Λευκη σκια σε μπροστινη camera iphone 6
Δημοσίευση 29/10/2015 - 17:49
Μήπως ξέρετε αν πληρώνω και τα έξοδα αποστολής όταν μου το στέλνουν ;
Εξυπηρετικοί μου φάνηκαν
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 29/10/2015 - 18:01
Όντως πολύ εξυπηρετικοί είναι, γιατί είναι οι καλύτεροι.Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για ένα 5 που έστειλα πριν λίγο καιρό.
Sent from iPhone 6s using Tapatalk
Δημοσίευση 02/11/2015 - 15:03
Μολις επεστρεψα απο την Document,μου ειπαν θα γινει αντικατασταση για την λευκη σκια στην camera...παρα πολυ εξυπερτικοί!στην isystem δεν ξερω τι τροπαριο ειναι αυτο που λενε...anyway.Σε ερωτηση που εκανα στον τεχνικο για τα 2 χρονια εγγυησης,μου ειπε επειδη το δικο μου φενεται πως ειναι αγορασμενο απο Ιταλια (μαλλον ειναι παραεισαγωγης) μου ειπε τον δευτερο χρονο τον καλυπτει ο πωλητης...του λεω οτι εγω απο Ελλαδα το εχω αγορασει και οτι εχω παραστατικο..τι γινεται σε αυτη την περιπτωση για τον δευτερο χρονο?
Δημοσίευση 02/11/2015 - 15:21
Τους το πας με την απόδειξη αγοράς και στο καλύπτουν κανονικά.Μολις επεστρεψα απο την Document,μου ειπαν θα γινει αντικατασταση για την λευκη σκια στην camera...παρα πολυ εξυπερτικοί!στην isystem δεν ξερω τι τροπαριο ειναι αυτο που λενε...anyway.Σε ερωτηση που εκανα στον τεχνικο για τα 2 χρονια εγγυησης,μου ειπε επειδη το δικο μου φενεται πως ειναι αγορασμενο απο Ιταλια (μαλλον ειναι παραεισαγωγης) μου ειπε τον δευτερο χρονο τον καλυπτει ο πωλητης...του λεω οτι εγω απο Ελλαδα το εχω αγορασει και οτι εχω παραστατικο..τι γινεται σε αυτη την περιπτωση για τον δευτερο χρονο?
Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk
Δημοσίευση 02/11/2015 - 15:46
Μόνο Infoquest δεύτερο χρόνο με την απόδειξη.
Δημοσίευση 02/11/2015 - 16:31
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 02/11/2015 - 17:14
Ο 2ος χρόνος βασει της νομοθεσίας είναι του πωλητή.
Παρόλα αυτά, όλα τα εξουσιοδοτημένα θα σε καλύψουν με την απόδειξη αγοράς.
στην document μου ειπαν δεν με καλυπτουν..
Δημοσίευση 02/11/2015 - 23:25
Έχει στείλει κανείς ;
Το νέο που θα πάρω σε τι iOS θα είναι λογικά σε 9.1;
Δημοσίευση 02/11/2015 - 23:28
Εγώ έστειλα από Λάρισα σε Document. Όλα μια χαρά πήγαν.
Δημοσίευση 02/11/2015 - 23:30
να σε ρωτησω κατι;επειδη με ενδιαφερει.οταν πηγες και το τσεκαραν σου ειπαν εκεινη την στιγμη οτι θα παει για αντικατασταση; η σου ειπαν αστο και θα σε ενημερωσουμε απο το τηλ;Μολις επεστρεψα απο την Document,μου ειπαν θα γινει αντικατασταση για την λευκη σκια στην camera...παρα πολυ εξυπερτικοί!στην isystem δεν ξερω τι τροπαριο ειναι αυτο που λενε...anyway.Σε ερωτηση που εκανα στον τεχνικο για τα 2 χρονια εγγυησης,μου ειπε επειδη το δικο μου φενεται πως ειναι αγορασμενο απο Ιταλια (μαλλον ειναι παραεισαγωγης) μου ειπε τον δευτερο χρονο τον καλυπτει ο πωλητης...του λεω οτι εγω απο Ελλαδα το εχω αγορασει και οτι εχω παραστατικο..τι γινεται σε αυτη την περιπτωση για τον δευτερο χρονο?
Δημοσίευση 02/11/2015 - 23:40
αντικατασταση μου ειπαν..τεταρτη-πεμπτη θα εχω το καινουριο..δεν νομιζω να εχει την 9.1 το καινουριο,αλλα ξενερωσα λιγο με το δευτερο ετος που μου ειπε ο τεχνικος πως μου τον καλυπτουν..να σε ρωτησω κατι;επειδη με ενδιαφερει.οταν πηγες και το τσεκαραν σου ειπαν εκεινη την στιγμη οτι θα παει για αντικατασταση; η σου ειπαν αστο και θα σε ενημερωσουμε απο το τηλ;
Δημοσίευση 03/11/2015 - 00:11
αρα λοιπον στο ειπαν εκεινη την ωρα που το ελεγξαν οτι πας για ανακατασκευασμενο.ευχαριστω πολυ για την απαντηση!αντικατασταση μου ειπαν..τεταρτη-πεμπτη θα εχω το καινουριο..δεν νομιζω να εχει την 9.1 το καινουριο,αλλα ξενερωσα λιγο με το δευτερο ετος που μου ειπε ο τεχνικος πως μου τον καλυπτουν..
Δημοσίευση 03/11/2015 - 00:21
εστειλες με κούριερ και στο επέστρεψαν στην διεύθυνση που είχες βάλει στο κούριερ γιατί εμένα δεν μου είπαν κάτι αναλυτικά μόνο μου είπαν ΝΑΤΟ στείλω σε αυτούς και όλα τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν αυτοίΕγώ έστειλα από Λάρισα σε Document. Όλα μια χαρά πήγαν.
Με ποιο κούριερ στο επεστρεψαν ;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες