Στο iPad μαλλον κουνηθηκε γιατι δεν το βλεπω.
Στο iPad το βλέπω.. Το iPhone είναι με το cydia παρέα και δεν τo πειράζω...
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:35
@CaLi@
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:35
απο την αλλη τ updates τα διαμορφώνει ετσι η apple ετσι ωστε σιγα σιγα να σαι κανει να αλλάξεις κινητο !
εχω iphone 3gs σε ioς 6 και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο τα lag και εχω και iphone 4 ιος 6 και μπορω να πω οτι αν του ειχα κανει update σε ios 7 θα ειχε πεθάνει!!!
Οπότε η apple σου δίνει αναβαθμίσεις 3 και 4 χρόνια και εσύ νιώθεις ότι το κάνει επίτηδες για να νιώσεις ότι πάλιωσε το κινητό σου.
Πήγαινε λοιπόν στο android με αναβαθμίσεις 18-24 μηνών να μην έχεις το δίλημμα του να κάνω / να μην κάνω αναβάθμιση.
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:36
επιβεβαιωνω οτι ειναι το foursquare
και εγω συμφωνω ειναι το foursquare. απο τις υπηρεσιες τοποθεσιας κλειστε το διακοπτη της εφραμογης. λογικα σε επομενο update του foursquare θα στρωσει
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:38
θα πηδηχτω απο το παραθυρο. Λες να με γελασαν τα ματια μου χθες το βραδυ. Θα το ξαναδω μετα και θα επανελθω.
iPhone και Cydia ειναι σε σχεση.
Αλλα για σενα μια μερα ακομα. Απο αυριο stock iOS 8.
Θελουμε ενα γρηγορο review και εντυπωσεις και απο τα 2 αν μπορεις.
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:38
@CaLi@
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:41
Τελικά αξίζει η αναβάθμιση ρε παιδια η θα αρχίσει τα σκαλώματα το IPHONE 5 όπως τοτε όταν ειχε βγει το ιος 7?
πάντως εγω που προσφατα έκανα restore και set as a new σε 7.1.2 και το κινητο παει ΜΠΑΛΑ !
απο την αλλη τ updates τα διαμορφώνει ετσι η apple ετσι ωστε σιγα σιγα να σαι κανει να αλλάξεις κινητο !
εχω iphone 3gs σε ioς 6 και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο τα lag και εχω και iphone 4 ιος 6 και μπορω να πω οτι αν του ειχα κανει update σε ios 7 θα ειχε πεθάνει!!!
τρεχει και καλυτερα απο την 7
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:43
καλημερα...ηθελα να ρωτησω το εξης: πηγα να περασω το ios 8 και μου λεει πως δεν
εχω αρκετο χωρο στο iphone ( ειχα κανει την βλακεια και αγορασα με 16gb)
πρεπει τωρα να σβησω καποια apps και αλλα αρχεια για να το περασω....
μετα απο την αναβαθμιση θα μπορεσω να επαναφερω καποια πισω?
ποσο χωρο πιανει το ios 8 στoν δισκο? γιατι αμα ειναι μετα να μην εχω χωρο
μενω και στο 7 δεν χαλασε ο κοσμος...ακουω προτασεις. ευχαριστω
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:44
θα πηδηχτω απο το παραθυρο. Λες να με γελασαν τα ματια μου χθες το βραδυ. Θα το ξαναδω μετα και θα επανελθω.
iPhone και Cydia ειναι σε σχεση.
Αλλα για σενα μια μερα ακομα. Απο αυριο stock iOS 8.
Θελουμε ενα γρηγορο review και εντυπωσεις και απο τα 2 αν μπορεις.
Σίγουρα !!
Όπως κάθε χρόνο θα πω και εγώ την γνώμη μου με τον δικό μου τρόπο!!
@CaLi@
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:45
Αν βάλεις 7.1.2 στο 4 πάει μια χαρά, μην λες οτι νάναι. Έχεις την απαίτηση δλδ το 3gs που είναι 5+ χρονών να πηγαίνει όπως πάνε τα τωρινά?
μάλλον εσύ λες οτι να ναι γιατι εχω δει πως παει το 7 σε 4 αρι και μονο να το βαλει κανείς δεν θελει!
οχι πως το 6 τρεχει μπαλα! αλλα νομιζω οτι τρεχει καλυτερα απο το 7 . το μονο ΑΡΝΗΤΙΚΟ οταν εχεις 6, ειναι οτι αναγκαστικά πρεπει να εχεις jb για να κατεβαζεις εφαρμογες που πλεον η τρομερή και φοβερή apple εχει βαλει ρήτρα στις περισσοτερες να εχεις ios7 και πανω! ΚΑΤΆΝΤΙΑ !
με ΟΤΑ κανεις το Update ?
καλημερα...ηθελα να ρωτησω το εξης: πηγα να περασω το ios 8 και μου λεει πως δεν
εχω αρκετο χωρο στο iphone ( ειχα κανει την βλακεια και αγορασα με 16gb)
πρεπει τωρα να σβησω καποια apps και αλλα αρχεια για να το περασω....
μετα απο την αναβαθμιση θα μπορεσω να επαναφερω καποια πισω?
ποσο χωρο πιανει το ios 8 στoν δισκο? γιατι αμα ειναι μετα να μην εχω χωρο
μενω και στο 7 δεν χαλασε ο κοσμος...ακουω προτασεις. ευχαριστω
Κατέβασε το ipsw κ πέρνα το με shift+restore απο itunes
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:47
μάλλον εσύ λες οτι να ναι γιατι εχω δει πως παει το 7 σε 4 αρι και μονο να το βαλει κανείς δεν θελει!
οχι πως το 6 τρεχει μπαλα! αλλα νομιζω οτι τρεχει καλυτερα απο το 7 . το μονο ΑΡΝΗΤΙΚΟ οταν εχεις 6, ειναι οτι αναγκαστικά πρεπει να εχεις jb για να κατεβαζεις εφαρμογες που πλεον η τρομερή και φοβερή apple εχει βαλει ρήτρα στις περισσοτερες να εχεις ios7 και πανω! ΚΑΤΆΝΤΙΑ !
Μάλλον δεν προσέχεις καλά γιατί όλοι θα σου πούνε οτι η 7.1.2 πάει αξιοπρεπέστατα στο 4αρι. Μάλλον έχεις χάσει επεισόδια σου έχει μείνει η κουβέντα όταν βγήκε το 7. Επαναλαμβάνω, μιλάω για 7.1.2
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:47
τρεχει και καλυτερα απο την 7
ευχαριστω θα το σκεφτώ
Δημοσίευση 18/09/2014 - 10:50
Λοιπον θα περάσω ios 7.12 σε 4αρι! και αν τρωει σκαλώματα τοσο ωστε να μου σπάσουν τα νευρα θα στο στειλω να μου το κατεβασεις σε iος 6 παλι!..(πλακα κανω) θα το κοιταξω παντως αυτο με την 7.1.2.
Υπαρχει περιπτωση να βρουμε ενα σχετικο πινακα με τις αποδοσεις σε second οπως αυτος για το iphone 4s αλλα για 5 και 5ς ?
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες