Καλά μιλάμε ότι έχω αναφέρει ένα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ θέμα όλων των 4G iPhones εδώ μέσα, από το 5 και μετά, που δεν υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησης του 3G στο background, είτε για να έχεις καλύτερο σήμα GSM να μιλάς όπου δεν υπάρχει καλή 3G κάλυψη, είτε απλά για να σώσεις μπαραρία αν σε ενδιαφέρει μόνο να μιλάς για κάποιες ώρες της μέρας, και αντί να γίνεται ένας χαμός και να διαμαρτύρονται όλοι και να στέλνουν feedback στην Apple να διορθώσει άμεσα αυτό το σοβαρό πρόβλημα, όλοι μα όλοι εδώ μέσα ασχολούνται με τα features του iOS 8!!!!! Τελικά οι περισσότεροι Apple users/fans είναι πρόβατα, ότι τους πασάρει η Apple είναι "άγιο" και "τέλειο"!.......... Δεν θα ακολουθήσω πλέον, την υγεία μας να έχουμε πρώτα ο Θεός, και λίγα λεφτάκια, και έφυγα προς Android. Bye bye Apple iPhones!!..............
Αντί να κραζετε τη Apple κοιτάτε να τα βρείτε με τον carrier σας πριν. Σιγά μην φτιάξει το πρόβλημα της κακής καλύψεις η Apple στην Ελλάδα. Αυτο είναι δουλειά των ενεργών εταιριών παροχής κινητής τηλεφωνίας οχι της apple. Εγώ πάντως δεν έχω κανένα θέμα με το σήμα και το Ίντερνετ. Ελάχιστες φορές το έχω δει να μπαίνει σε edge, όλη την ώρα είμαι σε LTE. Drop calls δεν έχω με το 5s.
Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 19/09/2014 - 16:31