Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Διαθέσιμο το 8.1.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
577 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/11/2014 - 21:38

Αυτό το αισχος πάντως με το wifi δεν παιζεται. Με 6+ διπλα στο μοντεμ και να μην το βλέπει ρε γαμώτο; ειμαι στην 8.0 και δεν με βλεπω να αναβαθμιζω γιατι σε ολα τα αλλα παει σφαιρα. Να μην βλεπει όμως το wifi δεν καταπινεται με τιποτα!

Με 6+ και 6 ολα πανε σφαιρα .... Και στην 8.1.1 ...

Προβλημα με wifi δεν εχω εγω .... Μηπως το φτιαξανε μετα την 8.0 ; το εχεις σκεφτει ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:01

Με 6+ και 6 ολα πανε σφαιρα .... Και στην 8.1.1 ...

Προβλημα με wifi δεν εχω εγω .... Μηπως το φτιαξανε μετα την 8.0 ; το εχεις σκεφτει ;

Μπα! Ολοι εχουν θέμα με το wifi και συ φιλε μου εχεις απλά ίσως να μην το εχεις καταλαβει. Το ios 8 ήταν τσαπατσοδουλειά

Τελευταία επεξεργασία από: homodigital, 19/11/2014 - 22:02

#243   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:04

Μπα! Ολοι εχουν θέμα με το wifi και συ φιλε μου εχεις απλά ίσως να μην το εχεις καταλαβει. Το ios 8 ήταν τσαπατσοδουλειά

Κάθομαι σε σημεία στο σπίτι και ενώ μου δίνει ο Γειτονας πριν δεν έπιανα και τωρα έχω 2 γραμμές ... Τι να πω

#244   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:12

που κολλαει οτι η apple δεν επιασε κανεναν απο το λαιμο να παει στον 8.1.1?Εγω θελα να αναβαθμισω και αναβαθμισα σε 8 γιατι μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα που προσθεσε,αυτο ομως αναιρει το γεγονος οτι με την 7.1.2 το κινητο ηταν πιο γρηγορο?Πολλοι δεν βλεπετε τη διαφορα γιατι λετε ολα κακλα με την 8.1.1 και λειτουργει "αψογα",χαιρω πολυ "αψογα" θα λειτουργουσε,Εγω ξερω οτι το κινητο ειναι πιο αργο σε σχεση με την 7.1.2 ..τοτε φυσουσε το κινητο...

Εγω λεω οτι σιγα σιγα με τις αναβαθμισεις αυτο προσπαθει να κανει η apple..Απλα το κανει οσο πιο ομαλα μπορει.Και εσυ μιλας για το 4s εγω μιλησα για το 5s που εχω εγω.βλεπω οτι τις εφαρμογες τις ανοιγει πιο αργα σε σχεση με πριν.

Κανεις restore+set up as new... αν το κανεις σωστα δεν εχεις θεμα, διαφορετικα εχεις!

Αν δεν μπορεις το πας και στο φτιαχνουν σε ενα καταστημα, απλα πραγματα...
Απο εκει και περα αν ειχες iPhone 4S θα σου ελεγα οτι ναι, υπαρχει μια (ενδεχομενως λογικη) διαφορα με την 7.1.2., οποτε κοιτας τι προτιμας, χαρακτηριστικα (widgets, camera manual setup κλπ) ή ταχυτητα. Σε ενα σωστα σεταρισμενο 5S ομως ειναι αστειο να συζηταμε για lag!

#245   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:17

που κολλαει το 4s με το 5s? Εγω με set up as new οπως και σε αλλες 2 συσκευες 5s βλεπω οτι το κινητο ειναι πιο αργο σε σχεση με πριν.Τι σχεση εχει αν ολα πανε ρολοι?ειπα εγω οτι δεν πανε ρολοι?Εγω λεω οτι ειναι πιο αργο ειδικα σε σχεση με την 7.1.2

Για το 4s μιλουσα .δες πιο πισω .....

Κανε αυτα που λενε οι προλαλησαντες

#246   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9820 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:21

Αυτό το αισχος πάντως με το wifi δεν παιζεται. Με 6+ διπλα στο μοντεμ και να μην το βλέπει ρε γαμώτο; ειμαι στην 8.0 και δεν με βλεπω να αναβαθμιζω γιατι σε ολα τα αλλα παει σφαιρα. Να μην βλεπει όμως το wifi δεν καταπινεται με τιποτα!

εχει αναφερθει πανω απο 100 φορες το θεμα του wifi και τις αναβαθμισεις που βγηκαν ειδικα για αυτο το θεμα και εσυ λες οτι καθεσαι στην 8 και περιμενεις να φτιαξει μονο του...τι να πω.Μου αρεσει που βγαινετε και απο τα ρουχα σας :wacko:

που κολλαει το 4s με το 5s? Εγω με set up as new οπως και σε αλλες 2 συσκευες 5s βλεπω οτι το κινητο ειναι πιο αργο σε σχεση με πριν.Τι σχεση εχει αν ολα πανε ρολοι?ειπα εγω οτι δεν πανε ρολοι?Εγω λεω οτι ειναι πιο αργο ειδικα σε σχεση με την 7.1.2

εκανες σε 3 5s αναβαθμισεις και ειναι πιο αργα και τα 3....μαλιστα. :o Αν μου τα δωσεις να στα αναβαθμισω εγω και ειναι πιο γρηγορα χανεις το ενα? :D

#247   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:26

Οκ για το 4S σου, δε μπορει να διαψευσει κανεις την εμπειρια σου. Ομως αν πιστευεις πως με την 8.2 θ αλλαξουν τα πραγματα για σενα κανεις λαθος 1) Το πιο πιθανο να μην υσποστιριζει το κινητο σου 2) Να κανει τα πραγματα χειροτερα για το 4S. Μιλαω εκ του ασφαλους, βλεπε εποχες 4.1.x, - 4.2.x & iPhone 3G

Από την στιγμή που πήρε την 8 το 4s θα πάρει όλες όσες έχουν το 8 είτε 8.1.2 κλπ κλπ είτε 8.2 είτε 8.3 κλπ κλπ ποτέ δεν έχει βγει έκδοση και το κινητό πήρε την 8.1 και δεν πήρε την 8.2 εκτός αν ήταν για να διόρθωση πρόβλημα σε συγκεκριμένη συσκευή όπως είχε γίνει με το 5s.Οσο το να κανει τα πράγματα χειρότερα συμφωνω η ιστορία αυτο δείχνει όπως πολύ σωστά λες αλλα το 8.1.1 θεωρητικά βγήκε για να είναι καλύτερο στα iPad 2 και iPhone 4s....

Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 19/11/2014 - 22:28

Knowledge Is Power

#248   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:27

εχει αναφερθει πανω απο 100 φορες το θεμα του wifi και τις αναβαθμισεις που βγηκαν ειδικα για αυτο το θεμα και εσυ λες οτι καθεσαι στην 8 και περιμενεις να φτιαξει μονο του...τι να πω.Μου αρεσει που βγαινετε και απο τα ρουχα σας :wacko:

εκανες σε 3 5s αναβαθμισεις και ειναι πιο αργα και τα 3....μαλιστα. :o Αν μου τα δωσεις να στα αναβαθμισω εγω και ειναι πιο γρηγορα χανεις το ενα? :D

Χαχαχαχαχ να φτιαξει μονο του ;;;; χαχαχαχα θεος!!! Ακομα γελαω ...χαχαχαχ ακου να φτιαξει μονο του :D

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 19/11/2014 - 22:28

#249   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:35

Κάθομαι σε σημεία στο σπίτι και ενώ μου δίνει ο Γειτονας πριν δεν έπιανα και τωρα έχω 2 γραμμές ... Τι να πω

Σταμάτα να δικαιολογείσαι!!! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και δεν το ξέρεις.. Ακόμα.. Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις..

Κάτσε λίγο από πάνω του και θα το καταλάβεις.. Και μην μου πεις πως αναβάθμισες γιατί θα σε μαλώσω..

@CaLi@

#250   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:46

Σταμάτα να δικαιολογείσαι!!! ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και δεν το ξέρεις.. Ακόμα.. Μάλλον δεν το καταλαβαίνεις..

Κάτσε λίγο από πάνω του και θα το καταλάβεις.. Και μην μου πεις πως αναβάθμισες γιατί θα σε μαλώσω..

Να δικαιολογουμε πανω σε τι ; δεν ειμαι υπαλληλος της αpple .απλα βλεπω την "συμπεριφορα" του στα σημεια του σπιτιου μου.
Μπορει να εχω δεν λεω το αντιθετο αλλα οπως ειπα πιανω καλυτερο σημα .... Αναβαθμισα βρε ναι (στο iphone 6) !!! :D

Τελευταία επεξεργασία από: bagg21, 19/11/2014 - 22:51

#251   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:53

Παιδιά το έγραψα και εγω πιο πίσω το ξαναλέω μετα απο δυο μέρες χρήσης στην 8.1.1 έχω 5s και το κινητό ειναι μέρα με νύχτα για μένα.δεν κολλάει το Ίντερνετ πια ,πάει σφαίρα σε ολα..bug κανένα ως τωρα...μπαταρία ίδια σαν πριν .restore and set up as new....

RF forever

#252   homodigital

homodigital

iPH Member

• 291 μηνύματα

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:54

Με ποια αναβαθμιση διορθωθηκε το προβλημα στο wifi; Πληροφορησε με τον ανιδεο!

#253   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:56

Με ποια αναβαθμιση διορθωθηκε το προβλημα στο wifi; Πληροφορησε με τον ανιδεο!

8.1.1

#254   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 19/11/2014 - 22:58

Παιδιά δεν τρώγεστε με τίποτα εγώ χειρότερος ακόμα ..έχω πει πάμπολλες φορές δεν ξανά κάνω ποτέ αναβάθμιση είτε σε συσκευή είτε iOS και να που την πατάω καφέ φορα κ μετά αρχίσουν τα νεύρα κ οι γκρίνιες ..καλά να πάθουμε λοιπόν ..φιλικά πάντα [emoji1][emoji1][emoji1]

#255   stark

stark

iPH Contributor

• 1055 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 19/11/2014 - 23:08

Αυτό που κάνετε ένα-δυο ατομα εδώ μέσα, με το ζόρι και καλά να μας πείσετε όλους ότι ΚΙ ΕΜΕΙΣ έχουμε πρόβλημα (ενώ δεν έχουμε!) με την 8.x πραγματικά με ξεπερνάει.

Να ζητήσουμε και συγνώμη δηλαδή που στο 5s μας η 8.x είναι το ίδιο smooth (σε όλα) όπως η 7.x, και να σταματήσουμε και να το λέμε, γιατί αλλιώς θα κατηγορηθούμε ότι είμαστε apple fanboys, κλπ.

Φίλτατοι, εγώ δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι έχετε κάποιοι θέμα με την 8.x, εσείς για ποιο λόγο αμφισβητείτε το ότι εγώ ΔΕΝ έχω πρόβλημα;

Προσωπικά ούτε με την 8.0 είχα πρόβλημα, ούτε και τώρα με την 8.1. Μπορεί να είμαι τυχερός, δεν γνωρίζω.

Λέτε να έχω θέματα και να μην διαμαρτύρομαι, έτσι απλά επειδή την βρίσκω με δυσλειτουργικό wi-fi, lag, κλπ;

Δεν το πήρα τσάμπα το 5s, δεν μου το χάρισε κανείς.

Θα ήμουν ο πρώτος που θα έκραζα την Apple αν είχα προβλήματα.

Ασχημο να θέλετε να επιβάλετε την άποψη και την εμπειρία σας (την οποία πιστεύουμε και σεβόμαστε) στους άλλους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες