και μετά που αποθηκεύεται η κατεβασμένη ταινία;Γίνονται download και οι υπότιτλοι με τον ίδιο τρόπο;Μπορείς μόνο από το Exodus.
απλά πάτα παρατεταμένα κάποιο link ταινίας και θα σου δώσει την επιλογή download.
Πρώτα πήγαινε Exodus>Tools>Downloads για να ενεργοποιήσεις το feature
Πως κάνουμε SetUp το Kodi
Δημοσίευση 02/03/2017 - 23:29
Ad
Δημοσίευση 02/03/2017 - 23:39
Τους υπότιτλους όχι.
Απλά όταν θα την αναπαράγεις θα επιλέγεις υπότιτλο όπως και στο Live Streaming.
Και το καλύτερο;
Αν κατεβάσεις μια ταινία και την παίξεις όταν το Download φτάσει στο 5-10% δεν πρόκειται ποτέ να κολλήσει.
Βέβαια όσο γίνεται το download το Kodi πρέπει να είναι στο προσκήνιο, αλλιώς γεια σας. [emoji4]
Δημοσίευση 03/03/2017 - 10:13
οχι και εντελως , εχει πολλα sources που ειναι αργα σε ταχυτητα , μπορει να ετυχε και η ωρα, αλλα εγω με 50αρα γραμμη σε 1080 ποιοτητα είχα κάποια μικροπροβληματακια.
Σε γενικες γραμμες ειναι καλο παντως, βέβαια και με εναν λογαριασμο real-debrid και exodus ή salts την ίδια δουλεία κάνεις, και το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο.
Όποτε με 6αρα σύνδεση (δεν πάει παραπάνω λόγω περιοχής) να μην το δοκιμάσω καν; Με το exodus δεν έχω θέμα βέβαια
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 03/03/2017 - 10:15
Όποτε με 6αρα σύνδεση (δεν πάει παραπάνω λόγω περιοχής) να μην το δοκιμάσω καν; Με το exodus δεν έχω θέμα βέβαια
Δεν χάνεις και τπτ..τα αφαιρείς σε 2 δευτερόλεπτα αν δεν σου κάνουν..έχει και 720.
Αντιθέτως το exodus ΔΕΝ έχει 1080.
Δημοσίευση 03/03/2017 - 10:52
οπως έιπε και ο φιλος πριν , δεν χάνεις κατι να δοκιμασεις , αρκετες πηγες ηταν ενταξει εχθες , δοκιμασα και με αλλη γραμμη σε σπιτι φιλου , που κλειδωνει κοντα στα 8 και επαιξε αξιοπρεπως.
Παντως εκτος του οτι δεν εχεις addons δεν μπορω να καταλαβω σε τι αλλο μπορει να βολευει ο συγκεκριμένος τρόπος, σιγιυρα δεν φορτωνεις το μηχανημα με βαρυ kodi αλλα δεν πιστευω να εχει καποια αντιμετωπισει τετοιο προβλημα, 5-6 addons που χρειαζεσαι βαζεις και εισαι οκ.
Δημοσίευση 03/03/2017 - 11:18
οπως έιπε και ο φιλος πριν , δεν χάνεις κατι να δοκιμασεις , αρκετες πηγες ηταν ενταξει εχθες , δοκιμασα και με αλλη γραμμη σε σπιτι φιλου , που κλειδωνει κοντα στα 8 και επαιξε αξιοπρεπως.
Παντως εκτος του οτι δεν εχεις addons δεν μπορω να καταλαβω σε τι αλλο μπορει να βολευει ο συγκεκριμένος τρόπος, σιγιυρα δεν φορτωνεις το μηχανημα με βαρυ kodi αλλα δεν πιστευω να εχει καποια αντιμετωπισει τετοιο προβλημα, 5-6 addons που χρειαζεσαι βαζεις και εισαι οκ.
Έτσι όπως το βλέπω εγώ απλά το έχεις παράλληλα..μπας και έχει πολλά dead links στα addons..επίσης κάποιες τελευταίες τις έχει σίγουρα σε καλύτερη ποιότητα και φυσικά χωρίς κινεζιές από κάτω.
Δημοσίευση 03/03/2017 - 13:54
Έχει συμβεί σε κανέναν ;
Έκδοση Kodi 16.1
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 03/03/2017 - 13:54
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 03/03/2017 - 14:55
Το βρήκα .Εγώ έχω ένα μικρό θεματάκι με το kodi τις τελευταίες μέρες . Μόλις δω κάποια ταινία μετά χάνεται και δεν την βρίσκεις .Αυτο συμβαίνει και στο exodus - Phoenix-Specto.
Έχει συμβεί σε κανέναν ;
Έκδοση Kodi 16.1
Είχα κάνει από λαθος απόκρυψη προβολών από τις επιλογές προβολής
- Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .
Δημοσίευση 03/03/2017 - 16:35
Που το κανείς αυτό;Το βρήκα .
Είχα κάνει από λαθος απόκρυψη προβολών από τις επιλογές προβολής
Δηλαδη όταν το κανείς αυτό σου εξαφανίζει οτι έχεις δει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 05/03/2017 - 16:10
Ας μου πει κάποιος...2 good 2 b true?
Το δοκιμάζω αυτή τη στιγμή και κατεβάζει κανονικά λίστα..επίσης..τυχαία γιατί έχει φτάσει στο D...το deepwater horizon το έχει σε 1080p και 5.1
Αν δουλέψει...R.I.P exodus
Έτσι για την ιστορία μπορεί να εγκατασταθεί και σε Apple TV
Δημοσίευση 05/03/2017 - 18:45
Αυτό που παρατήρησα είναι πως σε macbook pro late 2011 με ssd el capitan και 8gb ram χωρίς κάρτα γραφικών το kodi τρέχει μίλια ταχύτερα συγκριτικά με το dell μου που φοράει τα windows 10 και είναι i7 και με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Και στα δυο οι ίδιες ρυθμίσεις περάστηκαν.
Νομίζω εν κατακλείδι πως στα windows το kodi στην έκδοση 17.1 είναι πιο κακογραμμένο σε σχέση με τα osx
Δημοσίευση 05/03/2017 - 22:04
Ωραίος! Είναι καλή λίστα..και νομίζω ανανεώνεται αυτόματα αν από τις ρυθμίσεις επιλέξεις την αυτόματη ενημέρωσηΈτσι για την ιστορία μπορεί να εγκατασταθεί και σε Apple TV
Δημοσίευση 06/03/2017 - 00:29
Έτσι για την ιστορία μπορεί να εγκατασταθεί και σε Apple TV
Την βοηθεια σου, απο που και πως?
Δημοσίευση 06/03/2017 - 11:48
Ο χρήστης vasileiosm, στις 01 Mar 2017 - 12:47, έγραψε:
Ας μου πει κάποιος...2 good 2 b true?
Το δοκιμάζω αυτή τη στιγμή και κατεβάζει κανονικά λίστα..επίσης..τυχαία γιατί έχει φτάσει στο D...το deepwater horizon το έχει σε 1080p και 5.1
Αν δουλέψει...R.I.P exodus
Καλημερα
Πως γινεται αυτο ?ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησουμε ?
Thanks
Τελευταία επεξεργασία από: tasos1, 06/03/2017 - 11:49
Δημοσίευση 06/03/2017 - 12:22
Την βοηθεια σου, απο που και πως?
Σε iPhone ή iPad κατέβασε το AppleTV remote. Στο Apple tv ακολούθησε την διαδικασία που περιγράφει το video. Όταν φτάσεις στο σημέιο που πρέπει να βάλεις το url, πήγαινε από τον safari στο iphone/iPad εδώ και κάνε copy το url και στη συνέχεια paste στο AppleTV remote
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες