Καλησπέρα, Παίδες επειδή είμαι σε φάση αγοράς laptop και σαν εναλλακτική έχω τα macbook pro 15’’ θα ήθελα όποιος μπορεί να μου λύσει κάποιες απορίες. Καταρχήν να πω ότι χρειάζομαι ένα δυνατό σε χαρακτηριστικά και ποιότητα laptop, έτσι ώστε να αντικαταστήσει σιγά σιγά το pc μου που αρχίζει να δείχνει τα χρόνια του πια. Η λογική μου είναι ότι πρέπει να βρω κάτι από 15.6’’ minimum μέχρι 17.3’’ maximum με καλή ανάλυση, i7 επεξεργαστή και μία gpu καλή, το οποίο όμως θα τρέχει windows. θα αντέξει στο χρόνο αλλά να μην δώσω ένα σκασμό λεφτά και να μου σπάει τα νεύρα με τις «ιδιοτροπίες» που μπορεί να έχει ένα macbook. Eπειδή δεν είχα ποτέ στενή επαφή με τέτοια μηχανήματα θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας.
To ερωτήματα μου είναι
1.Mε ένα macbook pro θα μπορώ να τρέχω απροβλημάτιστα και τα windows ακόμα και «σπασμένα»;
2.Θα μπορώ να εγκαθιστώ απροβλημάτιστα «σπασμένα» προγράμματα στο windows και OS λειτουργικό;
3.Θα μπορώ να συνδέω με επιτυχία περιφεριακά σαν αυτό το gamepad για να παίζω παιχνίδια;
4.O SSD μετά από τι χρήση (επανεγγραφές) είναι για πέταμα;
Τέλος να πω ότι η χρήση του θα είναι ως επί το πλείστον για browsing, προγράμματα και παιχνίδια.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Τελευταία επεξεργασία από: NickOspaR, 16/10/2014 - 15:56