Κρατάν χαμηλή τη μπαταρία και καλά για να είναι πιο λεπτό....τώρα που θα παχύνει λόγο force touch να δώ τι θα πούν.
Έχω αμερικάνικο μοντέλο 6άρι. Το αναφέρω, γιατί λένε ότι το απλό 6άρι "πάσχει" απ' το μεγαλύτερο 6+ (στο θέμα μπαταρίας). Εμένα, με κανονική καθημερινή χρήση (λίγες κλήσεις, κάμποσα μηνύματα, μπόλικο άκουσμα τραγουδιών, λίγο σερφάρισμα στο διαδίκτυο, λίγη ώρα GoogleMaps για navigation)... η μπαταρία μου κρατά από... ΤΡΕΙΣ ΕΩΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ! Θέλετε πιστέψτε το, θέλετε όχι, αδιαφορώ. Το φορτίζω (το κινητό) 1 φορά την βδομάδα, ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ (μερικές φορές που το "ξεσκίζω"). Και δεν χρειάζεται... οκτακόσιες ώρες να φορτιστεί το 6άρι μου, γύρω στις 2 ωρίτσες χρειάζεται να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΙ 3 ΚΥΚΛΟΙ πλήρης φόρτισης...
Η κάμερα νομίζω ειναι ενα μεγάλο συν...
Δεν χρειάζεστε κάμερα άνω των 5ΜΡ. Ρωτήστε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ φωτογράφο! Μόνο οι επαγγελματίες χρειάζονται παραπάνω ΜΡ, για τους ευνόητους λόγους της δουλειάς τους - και ΑΝΑΛΟΓΑ με το θέμα που θα "σουτάρουν". Και τα ΜΡ δεν κάνουν την διαφορά - ανοίξτε και κάνα βιβλίο φωτογραφίας να μορφωθείτε. Ο ΦΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ! Μια παμπάλαια Panasonic ψηφιακή που έχω με 8ΜΡ, βγάζει υπερ-μαμάτες φωτό σε σχέση με μια σύγχρονη φοβερή Nikon του κουμπάρου μου, διότι η δική μου έχει LEICA φακό πάνω ενώ του κουμπάρου έναν ΦΘΗΝΟ ΝΙΚΟΝ φακό! (Έχει μια "μικρή διαφορά" ο ένας φακός απ' τον άλλον, ψάξτε το)...
Το θεωρώ δεδομένο αν και ανεπίτρεπτο εν έτη 2015, ότι θα ξεκινάνε από τα 16. Marketing...
Για...κινητό και όχι για...υπολογιστή τσέπης, τα 16GBs είναι υπερ-αρκετά κατ' εμέ. Μιλάμε (επαναλαμβάνω) για...ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, όχι για υπολογιστή! Αν θέλετε να 'χετε την συσκευή του...Σποκ του ΣταρΤρεκ ή του... Χαν Σόλο, οκ... μάλλον δεν είναι αρκετά τα 16GBs. Για μένα, είναι ΥΠΕΡ-ΑΡΚΕΤΑ! Έχω το 6άρι (το "απλό", όχι το + ) απ' την πρώτη περίπου στιγμή που βγήκε, το 'χω τιγκάρει με καμιά 300 τραγούδια, έχω καμιά 10ριά βίντεο του παιδιού, καμιά 40ριά φωτό του παιδιού, μπόλικες εφαρμογές, γύρω στα 12-15 παιχνίδια (2-3 μάλιστα μεγάλου μεγέθους)...και διαθέτω ΑΚΟΜΑ... 3GBs χώρο!!!!!!
Τι διάολο άλλο θέλετε να περάσετε μέσε σ' ένα...ΤΗΛΕΦΩΝΟ, τους... παγκόσμιους χάρτες του...Γαλαξία, σε... TIF format;!