Κάποτε ήθελες για το δημόσιο ή καμία καλή θέση τώρα ακόμα και πωλητής στην γωνία στον κυρ μητσο θες βύσμα για να καταλάβεις επειδή το ψάχνω το θέμα αρκετά πριν φύγω για έξω που το έχω τελευταία λύση είμαι γραμμένος στον ΟΑΕΔ στο site (που παρεπιπτόντως όταν είναι online και δεν έχει πέσει για τους εγγεγραμμένους έχουν κάνει καλή δουλειά) μπαίνω στο site βλέπω δουλειές που είναι στην περιοχή και πάω κύριος με αυτές που με ενδιαφέρουν να ρωτήσω πως μπορώ να έρθω σε επαφή με τον εργοδότη και λέω θέλω πληροφορίες γι αυτούς του κωδικούς και μου λέει δεν υπάρχουν ότι υπάρχει στο πίνακα,στον πίνακα πάω βλέπω με πινέζα 2!;!;!;!; Αγγελίες μόνο ενώ μέσα στο ιστότοπο σε excel έχει πάνω από 20 και του λεω δες εδώ είναι από την σελίδα σας αυτές οι αγγελίες που είναι αφού σήμερα μπήκαν και μου λέει α! Αυτές είναι μιλημενες δηλαδή υπάρχει έργο για επιδότηση για άνεργο πάει ο ενδιαφερόμενος εργοδότης που έχει την θέση την βάζει στο ΟΑΕΔ αλλα από πριν ξέρει ποιον θα πάρει φυσικά γνωστός του με κάρτα ανεργίας όποτε ο εργοδότης γλιτώνει λεφτά έχει και υπάλληλο....και εγω μια κάρτα ανεργίας που ενώ την έχω 18 μήνες και θεωρούμε μακροχρόνια άνεργος και έχω προτεραιότητα για την δουλειά απλά παίρνω....ξέρεις τι παίρνω.....ενώ στο εξωτερικό πάει ο εργοδότης ζητάει υπάλληλο και ο ΟΑΕΔ του δίνει τον ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.....απλά και ωραία όχι όπως εδώ...αν εχεις βυσμα προχωρας αλλιως απλα πεινας

Έτσι για να γελάσουμε !ΠΛΑΙΣΙΟ σήμερα....Athens heart
Δημοσίευση 16/11/2014 - 20:59
Knowledge Is Power
Ad
Δημοσίευση 17/11/2014 - 10:13
Εντάξει το πλαίσιο είναι υπερβολικό με την εξυπηρέτηση και καλά. Προσωπικά ψωνίζω μέσω ίτνερνετ, στα μοναδικά καταστήματα που πάω είναι Public και Wind (ειδικά τα καινούργια της Wind δεν υπάρχουν)
Δημοσίευση 18/11/2014 - 23:56
Κάποτε ήθελες για το δημόσιο ή καμία καλή θέση τώρα ακόμα και πωλητής στην γωνία στον κυρ μητσο θες βύσμα για να καταλάβεις επειδή το ψάχνω το θέμα αρκετά πριν φύγω για έξω που το έχω τελευταία λύση είμαι γραμμένος στον ΟΑΕΔ στο site (που παρεπιπτόντως όταν είναι online και δεν έχει πέσει για τους εγγεγραμμένους έχουν κάνει καλή δουλειά) μπαίνω στο site βλέπω δουλειές που είναι στην περιοχή και πάω κύριος με αυτές που με ενδιαφέρουν να ρωτήσω πως μπορώ να έρθω σε επαφή με τον εργοδότη και λέω θέλω πληροφορίες γι αυτούς του κωδικούς και μου λέει δεν υπάρχουν ότι υπάρχει στο πίνακα,στον πίνακα πάω βλέπω με πινέζα 2!;!;!;!; Αγγελίες μόνο ενώ μέσα στο ιστότοπο σε excel έχει πάνω από 20 και του λεω δες εδώ είναι από την σελίδα σας αυτές οι αγγελίες που είναι αφού σήμερα μπήκαν και μου λέει α! Αυτές είναι μιλημενες δηλαδή υπάρχει έργο για επιδότηση για άνεργο πάει ο ενδιαφερόμενος εργοδότης που έχει την θέση την βάζει στο ΟΑΕΔ αλλα από πριν ξέρει ποιον θα πάρει φυσικά γνωστός του με κάρτα ανεργίας όποτε ο εργοδότης γλιτώνει λεφτά έχει και υπάλληλο....και εγω μια κάρτα ανεργίας που ενώ την έχω 18 μήνες και θεωρούμε μακροχρόνια άνεργος και έχω προτεραιότητα για την δουλειά απλά παίρνω....ξέρεις τι παίρνω.....ενώ στο εξωτερικό πάει ο εργοδότης ζητάει υπάλληλο και ο ΟΑΕΔ του δίνει τον ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.....απλά και ωραία όχι όπως εδώ...
Καλως ήλθατε στο Ελλαδιστάν....Την απέραντη Μπανανία.....
Δημοσίευση 19/11/2014 - 08:33
Πριν κανα δυο χρονια είχε βγει και δημοσίευμα οτι υπνοτιζουν το προσωπικό για να μην αντιδρούν στις πιέσεις κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά http://www.metrogree...15/Default.aspx
Ρε σεις έλεος με τους "ψεκασμούς" κάθε είδους!!!!
Δημοσίευση 19/11/2014 - 09:04
Ειναι αναδημοσιευση το συγκεκριμενο απο tokoulouri.Ρε σεις έλεος με τους "ψεκασμούς" κάθε είδους!!!!
Βαζει κατι τετοια "σατυρικα" tokoulouri (θεος να τα κανει,λεμε τωρα).
Οσο για το πλαισιο συμφωνω απολυτα με τον topic starter.ετσι ειναι η συμπεριφορα της πλειοψηφιας των υπαλληλων.
Δημοσίευση 19/11/2014 - 13:11
Σήμερα πάντως σε άλλη αλλυσίδα με τον ''ειδικό'' στα Mac μόνο που δεν έβαλα τα γέλια...
Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο άσχετος!
Βέβαια για 400,00€, με απλήρωτες υπερωρίες, χωρίς δικαιώματα και εργοδοτική καταπίεση που τους έχουν, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις..;
Δημοσίευση 19/11/2014 - 13:28
Δημοσίευση 19/11/2014 - 14:31
Γενικά είναι για γέλια οι περισσότεροι πωλητές στα περισσότερα καταστήματα τεχνολογίας.Μου έχουν τύχει πολλά περιστατικά που άλλα έλεγε ο ένας,άλλα έλεγε ο άλλος και τελικά άλλο ίσχυε.Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι πωλήσεις.Να σου κόψουν το 'εισιτήριο' και μετά στα @@.Η κατάσταση είναι γενικώς τραγική.Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οι οποίες όμως είναι ελάχιστες και σπάνιες.
Δημοσίευση 19/11/2014 - 19:36
Πλεον οι αλυσιδες δεν νοιαζονται για να παρουν καλους & εκπαιδευμενους πωλητες.Δρουν καθαρα κοστολογικα.Κατω των 24 για να παιρνουν 380 καθαρα και αν τους αρεσει.Οποτε πολυ λογικο ειναι να μην παρεχουν & σωστες υπηρεσιες και εξυπηρετηση
Δημοσίευση 20/11/2014 - 19:23
Πλεον οι αλυσιδες δεν νοιαζονται για να παρουν καλους & εκπαιδευμενους πωλητες.Δρουν καθαρα κοστολογικα.Κατω των 24 για να παιρνουν 380 καθαρα και αν τους αρεσει.Οποτε πολυ λογικο ειναι να μην παρεχουν & σωστες υπηρεσιες και εξυπηρετηση
Έχεις απόλυτο δίκιο και δυστυχώς είναι απογοητευτικό τόσο για τον πελάτη, όσο και για την εικόνα του brand. Προσωπικά πάντως επιλέγω Public -θεωρώ πως έχουν βελτιωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα- ενώ για σταθερή πηγαίνω απευθείας Wind.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες