Τρομερό βίντεο. Σίγουρα θα είναι η αιτία να εγκαταλείψω την αναμονή jailbreak και να περάσω ios10.Πολλά ωραία πράγματα. Ειδικά στο κομμάτι της προσωπικής παραμετροποίησης.
https://youtu.be/HdJTiCRUb_g
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 18/06/2016 - 19:44
Τρομερό βίντεο. Σίγουρα θα είναι η αιτία να εγκαταλείψω την αναμονή jailbreak και να περάσω ios10.Πολλά ωραία πράγματα. Ειδικά στο κομμάτι της προσωπικής παραμετροποίησης.
https://youtu.be/HdJTiCRUb_g
Δημοσίευση 18/06/2016 - 19:54
Δημοσίευση 18/06/2016 - 19:56
την μέρα την βγάζει ευτυχώς αλλα οχι όπως πριν φυσικα. Την καταναλώνει πιο γρήγορα.Από μπαταρία πως πάει το ρολογάκι με την iOS 3 beta. Την μέρα την βγάζει;
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 18/06/2016 - 20:06
Πολλά ωραία πράγματα. Ειδικά στο κομμάτι της προσωπικής παραμετροποίησης.
Όντως πολύ ωραία τα νέα features ,κάνανε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι .
Δημοσίευση 18/06/2016 - 20:07
H παρακολούθηση του WWDC + η Σαββατιάτικη βόλτα με έκαναν να επιστρέψω στο aw ....
βοήθησαν βέβαια και ο iAthanasios + Reaver + .... με τα γραφόμενά τους
ps
Θυμίστε μου πόσες ώρες θέλει φόρτιση π.χ. από το 10%
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 18/06/2016 - 20:11
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 18/06/2016 - 20:15
H παρακολούθηση του WWDC + η Σαββατιάτικη βόλτα με έκαναν να επιστρέψω στο aw ....
βοήθησαν βέβαια και ο iAthanasios + Reaver + .... με τα γραφόμενα τους
Εδώ είμαστε για να αλληλολέμε τις εμπειρίες μας.
Διάβασα ότι 10 εφαρμογές θα μπαίνουν στο Dock, συν 3-4 που θα έχουμε σαν Complications, και όλες αυτές θα παραμένουν μόνιμα στην RAM για άμεση χρήση.
Πιστεύω πως μέχρι να έρθει το watchOS 3.0, πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει ποιες εφαρμογές θέλουμε. 15 εφαρμογές, αν τρέχουν σωστά και γρηγορότερα, θα δώσουν απίστευτη ώθηση στη χρήση των ρολογιών μας.
Tip:
Έχω καταφέρει να ξεχωρίσω ποιες εφαρμογές είναι καλώς γραμμένες, ρυθμίζοντας το ρολόι να γυρίζει στην αρχική οθόνη μετά από λίγο, σε όποια εφαρμογή και να είμαι. Έτσι, αν πάω να ανοίξω μια εφαρμογή και αργεί, κατεβάζω το χέρι μου, κάνω κάτι άλλο και προσπερνάω το συγκεκριμένο App. Έμμεση διαλογή των κακών Apps.
Δεν έχω δει και να αναβαθμίζονται πολλά Apps μέχρι στιγμής, αλλά ας περιμένουμε την επίσημη έλευση της 3.0 έκδοσης.
Δημοσίευση 18/06/2016 - 20:18
και γω επέστρεψα .ειναι εξάρτηση το άτιμο αν εχεις μάθει με αυτο.
Δημοσίευση 18/06/2016 - 20:21
Δημοσίευση 18/06/2016 - 21:11
οχιΔεν το εχω ψάξει ακόμα, αλλα μπορούμε να αλλάξουμε face με κάποιο που δεν υπάρχει ήδη; Μπορούμε να κατεβάσουμε από κάπου;
Δημοσίευση 18/06/2016 - 21:12
οι δέκα εφαρμογές στο Dock ανοίγουν απίστευτα γρήγορα. Ακαριαία θα έλεγα. Πολυ χρήσιμο.Εδώ είμαστε για να αλληλολέμε τις εμπειρίες μας.
Διάβασα ότι 10 εφαρμογές θα μπαίνουν στο Dock, συν 3-4 που θα έχουμε σαν Complications, και όλες αυτές θα παραμένουν μόνιμα στην RAM για άμεση χρήση.
Πιστεύω πως μέχρι να έρθει το watchOS 3.0, πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει ποιες εφαρμογές θέλουμε. 15 εφαρμογές, αν τρέχουν σωστά και γρηγορότερα, θα δώσουν απίστευτη ώθηση στη χρήση των ρολογιών μας.
Tip:
Έχω καταφέρει να ξεχωρίσω ποιες εφαρμογές είναι καλώς γραμμένες, ρυθμίζοντας το ρολόι να γυρίζει στην αρχική οθόνη μετά από λίγο, σε όποια εφαρμογή και να είμαι. Έτσι, αν πάω να ανοίξω μια εφαρμογή και αργεί, κατεβάζω το χέρι μου, κάνω κάτι άλλο και προσπερνάω το συγκεκριμένο App. Έμμεση διαλογή των κακών Apps.
Δεν έχω δει και να αναβαθμίζονται πολλά Apps μέχρι στιγμής, αλλά ας περιμένουμε την επίσημη έλευση της 3.0 έκδοσης.
Δημοσίευση 18/06/2016 - 21:13
θα συμφωνήσω απόλυτα. Εγω δεν μπορώ να το βγάλω απο το χέρι μου εδώ και πολυ καιρό.και γω επέστρεψα .ειναι εξάρτηση το άτιμο αν εχεις μάθει με αυτο.
Δημοσίευση 18/06/2016 - 22:09
οι δέκα εφαρμογές στο Dock ανοίγουν απίστευτα γρήγορα. Ακαριαία θα έλεγα. Πολυ χρήσιμο.
Δημοσίευση 18/06/2016 - 22:39
Δημοσίευση 18/06/2016 - 22:44
Ακόμα με την βλακεία ασχοληστε ?
Κοίτα και εμένα δεν με εντυπωσίασε πλήρως στην παρούσα έκδοση που το έχω επειδή αργεί. Αλλά είναι άποψη μου και την κρατώ για την πάρτη μου. Μπορούσες να εκφραστείς περισσότερο όμορφα. Γιατί θεωρητικά θα μπορούσα να σου απαντήσω και εγώ που δηλώνεις κάτοχος του ipad 2 ακόμα αυτή την ηλιθιότητα έχεις που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως σουβερ? Βλέπεις όμως οτι δεν το κάνω γιατί εάν θα το κάνω θα προσβάλω και εσένα σαν αγοραστή του.
Από κει και πέρα τα sport band αδικούνται πολύ εξαιτίας των band τους. Νομίζω με ένα καλό band αναδεικνύονται περισσότερο. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο την έκδοση 3 θα σκάσω. Μπουτάρει και γρηγορότερα?
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 18/06/2016 - 22:45
Δημοσίευση 19/06/2016 - 00:04
Με ένα λουράκι, και είσαι κομπλέ. Αν και το λαστιχένιο έχει και αυτό τη χάρη του.Από κει και πέρα τα sport band αδικούνται πολύ εξαιτίας των band τους. Νομίζω με ένα καλό band αναδεικνύονται περισσότερο. Δεν μπορώ να περιμένω άλλο την έκδοση 3 θα σκάσω. Μπουτάρει και γρηγορότερα?
Τελευταία επεξεργασία από: iAthanasios, 19/06/2016 - 00:05
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες