Έτσι για να γελάσουμε !ΠΛΑΙΣΙΟ σήμερα....Athens heart
Δημοσίευση 15/11/2014 - 18:34
Μου λέει μην το κοιτάτε είναι άλλου τελείως....το τουμπανιασαν με πιο γρήγορο επεξεργαστή κάμερες όλα παραπάνω από το mini 2.....
Τον κοιτάζω και έλεγα :αυτός ο τύπος είναι πωλητής και κάποιος άλλος έξυπνος άνθρωπος μπορεί να είναι άνεργος....αφού λοιπόν το ξεπέρασα του λέω :τι λες ρε μεγάλε τόσο καλό ;;;μου λέει ναι δεν παίζεται το μηχανήματακί....
Και έχει που λέω δεν υπάρχει περίπτωση να πετάξει κάτι άλλο περί εξωγήινων και καμμία μακακια
Μου λέει βέβαια είναι ακριβό άλλο έχω ένα αντάξιο του τούμπανο turbo x....
Δεν κρατήθηκα γελαγα!!με κοίταζε με απορία ;;και λέει το αφοπλιστικό τρελοοοοοοοοό
Στο ίδιο εργοστάσιο φτιάχνονται με τα ίδια υλικά απλά δεν έχει το μήλο και έχει άλλο λογισμικό....
Εντάξει ΠΛΑΣΙΟ....σε αγαπάμε ρε!!!!συνεχισε το καλό κάστινγκ των πωλητών και μην μασάς !!η Apple θα σου δώσει το δικαίωμα να βάλεις ένα μήλο....ξέρεις που έτσι δεν είναι ;;;
Έτσι !!!ξερεις....!πουτ@ν@κι!!!!
Ad
Δημοσίευση 15/11/2014 - 18:52

Δημοσίευση 15/11/2014 - 18:56
Δημοσίευση 15/11/2014 - 19:21
Γράψε μας και για την αρχική παρένθεση ,με τους 3 πωλητές stevo ανυπομονούμε!!!!
Ναι σωστά!!!
Λοιπόν πας μέσα και ξέρεις ότι θα σου έρθουν να σε ζαλοπουτσιασουν και να κόψουν χαρτάκι με τον κωδικό τους και να πας στο ταμεία και να σε ρωτήσουν κ εκεί τα βρήκατε όλα στο κατάστημα μας ;η εξυπηρέτηση ήταν καλή ;θελετε το καινούριο μας περιοδικό ;;
Μπαίνω λοιπόν μέσα και πάω εκεί που ξέρω ότι είναι η ζελατίνα για το ipad....τσουπ με κυνηγάει μια και μου λέει μπορώ να σας εξυπηρετήσω ;;;ευγενικα λέω ευχαριστώ όχι ξέρω τι θέλω,....
Καπάκια με κοιτάζει ένας από δυο διαδρόμους μακρυά και σου λέει Ωπ κάτσε να τον πιάσω !!!
Έρχεται λοιπόν και αρχίζει πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω.....και τον δεκάλογο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ...
Δεν του μιλάω καν απλά ανεβάζω πίεση....φεύγει....
Και σκάει ο τρίτος το ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!ενταξει δλδ πρέπει να έχεις υπομονή κ γερά νεύρα ρε φιλεεεεεεεεε!!!!!•
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗσΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑ!!!!αληθειασααααααα!!!!
Δημοσίευση 15/11/2014 - 21:53
Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:06
Εχετε σκεφθει οτι ο λογος που σας πλησιαζουν ειναι η αφορητη πιεση που δεχονται απο τους ανωτερους τους? Και οτι αυτα που λενε ειναι τελειως κατευθυνομενα ακουλουθωντας εναν "μπουσουλα" που τους εχει δωσει το HR?
Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:45
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:47
Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:57
Δεν ξέρω αν έχεις οικογένεια, αλλά αν δεν έχεις, μάλλον πρέπει δυστυχώς να το ξανασκεφτείς ρε φίλε. Οποίες δουλειές έχουν μείνει εδώ, είναι όλοι γνωστοί γνωστών.Εντάξει δεν θεωρώ το εαυτό μου έξυπνο παίζει να είμαι και ο πιο χαζός έχω προϋπηρεσία 5 χρόνια ως πωλητής έχω 2 πιστοποιήσεις από Apple (apple sale pro & iOS technical) έχω μια πιστοποίηση Microsoft small businesses πτυχίο προγραμματιστή πτυχίο αγγλικών και αλλα 4 χρόνια προϋπηρεσία ως it admin σε μεγάλη εταιρεία και είμαι 15 μήνες άνεργος όταν πήγα για δουλειά στο public Κόρινθο μου είπαν ότι είμαι πολύ ακριβώς για το κατάστημα λόγο προϋπηρεσίας....και χαζός είμαι γιατί με τόσα χαρτιά δεν έχω φύγει για έξω....
Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:09
Ζαλοπουτσιασουν.........Ναι σωστά!!!
Λοιπόν πας μέσα και ξέρεις ότι θα σου έρθουν να σε ζαλοπουτσιασουν και να κόψουν χαρτάκι με τον κωδικό τους και να πας στο ταμεία και να σε ρωτήσουν κ εκεί τα βρήκατε όλα στο κατάστημα μας ;η εξυπηρέτηση ήταν καλή ;θελετε το καινούριο μας περιοδικό ;;
Μπαίνω λοιπόν μέσα και πάω εκεί που ξέρω ότι είναι η ζελατίνα για το ipad....τσουπ με κυνηγάει μια και μου λέει μπορώ να σας εξυπηρετήσω ;;;ευγενικα λέω ευχαριστώ όχι ξέρω τι θέλω,....
Καπάκια με κοιτάζει ένας από δυο διαδρόμους μακρυά και σου λέει Ωπ κάτσε να τον πιάσω !!!
Έρχεται λοιπόν και αρχίζει πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω.....και τον δεκάλογο του ΠΛΑΙΣΙΟΥ...
Δεν του μιλάω καν απλά ανεβάζω πίεση....φεύγει....
Και σκάει ο τρίτος το ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ !!!ενταξει δλδ πρέπει να έχεις υπομονή κ γερά νεύρα ρε φιλεεεεεεεεε!!!!!•
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗσΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΑΓΑ!!!!αληθειασααααααα!!!!
Απλα ΘΕΟΣ.....!
Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:12
Δεν έχω και το σκέφτομαι σοβαρά για Καναδά την ερχόμενη άνοιξη να μαζέψω κανα λεφτο για το εισιτήριο και να φύγω ευτυχώς είναι ο θείος μου εκεί και έχω τουλάχιστον ένα πάτημα για την αρχή....δεν είναι εύκολο να την κανεις αλλα τον Καναδά τον αγαπάω έχω πάει ξανά και είναι τέλεια χώρα σε όλα όμως....Δεν ξέρω αν έχεις οικογένεια, αλλά αν δεν έχεις, μάλλον πρέπει δυστυχώς να το ξανασκεφτείς ρε φίλε. Οποίες δουλειές έχουν μείνει εδώ, είναι όλοι γνωστοί γνωστών.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:17
Δημοσίευση 15/11/2014 - 23:33
Πριν κανα δυο χρονια είχε βγει και δημοσίευμα οτι υπνοτιζουν το προσωπικό για να μην αντιδρούν στις πιέσεις κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά http://www.metrogree...15/Default.aspx
ppan...Το άρθρο είναι αληθινό.έχω δει ιπτάμενους δίσκους να φέρνουν προμήθειες σ'αυτό το κατάστημα
ps
επισης θα πρεπει να διαβασετε και την συνεχεια εδω
http://www.tokoulour...nce/horse_meat/
αντε βρε, αλλο να παρομοιο
http://www.tokoulour...enteris_shines/
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 15/11/2014 - 23:38
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 16/11/2014 - 04:06
αυτο που ειπες εδω φιλε........ "αυτός ο τύπος είναι πωλητής και κάποιος άλλος έξυπνος άνθρωπος μπορεί να είναι άνεργος"
τιποτε αλλο..............
μεγαλη αληθεια!!!!!
Δημοσίευση 16/11/2014 - 18:05
αν εχεις βυσμα προχωρας αλλιως απλα πεινας
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες