iPhone 6S με 2GB Ram και τεχνολογία ''Force Touch'', όπως στο Apple Watch (;)
Δημοσίευση 16/01/2015 - 15:58
Ad
Δημοσίευση 16/01/2015 - 15:59
Ελλαδαρα Αθανατη....Iphone 6s plus και αυτοκινητο μονιμα με λαμπακι και για θερμανση μαγκαλι!Ωραιοι ειμαστε...........
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:07
Ελλαδαρα Αθανατη....Iphone 6s plus και αυτοκινητο μονιμα με λαμπακι και για θερμανση μαγκαλι!Ωραιοι ειμαστε...........
Το ''φαίνεσθαι'' βλέπεις φιλε μου... Ο καθένας οπως γουσταρει βεβαια.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:11
Ε βεβαια τι θα πει ο κοσμος αν εχεις νοκια χωρις καμεραΤελοσπαντων και εγω στα ιδια σκατα ειμαι αρα μην μιλαω ΑΛΛΑ οχι και με το που βγει αλλο να παω να στηθω σαν τους χαζοκινεζους να παρω το νεο...
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:15
Χαχαχαχαχαχα
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:17
Εγώ κι έτσι δε βλέπω να κολλάει οπότε που η διαφορά;
Σε αυτα που ειπα λιγο πιο πανω.. Θα γινει κλασης ανωτερη η εμπειρια χρησης σου αν βελτιωθει η συσκευη και σε αυτα που ανεφερα..
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:21
Σε αυτα που ειπα λιγο πιο πανω.. Θα γινει κλασης ανωτερη η εμπειρια χρησης σου αν βελτιωθει η συσκευη και σε αυτα που ανεφερα..
Διαφωνώ γιατί παίζουν ρόλο τα requirements που έχεις, και αυτά είναι ακριβώς όπως πρέπει. Άλλα πρέπει να διορθωθούν πρώτα και μετά το h/w.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 16/01/2015 - 16:34
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:25
Και θα συνεχισουν να ειναι οπως πρεπει.. Δεν εχει σημασια αυτο.. Ισα ισα θα μπορουν να διαχειριστουν και περισσοτερους πορους... [emoji6][emoji6]Διαφωνώ γιατί παίζει ρόλο τα requirements που έχεις, και αυτά είναι ακριβώς όπως πρέπει. Άλλα πρέπει να διορθωθούν πρώτα και μετά το h/w.
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:26
Ε βεβαια τι θα πει ο κοσμος αν εχεις νοκια χωρις καμερα Τελοσπαντων και εγω στα ιδια σκατα ειμαι αρα μην μιλαω ΑΛΛΑ οχι και με το που βγει αλλο να παω να στηθω σαν τους χαζοκινεζους να παρω το νεο...
Ειναι ενα μίξ μάρκετινγκ, προβατισμού, προπαγάνδας και EGO....
Το τηλ μου είχε κάποιο πρόβλημα οταν ηρθα Ελλάδα πρίν λίγο καιρό και αγόρασα απεκει ενα τηλ 15 Ευρώ, μόνο κλήσεις και τήλ έπερνε. Όταν συνάντησα μιά παρέα σε ένα καφέ ένας νεοέλλην με ρώτησε με βλέμμα αγέρωχο: "Μεγάλε πώς το παλέυεις? Έμεινες χρόνια πίσω, πού ζεις? "
Καλύτερα να μήν γράψω εδώ τί απάντησα
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:33
Το τηλ μου είχε κάποιο πρόβλημα οταν ηρθα Ελλάδα πρίν λίγο καιρό και αγόρασα απεκει ενα τηλ 15 Ευρώ, μόνο κλήσεις και τήλ έπερνε. Όταν συνάντησα μιά παρέα σε ένα καφέ ένας νεοέλλην με ρώτησε με βλέμμα αγέρωχο: "Μεγάλε πώς το παλέυεις? Έμεινες χρόνια πίσω, πού ζεις? "
Απο την άλλη εγώ θα ήθελα να ξερω τι απάντησες [emoji4] Το κοινό θέλει να ξέρει!
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:02
Βέβαια το μεγαλύτερο αστείο του άρθρου είναι η κάμερα.
...and a dual-lens DSLR quality camera.
Τα 2GB στη RAM είναι δεδομένα και καλοδεχούμενα..
Tο θέμα Software είναι όμως αυτό που πονάει. Το 'χουν χάσει λίγο εκεί στο Cupertino τελευταία. Force Healing θα έχει?
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:03
Κι εγω στην δουλεια το πρωι παω με ενα δικαρτο ZTE με μιση ιντσα οθονη, εκεινα των 30 ευρω.. Οταν το βλεπει καποιος τον πιανουν τα γελια... Τι κινητο ειναι αυτο ρε μ@@@@ μου λεει; Ελα σπιτι του λεω να δεις το αλλο να κλαψεις, μ@@@@@@@.... [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:05
Δημοσίευση 16/01/2015 - 19:29
πολυ απλα πανο οποιος εχει cosmote βρηκε το προβλημα του.Απο μπαταρία πως πάει; Βγάζει μέρα; Ελπίζω να μην έχει θέματα με Cosmote
Δημοσίευση 16/01/2015 - 19:36
Συμφωνω.η διαφορα στη ραμ φαινεται στο αιρ 2 με καρτελες σαφαρι (χωρις redraw) και σε εφαρμογες.ακομη και το facebook δεν κανει redraw (που για μενα ειναι η χειροτερη εφαρμογη σε ολα τα os-ακομη και σε wp)Δεν ειναι υπερατου, χρειαζεται 2gb ram η συσκευη.. Οταν με το καλο δουλεψεις iphone με 2gb ram θα με θυμηθεις... Υπερατου θα ηταν να εβαζαν 2Κ οθονη και η συσκευη να σερνοταν, ή καμια 13αρα καμερα σαν καποιες κινεζιες και να εβγαζε χειροτερες φωτογραφιες απο το 5s.. Αλλα η μνημη θα ειναι ουσιαστικη αναβαθμιση..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες