Για μένα (αν και είναι όμορφα τα άτιμα) δεν είναι θέμα κατασκευή αλουμίνιο γυαλί ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι ένα iPhone ή ένα android εμένα με ενδιαφέρει το λειτουργικό και κακά τα ψέματα το iOS σκοτώνει και όχι από άποψη τι έχει η apple μέσα αλλά τι υποστήριξη έχει από τους dev δες το AppStore και το google play καμία σχέση στις εφαρμογές είχα πάει σε android τις εφαρμογές που ήθελα δεν της βρήκα γύρισα πίσω στην Apple αν η Apple δεν είχε το store που έχει δεν είχε ελπίδα πέρα που στο Google play ο κάθε ένας βάζει ότι θέλει και αν δεν είσαι του χώρου μπορεί να κατεβάσεις κανένα Trojan η ιο...με 200-300 αγοράζεις κινητό πρώτο αλλά το λειτουργικό είναι για κλωτσιές σε αυτό που έχεις βάλε iOS και να είναι open source βάλε και cydia για τα διαφορά tweak και πες μου μετά πως θα είναι το LG....
Δεν προκειται να μπω παλι σε συζήτηση IOS/Android κλπ (ποσο μαλλον που ειμαι πολυ φρεσκος στο Android). Ο καθένας κανει τις επιλογές του, εγω ειμαι 10-12 ωρες την ημέρα σε εναν υπολογιστή μπροστά και γραφω κωδικα, μετα στο σπιτι εχω tablet για "κολοβάρεμα" , ε το κινητό πρεπει να κανει την "δουλεια" που θελω και οχι να ψηνει καφε Φιλικα