δεν έχει σημασία αν είναι σβησμένο αν πατήσεις πάνω στο μηλο αριστερά έχει επιλεγες για επανεκκίνηση και καπου λέει να επιλέξεις bootable disk πατα πάνω εκεί και όρισε του εσύ από που θα ξεκινάει. Αν δεν το βρίσκεις αυτό κάνε μια επανεκκίνηση και επέλεξε το δίσκο για mac θα σου εμφανίσει σφάλμα λογικά αλλα μετά θα κανεις επανεκκίνηση θα μπεις σε recovery και θα κανεις αυτό που σου είπα
Προβλημα με εγκατασταση Mavericks
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:01
Ad
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:01
Πως γντ να επιλεξω να ξεκινησει απο τα OSX χωρις να εχω λογισμικο μεσα?
Το έκανες ήδη με restart με πατημένο το πλήκτρο X, για forced OS X start up.
Βέβαια, αφού δεν υπάρχει το OS X, αυτό δεν ήταν εφικτό.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:02
Αν δεν καταφερω τπτ μεχρι τοτε οκ θα επικοινωνησω μπας και βρεθει λυσηΑν δεν βρεις λύση Δευτέρα θα έρθω Θεσσαλονίκη. Κηφισιά μένω εγώ. Έχω κ στικ έτοιμο να στα πέρασω. Απλά τώρα δεν είμαι σπίτι.
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:03
Εκει στο bootable disk ειναι κενο δεν εχει επιλογηδεν έχει σημασία αν είναι σβησμένο αν πατήσεις πάνω στο μηλο αριστερά έχει επιλεγες για επανεκκίνηση και καπου λέει να επιλέξεις bootable disk πατα πάνω εκεί και όρισε του εσύ από που θα ξεκινάει. Αν δεν το βρίσκεις αυτό κάνε μια επανεκκίνηση και επέλεξε το δίσκο για mac θα σου εμφανίσει σφάλμα λογικά αλλα μετά θα κανεις επανεκκίνηση θα μπεις σε recovery και θα κανεις αυτό που σου είπα
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:05
αρα φαίνεται ότι έχουν διαγραφει οι δίσκοι. Στο disk utility αφαιρέθηκε το partition του bootcamp?
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:07
μπορείς να ανεβάσεις μια φωτό με αυτά που σου δείχνει το disk utility?
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:07
Οχι δεν φευγει το partition με τιποτααρα φαίνεται ότι έχουν διαγραφει οι δίσκοι. Στο disk utility αφαιρέθηκε το partition του bootcamp?
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:08
με το unmount το έκανες αυτό που σου είπα? δλδ να πας στο δίσκο του bootcamp και να πατήσεις πάνω στη μπάρα
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:12
http://www.amsys.co....s/#.VD_t0L5gs8s εδώ λέει κάποιες λύσεις για το unmount αλλά αν δεν ξέρεις ακριβώς από ποιο δίσκο είναι το πρόβλημα μην πατήσεις τίποτα από αυτά
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:17
Μήπως να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα άλλο στικάκι;
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:21
Δυστυχως δεν εχω αλλο mac να το δοκιμασωΈχουν γραφτεί πολλά εδώ και ίσως μου ξεφεύγει κάτι. Θα αναφέρω όμως οτι πολλά τσικαλκια δεν γίνονται bootable λόγω efi..
Μήπως να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα άλλο στικάκι;
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:25
αν μπορείς πήγαινε και κάνε φορμάτ το δίσκο του bootcamp σε macosx και από κάτω να λέει guid
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:40
Πάντως, "ειρήσθω εν παρόδω" :
Ίσως κάποιοι από εμάς να πιστεύουν ότι τα Macs είναι "άτρωτα", ή το
όποιο κακό μακριά από εμάς.
Εν κατακλείδι, αν υπήρχε ένα Time Machine backup, που "μάλλιασε" η γλώσσα
μου να το τονίζω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, ο φίλος Alex θα είχε αποφύγει
όλη αυτή την ένταση.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:42
Πάντως, "ειρήσθω εν παρόδω" :
Ίσως κάποιοι από εμάς να πιστεύουν ότι τα Macs είναι "άτρωτα", ή το
όποιο κακό μακριά από εμάς.
Εν κατακλείδι, αν υπήρχε ένα Time Machine backup, που "μάλλιασε" η γλώσσα
μου να το τονίζω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, ο φίλος Alex θα είχε αποφύγει
όλη αυτή την ένταση.
Ειπα κ εγω δεν θα το πει!!!! Θα το βοηθησω το γκαρτνταση αρκει να κανει λιγη υπομονη!!
Ατρωτα ειναι αλλα οι χαζομαρες μας ειναι χειροτερες! Θυμασαι που ειχα μπλεξει και εγω, αλλααααααα, ΕΙΧΑ ΤIME MACHINE!!!!!!!!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 16/10/2014 - 18:47
Ειπα κ εγω δεν θα το πει!!!! Θα το βοηθησω το γκαρτνταση αρκει να κανει λιγη υπομονη!!
Ατρωτα ειναι αλλα οι χαζομαρες μας ειναι χειροτερες! Θυμασαι που ειχα μπλεξει και εγω, αλλααααααα, ΕΙΧΑ ΤIME MACHINE!!!!!!!!
Είπα κι εγώ ......
Θα το πει, δεν θα το πει ......
vires acquirit eundo
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες