δεν εχει ελληνικό μενού, την δεύτερη ερώτηση δεν την κατάλαβα ακριβώς και εχει αθόρυβη λειτουργία.Καλησπέρα παιδιά εχω 3 ερωτήσεις σχετικά με το Apple Watch
Το μενού γίνεται να ειναι στα Ελληνικά;
Όταν ειναι στα συνδεδεμένο το Apple Watch μπορείς να "σηκώσεις" την κλήση απο το τηλεφωνο χωρίς να ακούγεται στο ρολόι;
Υπάρχει δυνατότητα να μπει στο αθόρυβο;

Ερωτήσεις γύρω από την λειτουργία του Apple Watch ( apps, tips, etc)
Δημοσίευση 30/09/2015 - 14:09
Ad
Δημοσίευση 30/09/2015 - 14:24
δεν εχει ελληνικό μενού, την δεύτερη ερώτηση δεν την κατάλαβα ακριβώς και εχει αθόρυβη λειτουργία.
Νομιζω όταν ειναι συνδεδεμενο στο κινητό μιλάς απο το ρολόι!
Υπάρχει δυνατότητα να γυρίσεις την κλήση στο κινητό;
Με μέτρια αγγλικά θα βγάλω άκρη αν το πάρω;
Δημοσίευση 30/09/2015 - 16:12
βάλε το τηλέφωνο στα αγγλικά να δοκιμάσεις.. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για την ερώτηση σου. Αν σε πάρουν τηλ χτυπάει το ρολόι, το τηλέφωνο και εμένα χτυπάει και ο Mac όταν είμαι κοντά. Απο όπου θες εσύ απαντάς. Αν απαντήσεις απο το ρολόι μπορεις να μεταφερεις την κλήση στο τηλέφωνο..Νομιζω όταν ειναι συνδεδεμενο στο κινητό μιλάς απο το ρολόι!
Υπάρχει δυνατότητα να γυρίσεις την κλήση στο κινητό;
Με μέτρια αγγλικά θα βγάλω άκρη αν το πάρω;
Τελευταία επεξεργασία από: Reaver, 30/09/2015 - 16:14
Δημοσίευση 30/09/2015 - 16:14
βάλε το τηλέφωνο στα αγγλικά να δοκιμάσεις.. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Όσο για την ερώτηση σου. Αν σε πάρουν τηλ χτυπάει το ρολόι, το τηλέφωνο και εμένα χτυπάει και ο Mac όταν είμαι κοντά. Απο όπου θες εσύ απαντάς. Αν απαντήσεις απο το ρολόι μκορεις να μεταφερθεί η κλήση στο τηλέφωνο..
Δηλαδή αν απαντήσω απο το κινητό δεν θα ακούγεται στο ρολόι σωστά;
Μάλλον θα το τσιμπήσω και εγώ

Δημοσίευση 30/09/2015 - 16:16
ακριβως, αν απαντήσεις απο το τηλέφωνο μόνο εκεί ακούγεται.Δηλαδή αν απαντήσω απο το κινητό δεν θα ακούγεται στο ρολόι σωστά;
Μάλλον θα το τσιμπήσω και εγώ
Δημοσίευση 09/10/2015 - 20:23
τα μηνύματα εννοείς; Ε ναι.. Αυτό δεν είπα πιο πάνω; Αν η συζήτηση είναι στα ελληνικά καταλαβαίνει ελληνικά, αν είναι στα αγγλικά καταλαβαίνει αγγλικά κτλ
Αν η επαφή του αποστολέα είναι αποθηκευμένη με ελληνικούς χαρακτήρες τότε όταν καταλαβαίνει ελληνικά κατά την υπαγόρευση.
Δοκιμάστε το..
Cheers
Δημοσίευση 10/10/2015 - 23:07
Ενω ολη την ημερα εστελνα μηνυματα στα Ελληνικα εδω και μια ωρα .... μονο αγγλικα ... με την ιδια επαφη
any idea?
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 10/10/2015 - 23:48
Ενω ολη την ημερα εστελνα μηνυματα στα Ελληνικα εδω και μια ωρα .... μονο αγγλικα ... με την ιδια επαφη
any idea?
Δες στην επαφή που έστελνες στα μηνύματα του κινητού αν το πληκτρολόγιο έχει γυρίσει στα αγγλικά βάλε το στα ελληνικά και ξανά δες το..
Ανάλογα που είναι το πληκτρολόγιο στην εκάστοτε γλώσσα από το τηλέφωνο σου εμφανίζει στο ρολόι να απαντήσεις.. Αν είναι στα αγγλικά θα σου εμφανίσει τα αγγλικά το ρολόι αν είναι στο ελληνικό αντίστοιχα θα σου εμφανίσει ελληνικά..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 10/10/2015 - 23:51
@CaLi@
Δημοσίευση 11/10/2015 - 11:33
Ναι velcus, όλα αυτά σωστά, TNX, αλλά τελικά υπάρχει μια παράμετρος που μόλις ανακάλυψα και βοήθησε το tip που μου έδωσες πιο πάνω
Λοιπόν
Αν έχετε άλλο πληκτρολόγιο εκτός της Apple π.χ. SwiftKey που χρησιμοποιώ εγώ και κάνει την πληκτρολόγηση παιχνιδάκι, θα πρέπει να προσθέσετε και το ελληνικό ''μαμά'' και να βρίσκεται εκεί όταν θέλετε να εκφωνήσετε μήνυμα στο watch.
Δημοσίευση 11/10/2015 - 13:32
εμενα όλες οι επαφές στα αγγλικά ειναι αλλά υπαγορεύω και στα ελληνικά. Δεν εχει διαφορά.Αν η επαφή του αποστολέα είναι αποθηκευμένη με ελληνικούς χαρακτήρες τότε όταν καταλαβαίνει ελληνικά κατά την υπαγόρευση.
Δοκιμάστε το..
Cheers
Δημοσίευση 07/11/2015 - 00:58
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 07/11/2015 - 02:25
IPad air 2 μέσω tapatalk[emoji106]
Δημοσίευση 07/11/2015 - 15:21
Μπραβο parex .... ThanXxxx
Δημοσίευση 10/11/2015 - 11:44
Καλησπερα δευτερη ημερα σημερα με το νεο μου apple watch και θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιο app για το ρολοι που να μετραει σε πραγματικο χρονο τα βηματα που κανω την ημερα. Υπαρχει κατι τετοιο?
Δημοσίευση 10/11/2015 - 17:11
Αν καταλαβα καλα αυτο που θελεις το εχει η μαμα εφαρμογη ΥΓΕΙΑ.
ps
οποιος θελει Apple Watch Sport σε πραγματικα ΑΡΙΣΤΗ κατασταση το εχω βαλει στις αγγελιες λογω του οτι θα παρω τo Stainless Steel
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες