Πρόγραμμα ανταλλαγής τροφοδοτικού USB για Apple 5W Ευρώπη
Δημοσίευση 13/06/2014 - 15:26
Το θέμα είναι ότι το κινητό το πούλησα και δεν θυμάμαι τον σειριακό αριθμό , μπορώ να το αλλάξω η να το ρίξω στην ανακύκλωση;
Ad
Δημοσίευση 13/06/2014 - 15:40
Δημοσίευση 13/06/2014 - 15:45
ετσι ακριβως, γρηγορα αντανακλαστικά εκει στην apple, μετα απο 3-4 χρόνια μας ενημερωσαν οτι ειναι επικίνδυνος, ευτυχως εγω δεν τον χρησιμοποιουσα.
Δημοσίευση 13/06/2014 - 15:47
istorm στο riverwest καθως και isystem στη Μεσογειων επειτα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν να παω απο δευτερα σε ωρες που λειτουργει το σερβις με το κινητο και τον φορτιστη για να γινει η διαδικασια που θα χρειαστει καποιο διαστημα(3-4 εργασιμες)
Τελευταία επεξεργασία από: southma, 13/06/2014 - 15:48
Δημοσίευση 13/06/2014 - 16:07
ετσι ακριβως, γρηγορα αντανακλαστικά εκει στην apple, μετα απο 3-4 χρόνια μας ενημερωσαν οτι ειναι επικίνδυνος, ευτυχως εγω δεν τον χρησιμοποιουσα.
Αντε τώρα να πώ στη Γυναίκα μου "Ξέρεις η Apple εβγαλε πρόγραμμα αντικατάστασεις για το charger του iPhone 4 λόγο ότι μπορεί να πάρει φωτιά κατα την φόρτιση" εχω να ακούσω μπινελίκια που το χρησιμοποιει απο το 2010
Δημοσίευση 13/06/2014 - 16:09
istorm στο riverwest καθως και isystem στη Μεσογειων επειτα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν να παω απο δευτερα σε ωρες που λειτουργει το σερβις με το κινητο και τον φορτιστη για να γινει η διαδικασια που θα χρειαστει καποιο διαστημα(3-4 εργασιμες)
Εγω επικοινώνισα με Document Γλυφάδα και μου είπαν απο Δευτερα να περάσω για αντικατάσταση.
Δημοσίευση 13/06/2014 - 16:50
Επικοινώνησα με iStorm Θεσσαλονίκης μου επιβεβαίωσαν πως κάνουν την ανταλλαγή (αν και στο επίσημο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να γίνει ανταλλαγή) και μετά μου ζήτησε να έχω:
1. Το USB/πρίζα
2. Το τηλέφωνο
Πήγαν να ζητήσουν και την απόδειξη αγοράς αλλά τους είπα δεν προβλέπεται από πουθενά αυτό. Το ερώτημα μου είναι, υπάρχει περίπτωση να κάνουν μανούρα που οι συσκευές μου είναι JB? Κανονικά δεν πρέπει αλλά επειδή γενικά τους έκοψα λίγο ανήμπορους να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση (η μία υπάλληλος έλεγε φέρε απόδειξη αγοράς, η άλλη φέρε το κουτί κτλ) υποψιάζομαι πως αν πιάσουν JB συσκευή στα χέρια τους θα αρχίσουν να κάνουν φασαρία.
P.S. Έχω ένα 3GS & ένα 4S ελπίζω να μη με πούνε "ένα USB ανα πελάτη"
Δημοσίευση 13/06/2014 - 17:29
Δημοσίευση 13/06/2014 - 17:44
ωραια. κ εμενα ειναι για αλλαγη αλλα μενω επαρχια κ ειμαι 4 ωρες απο αθηνα κ αλλες τοσες απο θες/νικη. τι κανω;η συσκευη αγορασμενη απο e-shop.gr.
Σε αυτή την περίπτωση περιμένεις ως 18 Ιουνίου οπότε και θα συμμετέχουν στο σύστημα ανταλλαγής οι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών (Voda/Wind/Cosmote) http://support.apple.com/kb/HT1937
Λογικά θα μπορείς να το αλλάξεις σε κάποιο κεντρικό κατάστημα παρόχου ή τουλάχιστον να παραγγείλουν κομμάτια και να κάνουν την ανταλλαγή.
Δημοσίευση 13/06/2014 - 19:16
Παίδες, να υποθέσω ότι το πάμε χωρίς το usb καλώδιο, σωστά;
Υ.Γ. Αν είχε βγάλει τέτοια ανακοίνωση η Samsung εδώ μέσα θα κάναμε πάρτι για το πόσο τραγική εταιρεία είναι... Αυτό το σταματήστε να το χρησιμοποιείτε άμεσα αλλά ήδη το έχετε χρησιμοποιήσει 4-5 χρόνια είναι για κλάματα...
Δημοσίευση 13/06/2014 - 20:30
Αυτή την περίοδο βρίσκομαι Γερμανία και πέρασα σήμερα απο ένα Apple Store και μου το άλλαξαν αμέσως.
Έδωσα το παλιό τροφοδοτικό (δεν αλλάζουν το καλώδιο) και το μόνο που μου ζήτησαν είναι τη συσκευή για να επαληθεύσουν το serial.
Τσακ μπαμ
ΥΓ : Η συσκευή ήταν αγορασμένη απο Ελλάδα.
_
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 13/06/2014 - 20:37
Δημοσίευση 13/06/2014 - 21:16
3-4 εργασιμες;; Για ποιο λογο; Για να κανουν διαγνωστικο ελεγχο...;
Τη παλαυεουν;
Δημοσίευση 13/06/2014 - 22:17
Επικοινώνησα με iStorm Θεσσαλονίκης μου επιβεβαίωσαν πως κάνουν την ανταλλαγή (αν και στο επίσημο site αναφέρει ότι δεν χρειάζεται να γίνει ανταλλαγή) και μετά μου ζήτησε να έχω:
1. Το USB/πρίζα
2. Το τηλέφωνο
Πήγαν να ζητήσουν και την απόδειξη αγοράς αλλά τους είπα δεν προβλέπεται από πουθενά αυτό. Το ερώτημα μου είναι, υπάρχει περίπτωση να κάνουν μανούρα που οι συσκευές μου είναι JB? Κανονικά δεν πρέπει αλλά επειδή γενικά τους έκοψα λίγο ανήμπορους να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση (η μία υπάλληλος έλεγε φέρε απόδειξη αγοράς, η άλλη φέρε το κουτί κτλ) υποψιάζομαι πως αν πιάσουν JB συσκευή στα χέρια τους θα αρχίσουν να κάνουν φασαρία.
P.S. Έχω ένα 3GS & ένα 4S ελπίζω να μη με πούνε "ένα USB ανα πελάτη"
Ποια απόδειξη σου ζήτησε η υπάλληλος πλάκα κάνουμε ; Σιγά μην έχω απόδειξη για αγορά πριν 4 χρόνια.
Η ανακοίνωση δεν μιλάει για απόδειξη να μάθει να διαβάζει και να τη διαβάσει.
Δημοσίευση 13/06/2014 - 22:29
Δημοσίευση 14/06/2014 - 10:53
Αυτή την περίοδο βρίσκομαι Γερμανία και πέρασα σήμερα απο ένα Apple Store και μου το άλλαξαν αμέσως.
Έδωσα το παλιό τροφοδοτικό (δεν αλλάζουν το καλώδιο) και το μόνο που μου ζήτησαν είναι τη συσκευή για να επαληθεύσουν το serial.
Τσακ μπαμ
ΥΓ : Η συσκευή ήταν αγορασμένη απο Ελλάδα.
_
Αλλο επίπεδο τι ψάχνεις να βρεις τώρα...!
έχω και εγώ το τροφοδοτικό αυτό, αλλα εδώ στην Ελλάδα όλα γίνονται αργά αργά.
Τελευταία επεξεργασία από: TrankLL, 14/06/2014 - 10:54
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες