Εν/ποιημένο είναι πάντα. Αν σε πετάει αρκετές φορές οφείλεται και στο Router.
Μπορείς να περάσεις το SSH Switch για να το τσεκάρεις.
Δημοσίευση 02/07/2014 - 13:35
μετα απο καμμια 10αρια αποτυχημενες προσπαθειες με το pangu 1.1 (stuck boot logo) τα tricks με τo lighting sensor κτλ
και με windows και με mac τζιφος! τοσες μερες παιδευομουν με ενα εκατομυριο διαφορετικες πρακτικες και τεστ
για το 4S δοκιμασα και το pangu 1.0 και ως δια μαγειας η πρωτη κινεζικη version μου δουλεψε με την μια!!!
φυσικα μετα απο setup as new
Δημοσίευση 02/07/2014 - 22:34
μετα απο καμμια 10αρια αποτυχημενες προσπαθειες με το pangu 1.1 (stuck boot logo) τα tricks με τo lighting sensor κτλ
και με windows και με mac τζιφος! τοσες μερες παιδευομουν με ενα εκατομυριο διαφορετικες πρακτικες και τεστ
για το 4S δοκιμασα και το pangu 1.0 και ως δια μαγειας η πρωτη κινεζικη version μου δουλεψε με την μια!!!
φυσικα μετα απο setup as new
Ρε JoJo βοήθησε με σε παρακαλώ γιατί με έχουν πιάσει τα νευρά μου....
Έκανα όλες τίς διαδικασίες (7.1.2/4s) και μετά που γράφει "Done" και κάνει reboot η συσκευή ,εμφανίζεται το ΜΗΛΟ μετά λευκή σελίδα με το λογότυπο Pangu και ξανά restart..... Αυτό κάνει συνέχεια... Δεν μπαίνει μέσα...
Και σε φως το έβαλα και στον ήλιο το έβγαλα αλλα τίποτα.
Μηλαράκι... λογότυπο Pangu και συνέχεια restart.....
είχες κανένα τέτοιο πρόβλημα στις 10αρια αποτυχημένες προσπάθειες
Δημοσίευση 03/07/2014 - 11:53
Μετα απο restore σε 7.1.2 σε 4αρι αφου πηρα backup ολα κτλ αρχισε να περνα παλι τις εφαρμογες οπου και το διεκοψα.
Περασα το jb και αρχισε να ενημερωνω μια μια τις εφαρμογες.
Πολλες,ειδικα οι σπασμενες εχουν κολλησει στο Σε Αναμονη.
Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβουν και αυτες?
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 03/07/2014 - 13:13
εχω iphone 5s να το κανω κανονικα το jailbreak?υπαρχουν προβληματα?απλα κατεβαζο το pangu κ κανω οτι λεει?η θελει κατι να κανω πρωτα?
Δημοσίευση 03/07/2014 - 13:49
εχω iphone 5s να το κανω κανονικα το jailbreak?υπαρχουν προβληματα?απλα κατεβαζο το pangu κ κανω οτι λεει?η θελει κατι να κανω πρωτα?
Δημοσίευση 03/07/2014 - 13:54
Μετα απο restore σε 7.1.2 σε 4αρι αφου πηρα backup ολα κτλ αρχισε να περνα παλι τις εφαρμογες οπου και το διεκοψα.
Περασα το jb και αρχισε να ενημερωνω μια μια τις εφαρμογες.
Πολλες,ειδικα οι σπασμενες εχουν κολλησει στο Σε Αναμονη.
Υπαρχει καποιος τροπος να κατεβουν και αυτες?
Ευχαριστω.
Το προβλημα λυθηκε μολις το συνεδεσα παλι στο itunes.
Αρχισε να τις περναει μια-μια.
Λαθος θυμομουν οτι μπορει να το κανει και μεσω wifi.
Δημοσίευση 03/07/2014 - 13:59
Μετα απο αναβαθμιση σε 7.1.2 jb παρολο που απενεργοποιω το 3g και το data αυτο ενεργοποιειται μονο του.
Εχει συμβει σε καποιον αλλον?
Σε αλλα δυο 4αρια που το εκανα δεν υπαρχει το προβλημα αυτο.
Δημοσίευση 04/07/2014 - 08:30
Δεν το κατεβάζει βγάζει λάθος στο download
The requested URL /jb/Pangu_v1.1.exe was not found on this server.
Δημοσίευση 04/07/2014 - 09:20
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:30
παιδια το iphone 4s κανει μονο του συχνα restart σαν δουλευω το τηλ .. εσβησα οτα τα tweaks και παλυ τα ιδια τι αλλο να κανω?
restore και set up as new και προσοχή μεγάλη στα tweak που περνάς.
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:32
παιδια το iphone 4s κανει μονο του συχνα restart σαν δουλευω το τηλ .. εσβησα οτα τα tweaks και παλυ τα ιδια τι αλλο να κανω?
Πέρασες τίποτα Crack?
Αν όχι Restore ..Θα έχεις κάποιο κατεστραμμένο αρχείο λογικά.
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:33
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:36
Δημοσίευση 04/07/2014 - 10:37
Τότε restore ..κάτι καταστράφηκε.
Θα γυρίσει στις Εργοστασιακές του ρυθμίσεις .Δηλαδή πρέπει να περάσεις ξανά τα πάντα!
Set up as new θα κάνεις και όχι από backup .
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες