Λοιπον κοιταξτε τωρα....
Ειμαι 45 χρονων ανθρωπος,νεος στο φορουμ και κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση για το εαν καποιο μελος εχει μια αναλογη εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα (home button) και (αυτη ειναι η ερωτηση)ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΕΡΒΙΣ.
Διαβαζω λοιπον (μαζι με καποιες ψυχραιμες φωνες-για να ειμαι δικαιος-και τους ευχαριστω απο εδω...), οτι ειμαι "αρωστος","τρελος","δεν κατεω το θεμα" ...ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑΣ.
Λοιπον να σας ενημερωσω,οτι μιλησα με infoquest πριν λιγο.Φυσικα και το αναγνωριζουν ως προβλημα και μου ειπαν να τους το στειλω για να υπαρξη αντικατασταση!
Εχω λοιπον 3 τελευταιες ερωτησεις και θα ηθελα σας ποαρακαλω να μου απαντησετε ευγενικα.
1/ Υπαρχει περιθωριο σ'αυτο το φορουμ ενα νεο μελος να ρωταει τη γνωμη των αλλων μελων για κατι και να μην εισπρατει ειρωνια και υποτιμιτικα σχολια?
2/ Υπαρχει περιθωριο σ'αυτο το φορουμ αυτοι που λενε οτι "κατεουν τα παντα" να ειναι λιγο ποιο ευγενικοι ειδικα οτα τελικα "δεν κατεουν τα παντα"?
3/Εαν ο ηχος οπως λεει ο αλλος παραπανω γεματος νευρα ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ,γιατι απο την infoquest δεν τον θεωρουν φυσιολογικοτατο?
Δεν προκειται να μπω απο δω και μπρος σε καμια διαδικασια αντιπαραθεσης με κανεναν! Ευχαριστω πολυ οσους ευγενικα εξεφρασαν την γνωμη τους.
φιλε μου δεν μου λεει τπτ απολυτως το γεγονος οτι αναφερεις περι αντικαταστασης.
πηγαινε το πρωτα, παρε αλλο, αν παρεις και αν δεν κανει το ιδιο πες μας.
διοτι εχω την τυχη και ανεση να εχω αλλαξει απειρα iphone 5s-6-6plus.
και μπορω να δωσω απαντηση λογω του οτι το εχω ψαξει οσο δεν παει.
φυσικα και μπορεις να εκφρασεις την γνωμη σου το προβλημα σου και υπαρχει πολυς χωρος για ολους.
αλλα εισαι επιμονος ισχυρογνωμων και ταυτοχρονα αρνητικος σε καθε τι διαφορετικο.
και εγω ειμαι 32 χρονων και δεν μου λεει κατι η ηλικια σου οπως ουτε η δικη μου.
σημασια εχει η χρηση του γραπτου μας λογου και η αποδοχη ολων των αποψεων ακομη και αν δεν μας βρισκουν συμφωνους.
σε ευχαριστουμε για τις υποδειξεις σο.