iOS 7.1 - iOS 7.1.2 Jailbreak tool pangu
Δημοσίευση 25/06/2014 - 01:07
Ad
Δημοσίευση 25/06/2014 - 02:31
Όσοι περάσατε OpenSSH καλό θα ήταν να περάσετε ένα εκ των SSH Switch και SSH Connect για απεν/ποίηση του.
Καταναλώνει μένοντας ανοιχτό.
OMG WTF, είναι και moderator και παραπλανεί τον κόσμο... Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Αν γουστάρεις banαρε με, αλλά σταμάτα να παραπληροφορείς τον κόσμο... Και όλοι οι noobάδες εδώ μέσα, κανένας δεν βρέθηκε να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει.
Τo OpenSSH δεν τρέχει αν δεν είσαι συνδεδεμένος, και τρέχει ΜΟΝΟ οταν γίνει connection request. Ότι λέω το έχει πει ο ίδιος ο saurik (τώρα ψάχνω το post του) και επίσης έχει πει ότι το να κλείνεις το SSH είναι χειρότερο, επειδή ότι μαλακία γίνει τότε δεν έχεις τρόπο να τη φτιάξεις και θες restore... Απλά αλλάξτε το mobile και root password μόλις το εγκαταστήσετε (και βάλτε έναν ΔΥΝΑΤΟ κωδικό, γιατί όποιος μπει σαν root στο κινητό σας μπορεί να πάρει/κάνει τα πάντα).
Δημοσίευση 25/06/2014 - 02:40
καλημέρα! Υπάρχει κάποιο tweak για iPad Air ios 7.1.1 JB το οποίο να κάνει split screen τις εφαρμογές που είναι ενεργές στο multitasking; ή παραπάνω από δύο ταυτόχρονα παράθυρα ανοιχτά.. sorry για το off topic... κάπου είχα δει ένα τέτοιο tweak στο forum αλλά μου διαφεύγει η ονομασία... Ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 25/06/2014 - 02:45
Δημοσίευση 25/06/2014 - 02:48
Os experience μηπως; δες κατι τετοιο κανει
Εξαιρετικός! Μόλις το βρήκα στο YouTube... Thanks a lot!
Δημοσίευση 25/06/2014 - 07:56
καλήμερα παιδιά μήπως ξέρει κάνεις να μου προτινη ένα κάποια εφαρμογή για να βγαίνει η φώτο στην κλήση full screem
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:18
Καλημέρα και από μένα θέλω να ρωτήσω όσοι από εμάς είμαστε jailbreak στην 7.0.x να πάμε στην 7.1.1 και να κάνουμε ξανά με το Pangu tool; επειδή πολλοί πλέον προγραμματιστές του χώρου έβγαλαν το συμπέρασμα πως είναι πολύ πιο σταθερό από το Evasi0n και μάλιστα προτείνουν να πάμε όλοι στο ios 7.1.1 πριν είναι αργά και η Apple δώσει το ios 7.1.2 στην δημοσιότητα που πιθανόν να κλείσει το κενό του jailbreak στο 7.1.1. φοβάμαι ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Νίκο αν μπορείς να πεις την γνώμη σου και εσύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:30
Καλημέρα και από μένα θέλω να ρωτήσω όσοι από εμάς είμαστε jailbreak στην 7.0.x να πάμε στην 7.1.1 και να κάνουμε ξανά με το Pangu tool; επειδή πολλοί πλέον προγραμματιστές του χώρου έβγαλαν το συμπέρασμα πως είναι πολύ πιο σταθερό από το Evasi0n και μάλιστα προτείνουν να πάμε όλοι στο ios 7.1.1 πριν είναι αργά και η Apple δώσει το ios 7.1.2 στην δημοσιότητα που πιθανόν να κλείσει το κενό του jailbreak στο 7.1.1. φοβάμαι ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Νίκο αν μπορείς να πεις την γνώμη σου και εσύ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η 7.1.2 καταρχάς θα υποστηρίζεται κανονικά.
Απο 'κει και πέρα, γνώμη μου, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, μένεις εκεί.
Διαφορετικά, Backup και Restore με Set Up As New στην 7.1.2 όταν και θα δοθεί σε λίγες μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 25/06/2014 - 09:30
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:32
Καλημερα εχω iphone 4 με (old Baseband 01.59.00 ) κολλημενη στη 5.1.1 Χρειαζομαι και unlock (Ultrasnow) το official unlock ειναι ακριβο. Τι να κανω μπορω να κανω και εγω JB με το pangu ?
Μεχρι τωρα μου εχουν πει να μεινω στη 5.1.1 μη παω σε αλλη ios. Ησχει και τωρα ? Ευχαριστω πολυ
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:34
Η 7.1.2 καταρχάς θα υποστηρίζεται κανονικά.
Απο 'κει και πέρα, γνώμη μου, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, μένεις εκεί.
Διαφορετικά, Backup και Restore με Set Up As New στην 7.1.2 όταν και θα δοθεί σε λίγες μέρες.
Νίκο μου κολησε το mail δεν ανοίγει με τίποτα αφερεσα πολλά tweak αλλά τίποτα καμία ιδέα ; Για να αποφύγω το ρεστορε ;
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:38
Καλημερα εχω iphone 4 με (old Baseband 01.59.00 ) κολλημενη στη 5.1.1 Χρειαζομαι και unlock (Ultrasnow) το official unlock ειναι ακριβο. Τι να κανω μπορω να κανω και εγω JB με το pangu ?
Μεχρι τωρα μου εχουν πει να μεινω στη 5.1.1 μη παω σε αλλη ios. Ησχει και τωρα ? Ευχαριστω πολυ
Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Αν αναβαθμίσεις, αυτομάτως ψάχνεις και για Official. Ίσως ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις για νέα συσκευή.
Νίκο μου κολησε το mail δεν ανοίγει με τίποτα αφερεσα πολλά tweak αλλά τίποτα καμία ιδέα ; Για να αποφύγω το ρεστορε ;
Σε Safe Mode το τσέκαρες?
Αφαίρεσε AppSync και δες εδώ.
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:42
Αχ βρε Νικο ξερω ξερω αλλωστε εσυ μου τα ελεγες. Δυστιχως τα Iphone ειναι ακριβα και δεν ειναι ευκολο να παρω. Απλα μου σπαει τα νευρα που δεν δουλευουν πια οι περισσοτερες εφαρμογες. Ολα θελουν 6χχχ . και επιτα.
Οπως και να εχει ευχαριστω .
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:44
νικο το τεκαρω κ επανερχομαι....
Δημοσίευση 25/06/2014 - 09:52
Αχ βρε Νικο ξερω ξερω αλλωστε εσυ μου τα ελεγες. Δυστιχως τα Iphone ειναι ακριβα και δεν ειναι ευκολο να παρω. Απλα μου σπαει τα νευρα που δεν δουλευουν πια οι περισσοτερες εφαρμογες. Ολα θελουν 6χχχ . και επιτα.
Οπως και να εχει ευχαριστω .
Μήπως είχες σώσει τα SHSH απο 6.x.x με Tiny Umbrella όταν υπογράφονταν?
Τότε μπορείς να πας εκεί τουλάχιστον.
Σε ευχαριστώ Νίκο για την γρήγορη και σαφή απάντηση!
Τίποτα..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες