Activator: Εξαντλήστε την εφευρετικότητα σας!
Δημοσίευση 11/10/2016 - 09:42
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 11/10/2016 - 10:30
Καλημέρα. Μια χαρά δουλεύει.
Το χρησιμοποιείς με Rubik ή με το 3G Flipswitch (Legacy) ;
Δημοσίευση 11/10/2016 - 11:09
Πως θα το δω αυτό;Καλημέρα. Μια χαρά δουλεύει.
Το χρησιμοποιείς με Rubik ή με το 3G Flipswitch (Legacy) ;
Δημοσίευση 11/10/2016 - 11:19
Δημοσίευση 14/10/2016 - 12:03
[Release] Temperature Events for Activator
Εκκινήστε Activator actions με βάση τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας της συσκευής σας. (Τι άλλο θα βγάλουν... )
Repo:
repo.bearlike.net/
tempact1.png 93.86KB 28 λήψεις tempact2.png 92KB 28 λήψεις
Δημοσίευση 22/11/2016 - 10:57
Προσπαθω να φτιαξω action να ενεργοποιει cellular data. hot spot και wifi με αυτη τη σειρα και να τα απενεργοποιει παλι.
-Στην αρχη εκανα custom menu, που με μια κινηση θα κανει ολα αυτα. Αλλα δεν εχει pause η να τα βαλεις σε καποια σειρα.
-Μετα σκεφτηκα απλα στο ιδιο κουμπι (hold status bar) να βαλω pause γιατι δε γινεται σε ιδιο χρονο να ενεργοποιησεις cellular και hotspot.
Αν ομως το κανω με activate switch θα πρεπει να κανω assign αλλου την deactivate ακολουθια.
-Αν το κανω activate/deactivate και εκεινη την ωρα εχω ξεχαστει και εχω ηδη wifi ανοικτο επειδη σερφαρω, θα μου το κλεισει και θα ανοιξει τα αλλα
Εχουμε καποια λυση? Θελω απλα να στελνω ιντερνετ στο ταμπλετ οταν ειμαι εκτος και θελω με ενεα κουμπι να ανοιγω ολα αυτα και με ενα παλι να τα κλεινω
Τελευταία επεξεργασία από: ziki, 22/11/2016 - 10:58
Δημοσίευση 18/12/2016 - 05:47
Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:30
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 18/12/2016 - 18:55
Προσπαθω να φτιαξω action να ενεργοποιει cellular data. hot spot και wifi με αυτη τη σειρα και να τα απενεργοποιει παλι.
-Στην αρχη εκανα custom menu, που με μια κινηση θα κανει ολα αυτα. Αλλα δεν εχει pause η να τα βαλεις σε καποια σειρα.
-Μετα σκεφτηκα απλα στο ιδιο κουμπι (hold status bar) να βαλω pause γιατι δε γινεται σε ιδιο χρονο να ενεργοποιησεις cellular και hotspot.
Αν ομως το κανω με activate switch θα πρεπει να κανω assign αλλου την deactivate ακολουθια.
-Αν το κανω activate/deactivate και εκεινη την ωρα εχω ξεχαστει και εχω ηδη wifi ανοικτο επειδη σερφαρω, θα μου το κλεισει και θα ανοιξει τα αλλα
Εχουμε καποια λυση? Θελω απλα να στελνω ιντερνετ στο ταμπλετ οταν ειμαι εκτος και θελω με ενεα κουμπι να ανοιγω ολα αυτα και με ενα παλι να τα κλεινω
Τι χρονική απόσταση θέλεις μεταξύ της ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του κάθε διακόπτη μέσα στην ακολουθία;
Γίνεται και με Custom Menu
Εχω σκεφτεί κατι με αφορμή κάποια περιστατικά κλοπής. υπό την απειλή μαχαιριού ανάγκασαν τους χρήστες να απενεργοποιήσουν το iCloud. Λοιπόν θέλω το εξής. Με sms, θέλω να ενεργοποιήσω τα data & στη συνέχεια το iCloud. Ειναι εύκολο ;
Δες το #748 post
Για το iCloud δεν γίνεται.
Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:29
Δημοσίευση 08/01/2017 - 18:45
Μια άλλη σκέψη . Θέλω να απεργοποιησω τις ειδοποιήσεις messenger, viber , iMessage , sms. Παράλληλα όμως , θέλω να μου έρχεται ειδοποίηση απο activator στην ls. Κατι άσχετο , ώστε να καταλαβαίνω μονο εγω τι σημαίνει και να μπαίνω στο ανάλογο social να διαβάζω
Λοιπόν, θα σου απαντήσω με τρόπο non-jb.
Για Messenger:
Πάνω αριστερά στο μπλε κεφάλι->Ειδοποιήσεις->Προβολή προεπισκοπήσεων το απενεργοποιείς
Για Viber: Καρτέλα Περισσότερα->Ρυθμίσεις->Ειδοποιήσεια->Εμφάνιση προεπισκόπησης το απενεργοποιείς
Για SMS - iMessage:
Ρυθμίσεις (του iPhone)->Γνωστοποιήσεις->Μηνύματα->Εμφάνιση προεπισκοπήσεων ανενεργό
Κάνουν ακριβώς αυτό που θέλεις. Έρχεται κανονικά ειδοποίηση απλά δεν φαίνεται το περιεχόμενο του μηνυματος.
Δημοσίευση 08/01/2017 - 19:22
Τι iOS ;Μια άλλη σκέψη . Θέλω να απεργοποιησω τις ειδοποιήσεις messenger, viber , iMessage , sms. Παράλληλα όμως , θέλω να μου έρχεται ειδοποίηση απο activator στην ls. Κατι άσχετο , ώστε να καταλαβαίνω μονο εγω τι σημαίνει και να μπαίνω στο ανάλογο social να διαβάζω
Αυτό που θες το κάνει το Notification Privacy και ακόμα πιο εκλεπτυσμένα το Banner Sounds του tateu.
Δημοσίευση 08/01/2017 - 19:37
Τι iOS ;
Αυτό που θες το κάνει το Notification Privacy και ακόμα πιο εκλεπτυσμένα το Banner Sounds του tateu.
iOS 9
Δημοσίευση 08/01/2017 - 19:42
Αν εννοείς 9.0.2 ή 9.1 τότε όπως παραπάνω.iOS 9
Αν εννοείς 9.2+ τότε Banner Sounds το οποίο προτείνω σε κάθε περίπτωση.
Δημοσίευση 08/01/2017 - 19:43
Αν εννοείς 9.0.2 ή 9.1 τότε όπως παραπάνω.
Αν εννοείς 9.2+ τότε Banner Sounds το οποίο προτείνω σε κάθε περίπτωση.
Μπορείς να μου δώσεις το ανάλογο repo
Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες