ερωτηση χωρις jailbreak σε iphone 5 με 7.,1.1 υπάρχει τρόπος να μπει το toggle του 3g στο μενου που ερχεται απο κάτω?
δεν μπαίνει τίποτα χωρίς jb
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:15
ερωτηση χωρις jailbreak σε iphone 5 με 7.,1.1 υπάρχει τρόπος να μπει το toggle του 3g στο μενου που ερχεται απο κάτω?
δεν μπαίνει τίποτα χωρίς jb
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:32
κοιτα εφαρμογες εβαλα χωρις jb αλλα το μονο που μου λειπει ειναι αυτο με το 3g να μην μπαινω συναιχεια μεσα στο settings...δεν μπορει καποιος τροποσ θα υπαρχει.
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:44
κοιτα εφαρμογες εβαλα χωρις jb αλλα το μονο που μου λειπει ειναι αυτο με το 3g να μην μπαινω συναιχεια μεσα στο settings...δεν μπορει καποιος τροποσ θα υπαρχει.
Εφαρμογές όταν λες από appstore... άλλα για να μπεις στο root τις συσκευές και να προσθέσεις λειτουργίες μόνο jb
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:49
οχι εννοω εφαρμογες σπασμενες χωρις jb. Το μονο που μου λειπει τωρα ειναι αυτη επιλογη για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του 3g στο contol center
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:53
οχι εννοω εφαρμογες σπασμενες χωρις jb. Το μονο που μου λειπει τωρα ειναι αυτη επιλογη για ενεργοποιηση/απενεργοποιηση του 3g στο contol center
κάτσε γιατί θα με τρελάνεις το σπασμένες το προσπερνάω άλλα πάντα λέμε για εφαρμογές απο το appstore ?
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:55
δεν μας ενδιαφέρει πως και γιατί περνάνε σπασμένες εφαρμογές δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις από τους κανόνες του φόρουμ.Αυτό που θες να κάνεις χωρίς jb δε γίνεται
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 27/06/2014 - 10:59
δεν μας ενδιαφέρει πως και γιατί περνάνε σπασμένες εφαρμογές δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις από τους κανόνες του φόρουμ.Αυτό που θες να κάνεις χωρίς jb δε γίνεται
σίγουρα δεν μας ενδιαφέρει πως περνάει σπασμένες εφαρμογές .......άλλα αν περνάει tweaks από cydia χωρίς jb αυτό θέλω να το μάθω
Δημοσίευση 27/06/2014 - 11:00
το ξερω οτι απαγορευεται γιαυτο και δεν λεω πως και τι....τωρα για το αλλο εφοσον δεν γινεται ειναι βλακια της APPLE μεγαλη, δλδ μας βαζει το airplane και οτι το 3g ...οτι να ναι ειναι και μετα σου λεει μν κανεις jailbreak....8 χρονια iphone με jb το ειχα και ειπα να μην κανω μια φορα...και ολο εμποδια βρίσκω.
Δημοσίευση 27/06/2014 - 11:02
προφανώς και μιλάει για εφαρμογές από appstore αλλιώς θα είχε βουίξει το internet αν μπορούσες χωρίς jb να περνάς tweaks
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 27/06/2014 - 11:11
Τελευταία επεξεργασία από: minakosss, 27/06/2014 - 11:11
Δημοσίευση 27/06/2014 - 14:53
Εγινε μεταβαση σε 7.1.1 σε 4αρι περασε το jb αλλα κατα την διαδικασια εβγαλε μηνυμα ''jailbreak timeout'' χωρις να εχει γεμισει η μπαρα.
Το cydia εμφανιστηκε αλλα η οθονη κανει καποια τρεμουλα.
Να δοκιμασω να το περασω παλι?
Δημοσίευση 27/06/2014 - 14:55
Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα το συγκεκριμμενο προγραμμα ειναι απαραιτητο για να μπορουν να αναγνωσθουν αρχεια απο πχ στικακι η καρτα μνημης που συνδεονται με το usb καλωδιο ;Ψάξε το Apple file conduit 2.
Δημοσίευση 27/06/2014 - 14:58
Όχι φίλε μου. Αυτό είναι για να έχεις πρόσβαση στο root της συσκευής στον υπολογιστή με κάποιον client όπως για παράδειγμα iFunBox,iBackupBot κλπ.
Δημοσίευση 27/06/2014 - 15:00
Εγινε μεταβαση σε 7.1.1 σε 4αρι περασε το jb αλλα κατα την διαδικασια εβγαλε μηνυμα ''jailbreak timeout'' χωρις να εχει γεμισει η μπαρα.
Το cydia εμφανιστηκε αλλα η οθονη κανει καποια τρεμουλα.
Να δοκιμασω να το περασω παλι?
Δες με Reboot για αρχή.
Αν παραμένει, Restore.
Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα το συγκεκριμμενο προγραμμα ειναι απαραιτητο για να μπορουν να αναγνωσθουν αρχεια απο πχ στικακι η καρτα μνημης που συνδεονται με το usb καλωδιο ;
Η το εχω καταλαβει τελειως λαθος ;
Για να έχεις πρόσβαση στο Root της συσκευής απο το PC σου.
Δημοσίευση 27/06/2014 - 15:02
Αρα λαθος το εχω καταλαβει........Δες με Reboot για αρχή.
Αν παραμένει, Restore.
Για να έχεις πρόσβαση στο Root της συσκευής απο το PC σου.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες