Αλλαγή πολιτικής επισκευών infoquest?
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:04
Ad
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:05
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:10
H αλλαγή πολιτικής έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Με τα προγράμματα αντικατάστασης σε Power και μπαταρία.
Όταν δίνεται ανακατασκευασμένο, "κοροιδία, θέλω τη συσκευή μου". Όταν το επισκευάζουν, "ντροπή, δε έχουν τεχνικές γνώσεις".
Αποφασίστε, εσείς οι λίγοι, τι τελικά θέλετε.
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:10
Δεν εχει δεν θέλεις .εμεις ευτυχώς εκεί που πήγαμε έκαναν εξαίρεση δεν γίνετε γενικά και θα πάρει λίγες μερες επιπλέον η διαδικασία .αλλα πλέον ισχύει η επισκευή τελικά.οποτε συμβιβαζόμαστε και τελειώνει από εδώ και πέρα.ισως και καλύτερα δεν ξέρω βέβαια εγω φοβάμαι το άνοιγμα τους.
Ή ισχυει γενικως για ολους και για ολα ή δεν ισχυει καθολου, τι εννοεις εξαίρεση? Με ποια δικαιολογια και γιατι?
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:12
H αλλαγή πολιτικής έχει ξεκινήσει καιρό τώρα. Με τα προγράμματα αντικατάστασης σε Power και μπαταρία.
Όταν δίνεται ανακατασκευασμένο, "κοροιδία, θέλω τη συσκευή μου". Όταν το επισκευάζουν, "ντροπή, δε έχουν τεχνικές γνώσεις".
Αποφασίστε, εσείς οι λίγοι, τι τελικά θέλετε.
Αυτο το 2ο κατα πόσο υφίσταται στην Ελλαδα δεν ξέρω και τρεμω...
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:12
Ή ισχυει γενικως για ολους και για ολα ή δεν ισχυει καθολου, τι εννοεις εξαίρεση? Με ποια δικαιολογια και γιατι?
Εννοεί βύσμα, γνωστός κτλ
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:14
Εννοεί βύσμα, γνωστός κτλ
Οκ πασο. Ετσι μπορει να γινει και σε Γερμανο κτλ..
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:17
Υποτίθεται πως μιλάμε για πιστοποιημένους τεχνικούς, και όχι για τεχνικούς "YouTube" που έχουμε γεμίσει.
Πόσο χειρότερα να 'ναι?
Μακαρι να ειναι οπως τα λες Nick. Tι να πω...
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:30
συμφωνω με τον nikosgnr αποφασιστε μερικοι τι θελετε..οταν σας δινουν ανακατασκευασμενο γκρινιαζετε και θελετε την συσκευη σας ''η οποια δεν συγκρινετε με την ανακατασκευασμενη'' οταν κανουν επισκευη δεν θελω να ανοιχτει η συσκευη μου..καλως η κακως ετσι θα ειναι..
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:36
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:42
συμφωνω με τον nikosgnr αποφασιστε μερικοι τι θελετε..οταν σας δινουν ανακατασκευασμενο γκρινιαζετε και θελετε την συσκευη σας ''η οποια δεν συγκρινετε με την ανακατασκευασμενη'' οταν κανουν επισκευη δεν θελω να ανοιχτει η συσκευη μου..καλως η κακως ετσι θα ειναι..
Εσενα το προβλημα σου ποιο ειναι? Που ρωταμε τι ισχυει και τι οχι? Μην τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι... Προφανως κ ''καλως (για καποιους) ή κακως (επισης για καποιους) ετσι θα ειναι'' γιατι δεν κανουμε εμεις κουμαντο. Αν ηταν ετσι το forum θα αποτελουνταν απο 10 ατομα που θα συμφωνουσαν μεταξυ τους.
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:48
ερώτηση, εάν λέμε εάν βρούμε καμένο πίξελ στην οθόνη στο σέρβις θα ανοίξουνε το πάνελ ολόκληρο πχ για να αλαλάξουν την LCD? δηλαδή θα ξεκολλήσουν το mindframe για να βγάλουν την LCD και να βάλουνε άλλη? Η θα βάλλουν νέο ανταλλακτικό ολόκληρο, Και πες πως ξέρουμε ότι ο Τεχνικός τους δεν μας κάνει κάποια γρατζουνιά στο πλαίσιο η κάποια άλλη ζημία στο μπάσε βγάλε για την εφαρμογή του ανταλλακτικού την ώρα που έχουνε ανοιχτό το τηλέφωνο? Αρχίζω να ξενερώνω στην ιδέα ότι πάλι το θα κάνω τάμα στον θεούλι να βγει καλό το iPhone που θα βγάλω από την συσκευασία... γιατί τώρα τελευταία το Quality Check είναι λίγο άπατα της apple... και ειδικά εάν δείτε στο βίντεο όπου στο Pegatron το εργοστάσιο στο σημείο του Quality Check κάνεις δεν έκανε γιατί το ονειρευόντουσαν το Quality Check... Δεν λέω οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι αλλά σε αυτό το κρίσιμο σημείο ας έχει άλλα άτομα και να τα αλλάζει σε ποιο γρήγορες βάρδιες για να μειώσει και η εταιρία η ίδια την αστοχία ορισμένων συσκευών.
Τελευταία επεξεργασία από: Darkoulis, 19/12/2014 - 15:52
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:51
ερώτηση, εάν λέμε εάν βρούμε καμένο πίξελ στην οθόνη στο σέρβις θα ανοίξουνε το πάνελ ολόκληρο πχ για να αλαλάξουν την LCD? δηλαδή θα ξεκολλήσουν το mindframe για να βγάλουν την LCD και να βάλουνε άλλη? Η θα βάλλουν νέο ανταλλακτικό ολόκληρο, Και πες πως ξέρουμε ότι ο Τεχνικός τους δεν μας κάνει κάποια γρατζουνιά στο πλαίσιο η κάποια άλλη ζημία στο μπάσε βγάλε για την εφαρμογή του ανταλλακτικού την ώρα που έχουνε ανοιχτό το τηλέφωνο? Αρχίζω να ξενερώνω στην ιδέα ότι πάλι το θα κάνω τάμα στον θεούλι να βγει καλό το iPhone που θα βγάλω από την συσκευασία...
Ρε φίλε που τα έχεις δει αυτά και τα ρωτάς ;ουτε οθόνη αλλάζουν.παιρνεις ανακατασκευασμένο.μονο κουμπιά κάμερες μπαταρίες .οθονες housing και τέτοια δεν αλλάζονται.
Δημοσίευση 19/12/2014 - 15:53
Ρε φίλε που τα έχεις δει αυτά και τα ρωτάς ;ουτε οθόνη αλλάζουν.παιρνεις ανακατασκευασμένο.μονο κουμπιά κάμερες μπαταρίες .οθονες housing και τέτοια δεν αλλάζονται.
Δεν τα έχω δει, απλά αναρωτιέμαι!
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες