μεθαυριο βγαινει official σε παροτηνω (μπορει να το σκοτωσα ορθογραφηκα οπως ολα τα αλλα) να μην περασεις καμια gm τσαμπα κοπος
Παροτρυνω ρε. Το σκοτωσες.
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:00
μεθαυριο βγαινει official σε παροτηνω (μπορει να το σκοτωσα ορθογραφηκα οπως ολα τα αλλα) να μην περασεις καμια gm τσαμπα κοπος
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:02
ναι να ταν μονοα υτο, εγω και η ορθογραφια δεν μιλιομαστε χαχαχαχ
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:02
Είπα να την βάλω απο τώρα για να αποφύγω αυτές τις 1-2 μέρες όπου θα είναι όλοι οι σεβερς κάτω. Ευχαριστώ πάντως, μάλλον θα περιμένω.
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:03
ναι να ταν μονοα υτο, εγω και η ορθογραφια δεν μιλιομαστε χαχαχαχ
Βαλε αυτοματη.
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:06
Βαλε αυτοματη.
ερωτηση βλακα αρχαριου στο pc στο chrome πως το κανω?
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:14
ερωτηση βλακα αρχαριου στο pc στο chrome πως το κανω?
Αυτο σε βολευει?
https://support.goog...wer/32703?hl=el
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:18
οχι αλλα το βρήκα!!!! πλέον θα είμαι ορθογραφημενος χεχε
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:20
Φίλε έχεις λάθος εδώ...αν δεν του αρέσει η 8;Πως γυρνάει πίσω μετα;Ας την βάλει να την δει και να αποφασίσει εγώ την έβαλα δεν μου άρεσε και γύρισα σε 7.1.2 με jailbreak. και σαφώς δεν θα την βάλω την Τετάρτη εκτός αν είμαι τόσο γκαντεμης και χρειαστεί restore....μεθαυριο βγαινει official σε παροτηνω (μπορει να το σκοτωσα ορθογραφηκα οπως ολα τα αλλα) να μην περασεις καμια gm τσαμπα κοπος
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:27
Φίλε έχεις λάθος εδώ...αν δεν του αρέσει η 8;Πως γυρνάει πίσω μετα;Ας την βάλει να την δει και να αποφασίσει εγώ την έβαλα δεν μου άρεσε και γύρισα σε 7.1.2 με jailbreak. και σαφώς δεν θα την βάλω την Τετάρτη εκτός αν είμαι τόσο γκαντεμης και χρειαστεί restore....
καλα εχεις ενα ποιντ δεν λεω, απλα το ιοσ 8 δινει πολλα πραγματα που πιστευω αξιζει πριν καν την περασεις!
Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:40
Δημοσίευση 15/09/2014 - 13:01
Βαλε αυτοματη.
Το autocorrect του iphone πάντως νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από ένα φιλόλογο(εμένα δηλαδή), παίρνει πρωτοβουλίες και τα κάνει θάλασσα! Με εκθέτει επανειλημμένα
Δημοσίευση 15/09/2014 - 13:10
Το autocorrect του iphone πάντως νομίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από ένα φιλόλογο(εμένα δηλαδή), παίρνει πρωτοβουλίες και τα κάνει θάλασσα! Με εκθέτει επανειλημμένα
Δημοσίευση 15/09/2014 - 13:25
Ειναι για γελια ομολογουμενως. Αλλα αφου δεν τα παει καλα με ορθογραφια ο valsamis θα τον βοηθησει.
Οσο για μενα τη κλεινω με τη μια. Για αυτο δε βαζω και τονους. (Κακως)
Κατι "κατεβαλαν" και "οκτωβριος" σε αναγκαζουν να τη κλεισεις.
χαχαχα όντως! Εγώ δεν το έχω κλείσει ακόμα, απλώς επιστρέφω και διορθώνω! Να 'ναι καλά το swipeselection, μ' έχει σώσει! Επίσης, παραδέχομαι το φόρουμ που απαγορεύει τα greeklish! Ο Valsamis επειδή λέει δυνατές ατάκες συνήθως, βάζουμε στην άκρη τα ορθογραφικά!
Δημοσίευση 15/09/2014 - 13:43
η αππλε ξερει καλυτερα!!!
Δημοσίευση 15/09/2014 - 13:47
η αππλε ξερει καλυτερα!!!
Δε βγαίνει άκρη στο μήνυμα αν δε διορθώσεις! χαχα
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες