off), πάω σε άλλη εφαρμογή & αν ξαναγυρίσω στο Settings κρασάρει.

δεν κρασάρει αν όταν κάνω την αλλαγή επιστρέψω σε προηγούμενο menu.

το έχει κάποιος άλλος αυτό;

έχω 4s με 8.

#1954   tzalavrag

tzalavrag

iPH Addict

• 827 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:31

Αν το κανες με restore μην το ξαναπερασεις ... Υπομονη για το update ,updates λειτουργικου και προγραμματων !

ποιο να μην ξαναπεράσω; Το 8;!

#1955   tzalavrag

tzalavrag

iPH Addict

• 827 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:36

καλημέρα.
οι 2 πρώτοι είναι οι ενδεδειγμένοι τρόποι. ο τρίτος (ενημέρωση) δημιούργησε προβλήματα σε πολλούς.
με setup as new το κινητό γίνεται... new, δηλαδή ίσως είναι λίγο καλύτερα, αλλά τα περνάς όλα ένα ένα ξανά, ενώ με το backup όλα έρχονται σαν γάντι...
κι εγώ έχω 4s & χαίρομαι που πέρασα το 8.

εγω πάτησα restore στο itunes κ δεν με έβγαλε στο set up as new.. Γενικα καλα τα βλέω τ πραγματα αλλα εχει γινει ελαχιστα πιο αργο στο safari καθυστερει σ ειδοποιήσεις στο tappatalk και ατο facebook lagarei τρελά (μεχει π με πετά απ την εφαρμογη..) δ ξερω, να το αφήσω ετσι ή να απεγκαραστήσω όλες τις εφαρμογες μ το χερι να κρατησω backup μυνήματα, μουσικη, φωτο κ να ξανα κανω διαδικασια κ set up as new κ να επαναφερω το backup αυτο;

#1956   starstar2301

starstar2301

iPH Member

• 311 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:42

μετά απο μια εβδομάδα με το 8 δεν βρίσκω τίποτα που να δικαιολογεί αυτή την ονοματοδοσία. Πολύ φανφάρα να ανεβεί η μετοχή (και καλά κάνουν) αλλά είναι απλά ενα 7.2 όπως είχε γράψει ενα παληκάρι εδώ. Ούτε τα πληκτρολόγια με συγκίνησαν (είναι άκρως δύσχρηστα ειδικά χωρίς Ελληνικά) ούτε το group messaging (αλήθεια το χρησιμοποιέι κανείς έχοντας viber, whatsapp?) και αυτό στις φωτογραφίες να πρέπει να πας αλλού να δεις τις παλαιότερες είναι για μένα τεράστιο μείον!!! Δε ξέρω τι παιζει με το handoff γιατι δεν έχω μακ (αυτό θα μάρεσε σίγουρα), αλλά κατα τ'αλλα απλά μια μικρή αναβάθμιση...

Αντε να βαλω και στα ημι-θετικά αυτο που δειχνει πιο app τρωει τη μπαταρία, όχι οτι βοηθαει πρακτικά αλλά απλά επιβεναιώνει αυτά που ένας χρήστης ήδη φαντάζεται!

icloud drive

family sharing

quick reply

handoff

dictation (εκπληκτικό)

3rd party keyboards  (μέχρι στιγμής μπελάς αλλά είναι αρχή)

quick type

activities

widgets

audio message

Siri με Shazam

αυτά πώς σου φαίνονται;  :P

#1957   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 08:45

icloud drive

family sharing

quick reply

handoff

dictation (εκπληκτικό)

3rd party keyboards  (μέχρι στιγμής μπελάς αλλά είναι αρχή)

quick type

activities

widgets

audio message

Siri με Shazam

αυτά πώς σου φαίνονται;  :P

widgets αχρηστο για τωρα

icloud drive δε συγχρονιζει σωστα με windows

audio message αχρηστο

siri πληρως αχρηστο για Ελλαδα

family sharing οκ

quick reply ok

handoff δεν εχω μακ

:P

#1958   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:09

φιλε μου καλημερα, το ios8 ειναι η μεγαλυτερη αναβαθμηση που εχει γινει ποτε! βεβαια ειναι αναβαθμηση περισσοτερο στο dev κοματι! οι εφαρμογες που θα αναβαθμηστουν στο μελλον θα σου παρεχουν δυνατοτητες που μεχρι τωρα δεν μπορουσαν.

επισης το icloud drive ειναι τεραστια αναβαθμηση αν και ακομα δεν λειτουργει μεχτι τις 21 οκτ που θα βγουν τα yosemite

το continuity ειναι ενα feature που δεν υπαρχει σε καμια αλλη πλατφορμα και ειναι πολυ πρακτικο

το metal θα κανει τα γραφικα 2 σκαλια πιο πανω

μερικα που λες οτι δεν ειναι κατι σπουδαιο για καποιους αλλου μπορει να ειναι, το enterprise εσυ μπορει να μην το χρησημοποιησεις ποτε αυτος ομως που εχει μια εταιρεια και υπαλληλους θα χορευει ακομα που βγηκε διοτι θα του λυσει τα χερια!

το family sharing ειναι απιστευτο για αυτους που εχουν οικογενεια και θελουν τα παιδια τους να αγοραζουν με ασφαλεια

επισης δωθηκε το cloudkit που στην ουσια ενας dev θα μπορει να φτιαχνει εφαρμογες χωρις να πρεπει να πληρωνει hosting (γινετε και τωρε με το parse αλλα το cloudkit θα σου δινει επιπλεον δυνατοτητες)

επισης το home kit το ξεχασες? εχουν βγει ηδη κλειδαριες, λαμπες, θερμοστατες κτλ που κανουν χρηση ηδη!

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1959   hal

hal

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:10

widgets αχρηστο για τωρα

icloud drive δε συγχρονιζει σωστα με windows

audio message αχρηστο

siri πληρως αχρηστο για Ελλαδα

family sharing οκ

quick reply ok

handoff δεν εχω μακ

:P

Εσύ τι περίμενες για να το πεις 8? 

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα :rolleyes:

#1960   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:11

ναι οκ απλα σαν φανατικο χρηστης αϊφον  ειχαν παρει τα μυαλα αερα!!

#1961   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:18

Και επειδή τα μισά είναι άχρηστα για Ελλάδα, αλλά δεν σε απασχολούν και επειδή δεν έχεις mac.. Η αναβάθμιση είναι μάπα!!!

Θεός !!! :)

Αυτό με τις φωτό δεν χωνεύεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 23/09/2014 - 09:19

@CaLi@

#1962   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:28

Και επειδή τα μισά είναι άχρηστα για Ελλάδα, αλλά δεν σε απασχολούν και επειδή δεν έχεις mac.. Η αναβάθμιση είναι μάπα!!!

Θεός !!! :)

Αυτό με τις φωτό δεν χωνεύεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

παντος να ξερεις οτι αργοτερα αυτο με τις φωτο θα δουλευει πιο καλα απο οτι ειναι τωρα, απλα μαλλον επρεπε να κοπει μαχαιρι χαχαχ

#1963   islascanarias

islascanarias

iPH Member

• 200 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:29

καλα το φατναστηκα οτι θα πεσει flame :P να επαναλαβω οτι επρεπε κατ εμε να ονομαστει 7.2. ετσι θα ημουν ευχαριστημενος!!! :)

#1964   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:31

παντος να ξερεις οτι αργοτερα αυτο με τις φωτο θα δουλευει πιο καλα απο οτι ειναι τωρα, απλα μαλλον επρεπε να κοπει μαχαιρι χαχαχ

Ας το έβαζαν στη επόμενη αναβάθμιση.. Τώρα μας τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα εκεί μέσα.

Anyway!! Έχουμε πολλά να δούμε από το 8 ..

@CaLi@

#1965   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2014 - 09:34

Ας το έβαζαν στη επόμενη αναβάθμιση.. Τώρα μας τα έχουν κάνει λίγο σαλάτα εκεί μέσα.

Anyway!! Έχουμε πολλά να δούμε από το 8 ..

τωρα βγηκε το icloud drive σε συνεργασια με το icloud photo library! απλα η μεταβαση ηταν ασαλιοτος και παρε να χεις!  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24