Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Πως κάνουμε SetUp το Kodi

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1806 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 22/05/2015 - 04:03

¨Ετσι ακριβώς μου το εμφανίζει..

Να πω την αλήθεια πρώτη φορά το βλέπω αυτό όταν πάω να κάνω enable το TV μου βγάζει αυτόματα να βάλω pvr....

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 22/05/2015 - 04:41

Να πω την αλήθεια πρώτη φορά το βλέπω αυτό όταν πάω να κάνω enable το TV μου βγάζει αυτόματα να βάλω pvr....

Μήπως φταίει που έχω το καινούργιο Kodi και όχι το παλιό xbmc? δεν ξέρω ειλικρινα προσπαθώ τόσο καιρό αλλά τίποτα.

Να το κάνω μια επανεγκατάσταση μπας και φτιάξει? Αν μπορείς στείλε μου το link για να το κατεβάσω μην κατεβάζω καμια άλλη έκδοση.

Τελευταία επεξεργασία από: Tziko18, 22/05/2015 - 04:42

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#183   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2015 - 10:22

Μήπως φταίει που έχω το καινούργιο Kodi και όχι το παλιό xbmc? δεν ξέρω ειλικρινα προσπαθώ τόσο καιρό αλλά τίποτα.

Να το κάνω μια επανεγκατάσταση μπας και φτιάξει? Αν μπορείς στείλε μου το link για να το κατεβάσω μην κατεβάζω καμια άλλη έκδοση.

Το kodi έχω το 14.2 αλλά και στο xbmc την ίδια διαδικασία είχε....δηλαδή πας κανείς το tv enable και αντί να σου βγάλει να επιλέξεις pvr σου λέει αυτό που είδα;Στο file manager έχεις βάλει το fusion και το super repo;

Knowledge Is Power

#184   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/05/2015 - 10:25

και σε έμενα μετά το up date στο Kodi κάτι δεν πάει καλά Live tv δεν παίζει .

#185   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2015 - 12:04

και σε έμενα μετά το up date στο Kodi κάτι δεν πάει καλά Live tv δεν παίζει .

Εγώ έκανα κανονικά update και όλα καλά μια ιδέα για λύση είναι απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι....

Knowledge Is Power

#186   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 22/05/2015 - 12:06

αν βρω λίγο χρόνο ίσως το κάνω. 

#187   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 22/05/2015 - 12:30

Το kodi έχω το 14.2 αλλά και στο xbmc την ίδια διαδικασία είχε....δηλαδή πας κανείς το tv enable και αντί να σου βγάλει να επιλέξεις pvr σου λέει αυτό που είδα;Στο file manager έχεις βάλει το fusion και το super repo;

Όχι..τα ρέπο μόνο για το iphone/ipad δεν ειναι? Δεν έχω βάλει τίποτα απλά πάω να το κάνω enable και δεν γίνεται.

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#188   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2015 - 13:29

Όχι..τα ρέπο μόνο για το iphone/ipad δεν ειναι? Δεν έχω βάλει τίποτα απλά πάω να το κάνω enable και δεν γίνεται.

Όχι βρε για όλες τις συσκευές που τρέχουν το xbmc/kodi ότι λέω στον αρχικό οδηγό ισχύουν για όλες τις πλατφόρμες....[emoji5]️[emoji5]️

Knowledge Is Power

#189   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 22/05/2015 - 18:33

Υπάρχει ένα add on λέγεται genesis πήγαινε βάλτο από τα video add ons και μετά πήγαινε κλασσικά όπου είναι όλα τα video add ons θα το βρεις εκεί ανοιξε το πήγαινε movies -> box office by year και μέσα εκεί 2015 και έχει την ταινία που λες...κατι άλλο για ελληνικά κανάλια όχι αυτό είναι το καλύτερο που έχεις....για αθλητικά πάλι από το video add ons θα βάλεις το hallow tv.....

Με το hallow όλα καλά το έκανα setup αλλά τα μισά δεν παίζουν :( supersport 1-2-3 και κάποια άλλα που δοκίμασα δεν έπαιζαν :( πάντως έχει μπόλικο πράμα :P

τώρα για το genesis ισχύει αυτό που λέω εγώ και όχι ο παπάτζας ο φίλος μου ... ούτε kodi ούτε modi .... ΑΝ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΣΕ BLU-RAY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ

τώρα αν είναι web rip κτλ κτλ αυτό είναι άλλο θέμα ... αλλά όχι να υπάρχει στο Kodi σε 1080 και γαμώ τις ποιότητες και το ένα και το άλλο και σε torrent μη τον είδατε τον Παναή ....

Πάντως πολλά like για τον οδηγό και για την βοήθεια :))))

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#190   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2015 - 19:11

Με το hallow όλα καλά το έκανα setup αλλά τα μισά δεν παίζουν :( supersport 1-2-3 και κάποια άλλα που δοκίμασα δεν έπαιζαν :( πάντως έχει μπόλικο πράμα :P
τώρα για το genesis ισχύει αυτό που λέω εγώ και όχι ο παπάτζας ο φίλος μου ... ούτε kodi ούτε modi .... ΑΝ Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΣΕ BLU-RAY ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ
τώρα αν είναι web rip κτλ κτλ αυτό είναι άλλο θέμα ... αλλά όχι να υπάρχει στο Kodi σε 1080 και γαμώ τις ποιότητες και το ένα και το άλλο και σε torrent μη τον είδατε τον Παναή ....
Πάντως πολλά like για τον οδηγό και για την βοήθεια :))))

Πάντως το furious 7 δεν περίμενα τόσο σύντομα hd αυτό το έχει σίγουρα...[emoji5]️ Μα αυτό είναι η έννοια του forum η βοήθεια ο ένας στον άλλο....

Knowledge Is Power

#191   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3453 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/05/2015 - 21:04

Στο halow βελτιωθηκε η κατασταση,ανοιγουν πολλα, οχι τα γερμανικα ομως!
Παντως αν και το χουμε ξαναπει,ο οδηγος σφυραει, ειναι σουπερ!
Μπραβο ξανα

Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 22/05/2015 - 21:12

#192   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 22/05/2015 - 22:02

Λοιπον εκατσα και εφτιαξα ενα αρχειο με ολα τα λινκ του Live Tv που παιζουν για ΤΗΝ ΩΡΑ χωρις προβλημα απο εδω η λιστα.Την κατεβαζουμε στο pc ή σε οποιαδηποτε συσκευη εχει kodi/xbmc και την βαζουμε καπου μονιμα μετα παμε στο kodi/xbmc και στα settings στο Pvr simple client και αντι για το url διαλεγουμε να ειναι local τα καναλια διαλεγουμε που εχουμε βαλει την λιστα κανουμε restart το kodi και εχουμε 431 καναλια που σιγουρα παιζουν.

Knowledge Is Power

#193   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2015 - 09:57

Εισαι μεγάλη μορφή να ξέρεις ... Ελπίζω να παίζουν και σε εμένα εδώ στην ξενιτιά :P

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#194   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3427 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2015 - 10:43

Εισαι μεγάλη μορφή να ξέρεις ... Ελπίζω να παίζουν και σε εμένα εδώ στην ξενιτιά :P

Παίζουν σίγουρα δεν έχει να κάνει με ip και τέτοια...[emoji106]

Knowledge Is Power

#195   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα

Δημοσίευση 23/05/2015 - 11:01

λοιπόν τα έκανα όλα όπως λες ... τώρα τι κάνω και που πάω για να βρω αυτά τα 431 κανάλια ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες