Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 12 ψήφοι

iOS 8: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο λειτουργικό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3041 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1696   Paolokom

Paolokom

iPH Addict

• 632 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:14

Τελικά η εμφάνιση καλούντος σε πλήρη οθόνη επανήλθε,γιατί σε ένα 4s που πέρασα ios 8 είναι όπως πριν.

Κάπου στη σελίδα 65 αναφέρθηκε ότι επανήλθε. Μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι  στις  ρυθμίσεις?

να ξαναδιαλεξεις την εικονα θελει

Τελευταία επεξεργασία από: Paolokom, 19/09/2014 - 16:14

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1697   Vapaboy

Vapaboy

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:16

εβαλα την 8 με restore και μου ειχε μεσα τα εικονιδια απο το emoji, πειτε μου οτι εγινε καθαρη εγκατασταση και δεν θελει παλι

#1698   sakis72

sakis72

iPH User

• 126 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:17

να ξαναδιαλεξεις την εικονα θελει

Ευχαριστώ πολύ.

#1699   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:30

Παιδες...εχω ipad2 και ipad4....να προβω σε αναβαθμιση κ στα δυο???ειναι οκ?ή στο ipad 2 θα πηγαινει πιο αργα κ να το ξεχασω?

#1700   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:30

Καλά μιλάμε ότι έχω αναφέρει ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα όλων των 4G iPhones εδώ μέσα, από το 5 και μετά, που δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του 3G στο background, είτε για να έχεις καλύτερο σήμα GSM να μιλάς όπου δεν υπάρχει καλή 3G κάλυψη, είτε απλά για να σώσεις μπαραρία αν σε ενδιαφέρει μόνο να μιλάς για κάποιες ώρες της μέρας, και αντί να γίνεται ένας χαμός και να διαμαρτύρονται όλοι και να στέλνουν feedback στην Apple να διορθώσει άμεσα αυτό το σοβαρό πρόβλημα, όλοι μα όλοι εδώ μέσα ασχολούνται με τα features του iOS 8!!!!! Τελικά οι περισσότεροι Apple users/fans είναι πρόβατα, ότι τους πασάρει η Apple είναι "άγιο" και "τέλειο"!.......... Δεν θα ακολουθήσω πλέον, την υγεία μας να έχουμε πρώτα ο Θεός, και λίγα λεφτάκια, και έφυγα προς Android. Bye bye Apple iPhones!!..............

Αντί να κραζετε τη Apple κοιτάτε να τα βρείτε με τον carrier σας πριν. Σιγά μην φτιάξει το πρόβλημα της κακής καλύψεις η Apple στην Ελλάδα. Αυτο είναι δουλειά των ενεργών εταιριών παροχής κινητής τηλεφωνίας οχι της apple. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα και το Ίντερνετ. Ελάχιστες φορές το έχω δει να μπαίνει σε edge, όλη την ώρα είμαι σε LTE. Drop calls δεν έχω με το 5s.

Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 19/09/2014 - 16:31

#1701   hardrock

hardrock

iPH Member

• 229 μηνύματα
  • Twitter:@arisilio
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:34

Παιδες...εχω ipad2 και ipad4....να προβω σε αναβαθμιση κ στα δυο???ειναι οκ?ή στο ipad 2 θα πηγαινει πιο αργα κ να το ξεχασω?

Στο τεσσερά μην το φοβάσαι καθόλου.
Τώρα για το δύο εγώ θα περιμένω στη θέση σου λίγο ακόμα.

Το έχω βάλει στο τέσσερα και τρέχει μια χαρά.

#1702   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:35

Παιδες...εχω ipad2 και ipad4....να προβω σε αναβαθμιση κ στα δυο :huh:ειναι οκ?ή στο ipad 2 θα πηγαινει πιο αργα κ να το ξεχασω?

Περίμενε Update. Ειδικά για το iPad 2. Δε θ'αργήσει η 8.0.1.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1703   cgkr

cgkr

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:38

Αντί να κραζετε τη Apple κοιτάτε να τα βρείτε με τον carrier σας πριν. Σιγά μην φτιάξει το πρόβλημα της κακής καλύψεις η Apple στην Ελλάδα. Αυτο είναι δουλειά των ενεργών εταιριών παροχής κινητής τηλεφωνίας οχι της apple. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα και το Ίντερνετ. Ελάχιστες φορές το έχω δει να μπαίνει σε edge, όλη την ώρα είμαι σε LTE. Drop calls δεν έχω με το 5s.

Μην το βλέπεις τόσο μονόπλευρα, κανένας δεν ζήτησε από την Apple να πιέσει τις ελληνικές telecom για καλύτερο σήμα. Αλλά δεν είναι ότι θα χαλάσει το sleekness του iOS αν αφήσει ένα toggle παραπάνω για να κάνουμε force τα κινητά μας σε 2.5G όταν δεν έχουμε απαιτήσεις γρήγορου Ιnternet αλλά θέλουμε να κρατήσουμε παραπάνω μπαταρία.

Και μην μου πεις ότι με 2 τελείες 3G καταναλώνω λιγότερη μπαταρία απ' ότι με full edge. 

Αν εσύ μπορείς και είσαι με LTE συνέχεια, μάλλον είσαι πολύ τυχερός που και η δουλειά σου και το σπίτι σου έχουν τόσο καλό σήμα. 

#1704   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:39

Στο τεσσερά μην το φοβάσαι καθόλου.
Τώρα για το δύο εγώ θα περιμένω στη θέση σου λίγο ακόμα.

Το έχω βάλει στο τέσσερα και τρέχει μια χαρά.

Περίμενε Update. Ειδικά για το iPad 2. Δε θ'αργήσει η 8.0.1.

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας!!!Να'στε καλα!!!

#1705   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:41

Καλά μιλάμε ότι έχω αναφέρει ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα όλων των 4G iPhones εδώ μέσα, από το 5 και μετά, που δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του 3G στο background, είτε για να έχεις καλύτερο σήμα GSM να μιλάς όπου δεν υπάρχει καλή 3G κάλυψη, είτε απλά για να σώσεις μπαραρία αν σε ενδιαφέρει μόνο να μιλάς για κάποιες ώρες της μέρας, και αντί να γίνεται ένας χαμός και να διαμαρτύρονται όλοι και να στέλνουν feedback στην Apple να διορθώσει άμεσα αυτό το σοβαρό πρόβλημα, όλοι μα όλοι εδώ μέσα ασχολούνται με τα features του iOS 8!!!!!  Τελικά οι περισσότεροι Apple users/fans είναι πρόβατα, ότι τους πασάρει η Apple είναι "άγιο" και "τέλειο"!.......... Δεν θα ακολουθήσω πλέον, την υγεία μας να έχουμε πρώτα ο Θεός, και λίγα λεφτάκια, και έφυγα προς Android. Bye bye Apple iPhones!!..............

Τα λες σκεπτόμενος όλα αυτά η σου ξεφεύγουν?

Σου απάντησαν πιο πάνω και συμφωνώ απόλυτα..

Άντε Bye Bye και καλή τύχη στο διάβα σου!!

Και πρόβατα και γίδια είχε ο πάππους, εδώ είμαστε άνθρωποι με επιλογές και ανάγκες..

Αυτές τις καφρίλες μάλλον πρέπει να πας να τις βγάλει σε άλλο Forum...

@CaLi@

#1706   tzalavrag

tzalavrag

iPH Addict

• 827 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 19/09/2014 - 16:57

συγνώμη δηλ; Ότι στην κοσμοτέ είχα σήμα σε άλλες συσκευές ενώ εδω δεν, δ λέει κάτι;

#1707   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/09/2014 - 17:06

συγνώμη δηλ; Ότι στην κοσμοτέ είχα σήμα σε άλλες συσκευές ενώ εδω δεν, δ λέει κάτι;

Το ότι εδώ έχουν όλα άψογο σήμα λέει κάτι!!

Ρομπότ ΙΟS WIN!! Παίζουν αεροπορία!!

@CaLi@

#1708   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 19/09/2014 - 17:08

Εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με 4s,5,5s ποτέ στην Ελλάδα ούτε Αμερική. Και μπορώ να πω πως το 5s έχει καλύτερο reception από το note 3 που είχα για μερικούς μήνες. Ποτέ δεν είχα cosmote βασικά γιατί δεν την θεωρώ αξιόπιστη αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση.

#1709   billader

billader

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 19/09/2014 - 17:15

Παιδιά στο iPad 4 κολλάει... Το app υγεία που είναι ; 😄

#1710   Vapaboy

Vapaboy

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2014 - 17:19

εβαλα την 8 με restore και μου ειχε μεσα τα εικονιδια απο το emoji, πειτε μου οτι εγινε καθαρη εγκατασταση και δεν θελει παλι

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14

0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες