Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 2 ψήφοι

Έτσι για να γελάσουμε !ΠΛΑΙΣΙΟ σήμερα....Athens heart

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/11/2014 - 18:34

Πάω λοιπόν να δω μια ζελατίνα για το mini retina....την βρίσκω αφού με έχουν προσεγγίσει 3 διαφορετικοί πωλητές (αυτό θα το σχολιάσω αργότερα )....έρχεται ένας τυπάκος και μου λέει έχετε δει το Mini iPad 3?του λέω και καλά ....όχι υπάρχει ....μου απαντάει ....Το έχω φέρει μου λέει !!βλεπεις δικό του το μαγαζάκι....(χαχαχαχα)....
Μου λέει μην το κοιτάτε είναι άλλου τελείως....το τουμπανιασαν με πιο γρήγορο επεξεργαστή κάμερες όλα παραπάνω από το mini 2.....
Τον κοιτάζω και έλεγα :αυτός ο τύπος είναι πωλητής και κάποιος άλλος έξυπνος άνθρωπος μπορεί να είναι άνεργος....αφού λοιπόν το ξεπέρασα του λέω :τι λες ρε μεγάλε τόσο καλό ;;;μου λέει ναι δεν παίζεται το μηχανήματακί....
Και έχει που λέω δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξει κάτι άλλο περί εξωγήινων και καμμία μακακια
Μου λέει βέβαια είναι ακριβό άλλο έχω ένα αντάξιο του τούμπανο turbo x....
Δεν κρατήθηκα γελαγα!!με κοίταζε με απορία ;;και λέει το αφοπλιστικό τρελοοοοοοοοό
Στο ίδιο εργοστάσιο φτιάχνονται με τα ίδια υλικά απλά δεν έχει το μήλο και έχει άλλο λογισμικό....
Εντάξει ΠΛΑΣΙΟ....σε αγαπάμε ρε!!!!συνεχισε το καλό κάστινγκ των πωλητών και μην μασάς !!η Apple θα σου δώσει το δικαίωμα να βάλεις ένα μήλο....ξέρεις που έτσι δεν είναι ;;;
Έτσι !!!ξερεις....!πουτ@ν@κι!!!!
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 15/11/2014 - 18:52

Γράψε μας και για την αρχική παρένθεση ,με τους 3 πωλητές stevo ανυπομονούμε!!!! :P

#3   pantelisn

pantelisn

iPH Contributor

• 1439 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 15/11/2014 - 18:56

Χαχαχαχαχαχα πραγματικά δεν υπάρχει χαχαχαχαχαχα

#4   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 15/11/2014 - 19:21

Γράψε μας και για την αρχική παρένθεση ,με τους 3 πωλητές stevo ανυπομονούμε!!!! :P

Ναι σωστά!!!
Λοιπόν πας μέσα και ξέρεις ότι θα σου έρθουν να σε ζαλοπουτσιασουν και να κόψουν χαρτάκι με τον κωδικό τους και να πας στο ταμεία και να σε ρωτήσουν κ εκεί τα βρήκατε όλα στο κατάστημα μας ;η εξυπηρέτηση ήταν καλή ;θελετε το καινούριο μας περιοδικό ;;

Μπαίνω λοιπόν μέσα και πάω εκεί που ξέρω ότι είναι η ζελατίνα για το ipad....τσουπ με κυνηγάει μια και μου λέει μπορώ να σας εξυπηρετήσω ;;;ευγενικα λέω ευχαριστώ όχι ξέρω τι θέλω,....
Καπάκια με κοιτάζει ένας από δυο διαδρόμους μακρυά και σου λέει Ωπ κάτσε να τον πιάσω !!!
Έρχεται λοιπόν και αρχίζει πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω.....και τον δεκάλογο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ...
Δεν του μιλάω καν απλά ανεβάζω πίεση....φεύγει....
Και σκάει ο τρίτος το ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!ενταξει δλδ πρέπει να έχεις υπομονή κ γερά νεύρα ρε φιλεεεεεεεεε!!!!!•
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗσΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑ!!!!αληθειασααααααα!!!!
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#5   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 15/11/2014 - 21:53

Όντως το πλαίσιο είναι ανυπόφορο...προσωπικά προτιμώ public

#6   goldberg

goldberg

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:06

Εχετε σκεφθει οτι ο λογος που σας πλησιαζουν ειναι η αφορητη πιεση που δεχονται απο τους ανωτερους τους? Και οτι αυτα που λενε ειναι τελειως κατευθυνομενα ακουλουθωντας εναν "μπουσουλα" που τους εχει δωσει το HR? 

#7   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:45

Εντάξει δεν θεωρώ το εαυτό μου έξυπνο παίζει να είμαι και ο πιο χαζός έχω προϋπηρεσία 5 χρόνια ως πωλητής έχω 2 πιστοποιήσεις από Apple (apple sale pro & iOS technical) έχω μια πιστοποίηση Microsoft small businesses πτυχίο προγραμματιστή πτυχίο αγγλικών και αλλα 4 χρόνια προϋπηρεσία ως it admin σε μεγάλη εταιρεία και είμαι 15 μήνες άνεργος όταν πήγα για δουλειά στο public Κόρινθο μου είπαν ότι είμαι πολύ ακριβώς για το κατάστημα λόγο προϋπηρεσίας....και χαζός είμαι γιατί με τόσα χαρτιά δεν έχω φύγει για έξω....

Knowledge Is Power

#8   peripolo

peripolo

iPH Enthousiast

• 583 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:47

Πριν κανα δυο χρονια είχε βγει και δημοσίευμα οτι υπνοτιζουν το προσωπικό για να μην αντιδρούν στις πιέσεις κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά http://www.metrogree...15/Default.aspx

#9   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:57

Εντάξει δεν θεωρώ το εαυτό μου έξυπνο παίζει να είμαι και ο πιο χαζός έχω προϋπηρεσία 5 χρόνια ως πωλητής έχω 2 πιστοποιήσεις από Apple (apple sale pro & iOS technical) έχω μια πιστοποίηση Microsoft small businesses πτυχίο προγραμματιστή πτυχίο αγγλικών και αλλα 4 χρόνια προϋπηρεσία ως it admin σε μεγάλη εταιρεία και είμαι 15 μήνες άνεργος όταν πήγα για δουλειά στο public Κόρινθο μου είπαν ότι είμαι πολύ ακριβώς για το κατάστημα λόγο προϋπηρεσίας....και χαζός είμαι γιατί με τόσα χαρτιά δεν έχω φύγει για έξω....

Δεν ξέρω αν έχεις οικογένεια, αλλά αν δεν έχεις, μάλλον πρέπει δυστυχώς να το ξανασκεφτείς ρε φίλε. Οποίες δουλειές έχουν μείνει εδώ, είναι όλοι γνωστοί γνωστών.

#10   pontiaras

pontiaras

iPH Contributor

• 1600 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Pafralis30

Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:09

Ναι σωστά!!!
Λοιπόν πας μέσα και ξέρεις ότι θα σου έρθουν να σε ζαλοπουτσιασουν και να κόψουν χαρτάκι με τον κωδικό τους και να πας στο ταμεία και να σε ρωτήσουν κ εκεί τα βρήκατε όλα στο κατάστημα μας ;η εξυπηρέτηση ήταν καλή ;θελετε το καινούριο μας περιοδικό ;;

Μπαίνω λοιπόν μέσα και πάω εκεί που ξέρω ότι είναι η ζελατίνα για το ipad....τσουπ με κυνηγάει μια και μου λέει μπορώ να σας εξυπηρετήσω ;;;ευγενικα λέω ευχαριστώ όχι ξέρω τι θέλω,....
Καπάκια με κοιτάζει ένας από δυο διαδρόμους μακρυά και σου λέει Ωπ κάτσε να τον πιάσω !!!
Έρχεται λοιπόν και αρχίζει πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω.....και τον δεκάλογο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ...
Δεν του μιλάω καν απλά ανεβάζω πίεση....φεύγει....
Και σκάει ο τρίτος το ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!ενταξει δλδ πρέπει να έχεις υπομονή κ γερά νεύρα ρε φιλεεεεεεεεε!!!!!•
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗσΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑ!!!!αληθειασααααααα!!!!

Ζαλοπουτσιασουν.........
Απλα ΘΕΟΣ.....!

#11   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3430 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:12

Δεν ξέρω αν έχεις οικογένεια, αλλά αν δεν έχεις, μάλλον πρέπει δυστυχώς να το ξανασκεφτείς ρε φίλε. Οποίες δουλειές έχουν μείνει εδώ, είναι όλοι γνωστοί γνωστών.

Δεν έχω και το σκέφτομαι σοβαρά για Καναδά την ερχόμενη άνοιξη να μαζέψω κανα λεφτο για το εισιτήριο και να φύγω ευτυχώς είναι ο θείος μου εκεί και έχω τουλάχιστον ένα πάτημα για την αρχή....δεν είναι εύκολο να την κανεις αλλα τον Καναδά τον αγαπάω έχω πάει ξανά και είναι τέλεια χώρα σε όλα όμως....

Knowledge Is Power

#12   kiriakosa

kiriakosa

iPH Elite Poster

• 2101 μηνύματα
  • Twitter:@Kiriakosa
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:kiriakosa

Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:17

Αν έχεις και συγγενή, δεν το συζητώ. Η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα για διακοπές, πλέον.

#13   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:33

Πριν κανα δυο χρονια είχε βγει και δημοσίευμα οτι υπνοτιζουν το προσωπικό για να μην αντιδρούν στις πιέσεις κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά http://www.metrogree...15/Default.aspx

ppan...Το άρθρο είναι αληθινό.έχω δει ιπτάμενους δίσκους να φέρνουν προμήθειες σ'αυτό το κατάστημα

ps

επισης θα πρεπει να διαβασετε και την συνεχεια εδω :P

http://www.tokoulour...nce/horse_meat/

αντε βρε, αλλο να παρομοιο

http://www.tokoulour...enteris_shines/

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/11/2014 - 23:38

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#14   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 16/11/2014 - 04:06

αυτο που ειπες εδω φιλε........ "αυτός ο τύπος είναι πωλητής και κάποιος άλλος έξυπνος άνθρωπος μπορεί να είναι άνεργος"

τιποτε αλλο..............
μεγαλη αληθεια!!!!!

#15   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 16/11/2014 - 18:05

αν εχεις βυσμα προχωρας αλλιως απλα πεινας

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες