η siri dictation είναι και για offline χρήση?
iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό
Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:22
Ad
Δημοσίευση 14/09/2014 - 13:27
Σε 4s και μινι 2 δε σας είδα να λέτε κάτι. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Την Τετάρτη θα το δοκιμάσουμε εμείς οι ίδιοι γιατι κι εγω εχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά απάντηση δεν πήρα! Μαλλον όλοι ασχολούνται απο iPhone 5 και πάνω! Υπομονή λοιπόν 3 μερες!
Δημοσίευση 14/09/2014 - 15:00
Καλό ειναι να το δοκιμάσετε τώρα που μπορείτε να γυρίσετε πίσω αλλιώς την Τετάρτη θα ειναι αργά εγώ σε iPhone 5 (αυτό έχω δυστυχώς δεν έχω 4s) γύρισα πίσω δεν είχα κάποιο θέμα καλή ήταν δεν μπορώ να πω αλλά αυτά που βάζει extra εγώ τα έχω με 2 tweak.Την Τετάρτη θα το δοκιμάσουμε εμείς οι ίδιοι γιατι κι εγω εχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά απάντηση δεν πήρα! Μαλλον όλοι ασχολούνται απο iPhone 5 και πάνω! Υπομονή λοιπόν 3 μερες!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/09/2014 - 15:50
Ήμουν φανατικός με το jailbreak όσο είχα το 3G πηγα στο 4S και μέχρι το ios6 το είχα μονο με jailbreak οσπου κόλλησε άσχημα μια φορά το κινητό και απο τότε ειπα δεν θα το ξανακάνω jail break! Τωρα για το 8 νομιζω το κινητό θα τρέχει καλυτερα απο ποτέ γιατι ειναι η βελτίωση του 7 το οποίο γράφτηκε απο την αρχή!Καλό ειναι να το δοκιμάσετε τώρα που μπορείτε να γυρίσετε πίσω αλλιώς την Τετάρτη θα ειναι αργά εγώ σε iPhone 5 (αυτό έχω δυστυχώς δεν έχω 4s) γύρισα πίσω δεν είχα κάποιο θέμα καλή ήταν δεν μπορώ να πω αλλά αυτά που βάζει extra εγώ τα έχω με 2 tweak.
Ο μόνος λόγος να μην προχωρήσω στην αναβάθμιση ειναι να μην υπάρχει θέμα με το wifi!
Τελευταία επεξεργασία από: Thanasiskok, 14/09/2014 - 15:50
Δημοσίευση 14/09/2014 - 16:44
Ήμουν φανατικός με το jailbreak όσο είχα το 3G πηγα στο 4S και μέχρι το ios6 το είχα μονο με jailbreak οσπου κόλλησε άσχημα μια φορά το κινητό και απο τότε ειπα δεν θα το ξανακάνω jail break! Τωρα για το 8 νομιζω το κινητό θα τρέχει καλυτερα απο ποτέ γιατι ειναι η βελτίωση του 7 το οποίο γράφτηκε απο την αρχή!
Ο μόνος λόγος να μην προχωρήσω στην αναβάθμιση ειναι να μην υπάρχει θέμα με το wifi!
Καμία σχέση το jailbrake του iOS 4-5 με αυτο που έχουμε σήμερα! Σε 5s έχω jailbrake απο τότε που το αγόρασα και 3-4 tweaks μου έχουν λύσει τα χέρια! Απλά θέλει προσοχή στο τι βάζεις και απο που το κατεβαζεις!
Δημοσίευση 14/09/2014 - 16:46
Καμία σχέση το jailbrake του iOS 4-5 με αυτο που έχουμε σήμερα! Σε 5s έχω jailbrake απο τότε που το αγόρασα και 3-4 tweaks μου έχουν λύσει τα χέρια! Απλά θέλει προσοχή στο τι βάζεις και απο που το κατεβαζεις!
Καλά σίγουρα δεν υπάρχει καμια σχέση αλλά αυτο τον 1,5 χρόνο χωρίς jb εχω το κεφάλι μου ήσυχο! Τωρα που το 4S θα πάρει την τελευταία αναβάθμιση της καριέρας του ίσως ξαναγυρίσω αλλά μέχρι στιγμής δεν με εχει έρθει η επιθυμία!
Δημοσίευση 14/09/2014 - 16:51
Το iOS 8 έχει πολλά καλά από μόνο του αλλά ακόμη θέλει δουλειά για εμένα για να το έχεις χωρίς jb...Καλά σίγουρα δεν υπάρχει καμια σχέση αλλά αυτο τον 1,5 χρόνο χωρίς jb εχω το κεφάλι μου ήσυχο! Τωρα που το 4S θα πάρει την τελευταία αναβάθμιση της καριέρας του ίσως ξαναγυρίσω αλλά μέχρι στιγμής δεν με εχει έρθει η επιθυμία!
Ίσως και ποτέ να μην γίνει τέλειο! Οπότε πάντα να χρειάζεται ένα jailbrake!
Πάντως μην το φοβάσαι, το κινητό σου δεν θα χαλάσει απο το jailbrake!
Θέλω να δώ τι θα κάνει η jb κοινότητα με το apple watch τώρα! Όλο και κάτι θα βγάλουν να το κάνουν καλύτερο!
Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 14/09/2014 - 16:58
Δημοσίευση 14/09/2014 - 17:18
Μην το λες γιατί όταν βγήκε η 7 στο iPhone 4 όλοι κλαιγαν γιατί σερνόταν και δεν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω με το 7.x.x σώθηκαν κάπως και πάλι έχουν κάτι θέματα.Για μένα όσοι έχουν 4s πρέπει να δουν την 8 τώρα που έχει επιστροφή μετά θα ειναι αργά και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω καμία σχέση το jailbreak τότε με τώρα εγώ πάντως απο iPhone 3G μέχρι τώρα στο iPhone 5 πάντα jailbreak και κανένα σπασμένο προγράμμα ή tweak και δεν είχα θέμα ποτέ.Τωρα ειναι να μην σου τύχει.....Ήμουν φανατικός με το jailbreak όσο είχα το 3G πηγα στο 4S και μέχρι το ios6 το είχα μονο με jailbreak οσπου κόλλησε άσχημα μια φορά το κινητό και απο τότε ειπα δεν θα το ξανακάνω jail break! Τωρα για το 8 νομιζω το κινητό θα τρέχει καλυτερα απο ποτέ γιατι ειναι η βελτίωση του 7 το οποίο γράφτηκε απο την αρχή!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/09/2014 - 17:28
Σε 4s και μινι 2 δε σας είδα να λέτε κάτι. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
Σε iPad Μini 2 δεν γνωρίζω αλλά σε Mini 1st Gen Μακριά και αγαπημένοι τρελό Lag.
Δημοσίευση 14/09/2014 - 18:11
ξερει κανεις ποσα mb θα ειναι το ios 8?
Δημοσίευση 14/09/2014 - 18:21
Στο 5 που την έβαλα ειναι 1.66gb και σου δίνει καθαρό χώρο αν θυμάμαι καλά 12,7gb στο κινητό...για άλλη συσκευή δεν γνωρίζω.ξερει κανεις ποσα mb θα ειναι το ios 8?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/09/2014 - 18:31
Παιδια πως μπορω να δοκιμασω το iOS 8 στο iPad mini 1st gen για να δω αν τρεχει καλα; Μπορω να γυρισω μετα σε iOS 7.1.2 ξανα; Που μπορω να βρω link;
Δημοσίευση 14/09/2014 - 18:39
Παιδια πως μπορω να δοκιμασω το iOS 8 στο iPad mini 1st gen για να δω αν τρεχει καλα; Μπορω να γυρισω μετα σε iOS 7.1.2 ξανα; Που μπορω να βρω link;
Με restore το κανεις τα υπολοιπα θα στα στειλω σε πμ....
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 14/09/2014 - 23:28
Επισης η 7.1.2 σε σχεση με τις 7.x.x ειναι μακραν πιο σταθερη και πιο γρηγορη.
Δημοσίευση 14/09/2014 - 23:35
Δεν νομιζω το 4s να εχει τα θεματα του 4 γιατι με το ios7 και με ολα τα εφε on δεν μου κολλησε ποτε μονο θεμα με την μπαταρια εχω. Αυτο ξεκινησε με την υπερκαταναλωση μπαταριας του 7 και σε συνδιασμο με τα χρονια που εχει στην πλατη του σχεδον καταστραφηκε και δεν βγαζει τη μερα πλεον. Απο οτι εχω δει το 8αρι το ελαφρυναν οποτε θα τρεχει πολυ καλυτερα ελπιζω να εχει καλη διαχειριση της ραμ και να μην το παρατησαν στο ελεος του θεου. Θα δουμε απο τεταρτη και μετα. Παντως χειροτερη απο την 7 δεν θα ειναι σιγουρα.Μην το λες γιατί όταν βγήκε η 7 στο iPhone 4 όλοι κλαιγαν γιατί σερνόταν και δεν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω με το 7.x.x σώθηκαν κάπως και πάλι έχουν κάτι θέματα.Για μένα όσοι έχουν 4s πρέπει να δουν την 8 τώρα που έχει επιστροφή μετά θα ειναι αργά και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω καμία σχέση το jailbreak τότε με τώρα εγώ πάντως απο iPhone 3G μέχρι τώρα στο iPhone 5 πάντα jailbreak και κανένα σπασμένο προγράμμα ή tweak και δεν είχα θέμα ποτέ.Τωρα ειναι να μην σου τύχει.....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 28
0 μέλη, 28 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες