Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Προβλημα με κουμπια 5s και 6plus....φουλ απογοητευση!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
36 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   katakefalos

katakefalos

iPH Member

• 265 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/01/2015 - 09:05

Εγώ συμφωνώ με το πληκαρι. 1000 ευρώ εχει το κινητο, δεν εχει 300. Ενα τοσο ακριβο κινητο δεν πρεπει να εχει προβλήματα. Αυτοκινητο ''μαζικης παραγωγης'' είναι και η mercedes S class, είναι λογικο δηλαδή να σου τρίζει?

Ε ωραια τοτε ας παει το παιδι να παρει ενα κινητο με 150 ευρω και να δει πως δουλευει το κουμπι εκεινου.Δεν υπαρχει λογος να νομιζει οτι επειδη εδωσε 1000 ευρω θα φτιαξουν κουμπι στα μετρα του με συγκεκριμενα db θορυβου και μαλακοτητας στην πιεση.

Υπαρχει και η λυση του Johns phone βεβαια και θα εχει το κεφαλι του ησυχο.

Τελευταία επεξεργασία από: iPhoneHellas, 22/01/2015 - 13:23

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:15

Λοιπον κοιταξτε τωρα....
Ειμαι 45 χρονων ανθρωπος,νεος στο φορουμ και κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση για το εαν καποιο μελος εχει μια αναλογη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα (home button) και (αυτη ειναι η ερωτηση)ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ.
Διαβαζω λοιπον (μαζι με καποιες ψυχραιμες φωνες-για να ειμαι δικαιος-και τους ευχαριστω απο εδω...), οτι ειμαι "αρωστος","τρελος","δεν κατεω το θεμα" ...ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ.
Λοιπον να σας ενημερωσω,οτι μιλησα με infoquest πριν λιγο.Φυσικα και το αναγνωριζουν ως προβλημα και μου ειπαν να τους το στειλω για να υπαρξη αντικατασταση!
Εχω λοιπον 3 τελευταιες ερωτησεις και θα ηθελα σας ποαρακαλω να μου απαντησετε ευγενικα.

1/ Υπαρχει περιθωριο σ'αυτο το φορουμ ενα νεο μελος να ρωταει τη γνωμη των αλλων μελων για κατι και να μην εισπρατει ειρωνια και υποτιμιτικα σχολια?
2/ Υπαρχει περιθωριο σ'αυτο το φορουμ αυτοι που λενε οτι "κατεουν τα παντα" να ειναι λιγο ποιο ευγενικοι ειδικα οτα τελικα "δεν κατεουν τα παντα"?
3/Εαν ο ηχος οπως λεει ο αλλος παραπανω γεματος νευρα ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ,γιατι απο την infoquest δεν τον θεωρουν φυσιολογικοτατο?

Δεν προκειται να μπω απο δω και μπρος σε καμια διαδικασια αντιπαραθεσης με κανεναν! Ευχαριστω πολυ οσους ευγενικα εξεφρασαν την γνωμη τους.

#18   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:25

Δεν το έχω δει το θέμα από το πρώτο ποστ . Αφού η infoquest το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα δεν έχεις θέμα . Όσο για τα σχόλια που λες ότι είναι επιθετικά και ειρωνικά , υπάρχει η αναφορά που βοηθάς και τους mod του φόρουμ .

#19   iPhoneHellas

iPhoneHellas

iPH Admin

• 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:25

Αμαν βρε παιδιά τον φάγατε τον άνθρωπο, χαλαρώστε λίγο. Μία ερώτηση έκανε. Όποιος θέλει απαντάει, όποιος δεν θέλει την προσπερνάει...

Behind the Scenes...

#20   katakefalos

katakefalos

iPH Member

• 265 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:26

Χα χα χα....πού γελιο.Εδω ο γιατρος σας παιδια.Ολα σε εμενα.

Κόσμια ομως ε? 

#21   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:27

Λοιπον κοιταξτε τωρα....
Ειμαι 45 χρονων ανθρωπος,νεος στο φορουμ και κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση για το εαν καποιο μελος εχει μια αναλογη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα (home button) και (αυτη ειναι η ερωτηση)ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ.
Διαβαζω λοιπον (μαζι με καποιες ψυχραιμες φωνες-για να ειμαι δικαιος-και τους ευχαριστω απο εδω...), οτι ειμαι "αρωστος","τρελος","δεν κατεω το θεμα" ...ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ.
Λοιπον να σας ενημερωσω,οτι μιλησα με infoquest πριν λιγο.Φυσικα και το αναγνωριζουν ως προβλημα και μου ειπαν να τους το στειλω για να υπαρξη αντικατασταση!
Εχω λοιπον 3 τελευταιες ερωτησεις και θα ηθελα σας ποαρακαλω να μου απαντησετε ευγενικα.

1/ Υπαρχει περιθωριο σ'αυτο το φορουμ ενα νεο μελος να ρωταει τη γνωμη των αλλων μελων για κατι και να μην εισπρατει ειρωνια και υποτιμιτικα σχολια?
2/ Υπαρχει περιθωριο σ'αυτο το φορουμ αυτοι που λενε οτι "κατεουν τα παντα" να ειναι λιγο ποιο ευγενικοι ειδικα οτα τελικα "δεν κατεουν τα παντα"?
3/Εαν ο ηχος οπως λεει ο αλλος παραπανω γεματος νευρα ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ,γιατι απο την infoquest δεν τον θεωρουν φυσιολογικοτατο?

Δεν προκειται να μπω απο δω και μπρος σε καμια διαδικασια αντιπαραθεσης με κανεναν! Ευχαριστω πολυ οσους ευγενικα εξεφρασαν την γνωμη τους.

Σε είπα κ πριν κακώς ρώτησες...έπρεπε από την αρχή να το επιστρέψεις και τέλος.Το καλό είναι ότι θα σου δώσουν άλλο και όχι ο ήχος μόνο φυσιολογικός δεν είναι.

#22   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:29

Λοιπον κοιταξτε τωρα....

φιλε μου δεν μου λεει τπτ απολυτως το γεγονος οτι αναφερεις περι αντικαταστασης.

πηγαινε το πρωτα, παρε αλλο, αν παρεις και αν δεν κανει το ιδιο πες μας.

διοτι εχω την τυχη και ανεση να εχω αλλαξει απειρα iphone 5s-6-6plus.

και μπορω να δωσω απαντηση λογω του οτι το εχω ψαξει οσο δεν παει.

φυσικα και μπορεις να εκφρασεις την γνωμη σου το προβλημα σου και υπαρχει πολυς χωρος για ολους.

αλλα εισαι επιμονος ισχυρογνωμων και ταυτοχρονα αρνητικος σε καθε τι διαφορετικο.

και εγω ειμαι 32 χρονων και δεν μου λεει κατι η ηλικια σου οπως ουτε η δικη μου.

σημασια εχει η χρηση του γραπτου μας λογου και η αποδοχη ολων των αποψεων ακομη και αν δεν μας βρισκουν συμφωνους.

σε ευχαριστουμε για τις υποδειξεις σο.

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#23   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:31

Σε είπα κ πριν κακώς ρώτησες...έπρεπε από την αρχή να το επιστρέψεις και τέλος.Το καλό είναι ότι θα σου δώσουν άλλο και όχι ο ήχος μόνο φυσιολογικός δεν είναι.

κοιτα τωρα το εξης περιεργο....μονο φυσιολογικος λεει δεν ειναι  ο PARAFRON4....

εισαστε τεραστιοι!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

#24   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:32

κοιτα τωρα το εξης περιεργο....μονο φυσιολογικος λεει δεν ειναι ο PARAFRON4....
εισαστε τεραστιοι!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Να πάρεις στην ινφοκουεστ και να τους πεις να μη το αλλάξουν γιατί είναι φυσιολογικός ο θόρυβος. :P
Έχουν περάσει 5s από τα χέρια μου και τέτοιο ήχο δεν έκανε κανένα.

#25   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:33

Να πάρεις στην ινφοκουεστ και να τους πεις να μη το αλλάξουν γιατί είναι φυσιολογικός ο θόρυβος. :P
Έχουν περάσει 5s από τα χέρια μου και τέτοιο ήχο δεν έκανε κανένα.

ασε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!δεν εκανε κανενα!!ψεμαααααααααααααααααααα

#26   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:34

Μη κανείς σαν τον ομορφονιο που ντε και καλά το wifi στο ios8 είναι μάπα σε όλες τις συσκευές...

#27   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 22/01/2015 - 16:05

Λοιπον κοιταξτε τωρα....

Το αναγνώρισε ως πρόβλημα;; Τι είδους πρόβλημα ας πούμε;; Σε παρακαλώ αν δεν σου κάνει κόπο πες μας τι έγραψε ο υπάλληλος στο ΔΠΠ όταν πας το κινητό σου γιατί θα τρελαθώ. (Και δεν σε ειρωνεύομαι ειλικρινά, πληροφοριακά και μόνο). [emoji4]

#28   giorgos_rou

giorgos_rou

iPH Contributor

• 1402 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2015 - 17:56

Δεν είναι πρόβλημα και δεν αλλάζετε

Κι εσύ που το ξέρεις; Genius είσαι;

Σε Apple Store θα το αλλάξουν σίγουρα, μέχρι και στην IQ το αναγνώρισαν.

Και εν πάση περιπτώσει γιατί του τη λέτε; 2 χιλιάρικα ξόδεψε, αν θέλει το κουμπί να είναι στιβαρό τότε το κουμπί πρέπει να είναι στιβαρό. Αλλιώς να ερχόταν με υποσημείωση από κάτω που έλεγε ότι σε μερικά είναι χαλαρό.

Μη τρελαθούμε, η ποιότητα έχει πάει περίπατο. Κι αν εσείς δεν έχετε θέμα με χαλαρά κουμπιά και και και δε σημαίνει ότι κι ο άλλος έχει τόσο χαμηλά στάνταρς και προσδοκίες.

Τελευταία επεξεργασία από: giorgos_rou, 22/01/2015 - 17:58

#29   soki7

soki7

iPH Contributor

• 1551 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • GameCenter:sokhetfield

Δημοσίευση 22/01/2015 - 18:16

Σ'αυτο τον ηχο αναφερομαι! ακουστε το,ειδικα οταν το ακουμπαει στο τραπεζι!

Εγώ όταν αγοράζω καινούργιο iphone παρακαλάω να είναι έτσι το κουμπί. Αυτό δεν είναι πρόβλημα του κινητού, αλλά δικό σου. 

#30   petros29

petros29

iPH Hero

• 4323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 22/01/2015 - 18:21

Παιδιά όσο έχεται εγγύηση κάνετε ότι γουστάρεται με τη συσκευή, προφανώς όταν τελειωσει η εγγύηση τελειώνουν και αυτά τα απλά προβλήματα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες