Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPhone Firmware v2.3


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
64 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   epaminos

epaminos

    iPH Contributor

  • 1546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 12/01/2009 - 00:44

Mπορεί η MacWorld να τελείωσε και να μην είχαμε επίσημα νεότερα περί iPhone, iMacs, mini Μacs ή Cinema Displays, παρ' όλα αυτά κάποιες πηγές εκ των έσω αναφέρουν ότι προς τα τέλη του μήνα μαζί με την κυκλοφορία του iLife θα κυκλοφορήσει κι η έκδοση λογισμικού 2.3.

Η Apple συνεχίζει να μας εκπλήσει με την απουσία σημαντικών λειτουργιών αλλά και την προσθήκη άλλων πιό άχρηστων που γι' αυτήν έχουν υψηλότερη προτεραιότητα! Έτσι στο iPhone Firmware 2.2 προστέθηκε το Google Streetview που για εμάς είναι περιττό, ενώ τώρα διέρρευσαν δύο νέα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο iPhone firmware v2.3:

1. Διαφορετικά Χρώματα Φόντου (Different Background Colors)

Βαρεθήκατε το μονότονο μαύρο χρώμα πίσω από τα εικονίδια; Όσοι χρησιμοποιούν θέματα όχι, αλλά οι προγραμματιστές της Apple από ό,τι φαίνεται το βαρέθηκαν, κι έτσι στην επόμενη έκδοση θα προσθέσουν μία επιλογή να ορίζουμε τα δικά μας χρώματα από μία μεγάλη γκάμα (κλασικό μαύρο μέχρι μπλέ νέον). Δεν είναι τυχαίο που και η εφαρμογή της google είχε κρυμμένη αυτή την επιλογή σαν easter egg (link) με μη δηλωμένα και πάλι apis!!!

2. iChat built-in

Nαι, καλά διαβάζετε! Είναι αλήθεια, ενσωμάτωση του iChat. Αν και δεν υποστηρίζει το Windows Live Messenger, με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει η Apple να κάνει πιό δημοφιλές το iChat, το δικό της πρόγραμμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και φυσικά όλοι περιμένουμε με αγωνία αν θα υποστηρίζει και τα πολυπόθητα push notifications…    8)

Πηγή: dailyapplereview

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   aC3

aC3

    iPH Contributor

  • 1199 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:_aC3_

Δημοσίευση 12/01/2009 - 01:24

Επειδή παρακολούθησα όλο το MacWorld σου λέω ότι τέλος του μήνα δεν βλέπεις iPhone Firmware v2.3...

Πολύ απλά γιατί μιλάγαν μισή ώρα για το MacBook Pro 17" και λέγανε σινέχεια το ίδιο και το ίδιο άμα προοριζόταν να βγεί κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για χιλιάδες ανθρώπους θα το είχαν αναφέρει.

Τώρα:
1. Προσωπικά πιστεύω πολύ καλή κίνηση από την Apple γιατί και εγώ το είχα βαρεθεί το μαύρο αλλά σου λέω ότι και πάλι όλοι το μαύρο θα έχουν:) πολύ απλά γιατί πολλά apps έφτιαξαν το icon με βάση black background έτσι μπορεί να μοιάζουν με τερατουργήματα σε άλλο χρώμα.

2. Πολύ καλό Feature εφόσον τώρα ο μέσος χρήστης πρέπει να πληρώνει τόσα λεφτά για να έχει στο iPhone κάτι που έχει δωρεάν στο PC/Mac και σίγουρα κάτι που έλειπε.


#3   M86857

M86857

    iPH Member

  • 258 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 02:22

συνεχεια ανακοινωνονται νεα πραγματα , το μονο που δεν ανακοινωνει η apple ειναι η εισαγωγη του flash player. Τι κολημμα ειναι αυτο?


#4   chris

chris

    iPH newbie

  • 94 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 05:02

Δεν ειναι κολλημα, η apple φημιζεται για τα "κλειστα" συστηματα της. Δεν δινει το οκ να βγει σε κυκλοφορια ο flash γιατι πολυ απλα το κινητο θα γινει "πιο ανοιχτο" (3rd party apps που δεν θα τα ελεγχει μεσω του appstore.

#5   pigouinos

pigouinos

    iPH newbie

  • 39 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 06:19

Καλησπέρα σας,

Η Apple με κάθε επόμενη αναβάθμιση δεν είναι υποχρεωμένη να προσθέτει features.
Δόξα το Θεό διορθώνονται άλλα θέματα πάνω στο κινητό τα οποία δεν φαίνονται. Πρώτη φορά κατασκευάζει κινητό η Apple, ακόμα μαθαίνει. Καλύτερα σταθερά και αργά, και με προοπτική.! Έτσι σχεδίαζε, προϊώντα η Apple πάντα.

Θα είμαι λίγο αυστηρός και θα αρχίσω με κάτι που οι περισσότεροι ξεχνάτε.
Η Apple υπήρχε, και μεγαλουργούσε, πολύ πριν οι περισσότεροι από εσάς πάρατε στο χέρι σας το iPhone και τη μάθετε.
Στοχεύει στην σταθερότητα, ποιότητα, λειτουργηκότητα, αξιοπιστία και την υψηλού επιπέδου υποστίριξη. Πολλοί από εμάς είμαστε πελάτες της χρόνια. Πληρώνουμε τα προγράμματα, πληρώνουμε τις υπηρεσιές που προσφέρει, και απολαμβάνουμε αυτό που μας υπόσχετε.
Τώρα που έγινε μόδα, ειδικά στην Ελλάδα, και το μερίδιο της στην αγώρα ανεβαίνει, παρουσιάζονται φαινόμενα του τύπου σπασμένα προγράμματα, rapidshare, torrents και γενικά συνήθιες και τακτικές χρηστών PC.

Για παράδειγμα αναφέρομαι σε αυτούς που περιμένουν το flash στο iPhone:
Με την εισαγωγή του flash, η Apple καταστρέφει την συσκευή χάνοντας τον έλεγχο πάνω στο προιών της.
Οι περισσότεροι θα σκεφτήτε, ότι το θέμα είναι οικονομικό. Ναι ίσως, θα χάσει κάποια έσοδα. Αλλά σκεφτήτε το εξής:
Πολλοί θα δημιουργήσουν εφαρμογές σε flash οι οποίες μπορει:
Να είναι ασταθής!
Να υποκλέπτουν ή να καταστρέφουν!
Να είναι τόσο "ρουφίχτρες" στους πόρους της συσκευής, που να γονατίζουν το σύστημα!
Η αξιοπιστία της συσκευης χάνεται το ίδιο και η σταθερότητα.
Με λίγα λόγια χάνεται η αποκλειστικότητα.
Μην ξεχνάτε ότι λίγα χρόνια πριν, η Apple έγραφε software για να συνοδεύει αποκλειστικά το δικό της hardware (βλέπε προ-Intel εποχή)

Θα μου πείτε οτί και στο Cydia μπαίνει οτί να ναι, χωρίς έλεγχο.
Να τονίσω ότι άλλο θέμα το κινητό να είναι jailbroken, η Apple δεν φέρει καμία ευθήνη. Δεν στο πούλησε jailbroken, ασ πρόσεχες. Το jailbrake είναι hack με ότι αυτό συνεπάγεται. (Προσωπικά και το δικό μου είναι Jailbroken, για να μην
παρεξηγηθώ κιόλας)

Ενώ σε μια "κακία" flash εφαρμογή, ο χρήστης έχει πρόσβαση out of the box. Η Apple φέρει ευθήνη που δεν τον προστάτεψε. Να σημειώσω πως στην Αμερική η Apple πληρώνει πολλά $$$ σε αποζημίωσεις στους πελάτες της, οταν την μυνήουν για μη προσδοκόμενη λειτουργία με αυτή που η Apple διαφημίζει.

Και πέρα από αυτό, ούτως η άλλος το flash πάντα ήταν είναι μια άχρηστη τεχνολογία και μέσα στο 2009 θα είναι και ξεπερασμένη. Τέλος, για αυτούς που θα πούνε ότι η Apple ανέκαθεν σνόμπαρε το flash, να θυμήσω ότι το flash είναι της Adobe, εταιρία που ανέκαθεν πορευόταν με την Apple.

Τέτοιτες ώρες είναι που σκέφτομαι, όπως πολύ από μας που αγαπάμε το mac μας, οτι καλό είναι να περιορίστη η εμπορικότητα του Mac, να απολαμβάνουμε την αποκλειστικότητα και την σχέση πελάτη-κατασκευαστή.

Οσον αφορά την 2.3, η γνώμη μου είναι ότι, σκοπεύει:
1. σε αντιμετώπιση yellosn0w με αναβάθμιση του baseband
2. σε προσωρινή αντιμετώπιση Jailbreak
3. σε διόρθωση bugs
Και πετάει και ένα-δύο καινούρια features για να μην κλάψουν οι κολλημένοι.

Σιγά σιγά παιδιά, και ολα θα ρχονται. Έχετε εμπιστοσύνη στην Apple, ποτε δεν μας απογοήτευσε.
Ακόμα και τώρα στο Macworld που όλοι περιμέναμε hardware και μας ήρθε software, ξέρει τι κάνει.

Χαιρετισμούς!



#6   nikolis9

nikolis9

    iPH Addict

  • 653 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/01/2009 - 07:12

Αν βγει το νεο version i-tunes οπως γινετε παντα τοτε να ξερετε ερχεται και το νεο firm. Toυ iphone γιατι χωρις αυτο δεν γινετε update το iphone...για αυτο ειδωμεν  και περιμενουμε

#7   subcode

subcode

    iPH newbie

  • 85 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:subcode

Δημοσίευση 12/01/2009 - 12:36

Quote

Έχετε εμπιστοσύνη στην Apple, ποτε δεν μας απογοήτευσε.

Ακόμα και τώρα στο Macworld που όλοι περιμέναμε hardware και μας ήρθε software, ξέρει τι κάνει.



Χαιρετισμούς!

Yeah right! Είναι που μας υπολογίζει πολύ και κάνουμε αναγκαστικά Jailbreak για να έχουμε το αυτονόητο: Ελληνικα! Εγώ προσωπικά έχω δαπανήσει γύρω στα 100-150 ευρώ για εφαρμογές μέσω του Appstore γιατί σέβομαι τη φιλοσοφία της και όλα αυτά που είπες παραπάνω... Η Apple όμως δε νομίζω να με σέβεται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχουμε υποστήριξη Ελληνικών. Ο μόνος λόγος που κάνω Jailbreak πλέον είναι για τα Ελληνικά...πραγματικά είναι για γέλια αυτή η κατάσταση.

#8   pigouinos

pigouinos

    iPH newbie

  • 39 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 14:56

Quote

Yeah right! Είναι που μας υπολογίζει πολύ και κάνουμε αναγκαστικά Jailbreak για να έχουμε το αυτονόητο: Ελληνικα! Εγώ προσωπικά έχω δαπανήσει γύρω στα 100-150 ευρώ για εφαρμογές μέσω του Appstore γιατί σέβομαι τη φιλοσοφία της και όλα αυτά που είπες παραπάνω... Η Apple όμως δε νομίζω να με σέβεται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην έχουμε υποστήριξη Ελληνικών. Ο μόνος λόγος που κάνω Jailbreak πλέον είναι για τα Ελληνικά...πραγματικά είναι για γέλια αυτή η κατάσταση.


Δυστυχώς η απάντηση μου ίσως θεωρηθεί μερολιπτική αλλά:
Μένω στην Αγγλία, και Ελληνικά δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτε στο γραπτό λόγο τα τελευται 10 χρόνια τουλάχιστον, πέραν αυτού του website. (τα ορθογραγικά μου λάθη ή οι ασάφιες, φαντάζομαι είναι εμφανής!) Όπότε προσωπικά και Ελλήνικα να υποστύριζε η  Apple δεν θα τα προτιμούσα.

Από εκεί και πέρα, ούτε θα υποστηρίξω ούτε θα κατηγορήσω!

Με τη λογική θα σου πω ότι, για να υποστηρίξει η Apple μια καινούρια γλώσσα στο interface, όχι μόνο του iPhone αλλά και του Mac OS X γενικότερα,  δεν αρκεί μια μετάφραση και ένα πέρασμα στο κόδικα. Η υποστήριξη που θα πρέπει να προσφέρει παραπέρα δεν υπάρχει τη παρούσα στιγμή.

Επιχειρηματικά δε, δεν την συμφέρει, καθώς το μερίδιο είναι μικρό (μικρότερο και απο τα Τούρκικα και τα Πολονικά). Μην μπερδεύστε όταν λέω μερίδιο. Δεν μίλαω για πλυθισμό στις χώρες (σαφέστατα η αγώρα της Πολονίας είναι μικρότερη της Ελλάδας), μιλάω γενικά παγκωσμίος. Για παράδειγμα, στην Μεγάλη Βρετανία που οι πωλήσεις της Apple είναι οι δευτερες μεγαλύτερες (μετα την Αμερική) υπάρχουν περίπου 1.000.000 Πολονοί μετανάστες που απότελουν καταναλωτές της Βρετανίας, το ίδιο και με τις Ασιατικές ράτσες στην αμερική. Σε αυτές τις δύο χώρες ποντάρει κυρίως.

Για Apple Store ούτε συζήτηση... Η Apple δεν λειτουργεί με αποκλειστικές αντιπροσωπίες από τη στιγμή που ανοίγει original Apple Store. Αντε τρέχα βρέστα τώρα με τα γραφειοκρατικά και όλα τα λοιπά κακά της Ελλάδας. Εδώ με δυσκολία έκανε opening στη Ρώμη. Πέρα από αυτό, ότι είναι να πουλήσει στην Ελλάδα το πουλάει ήδη με reselleres (βλέπε Rainbow και τους υπόλοιπους που τα εμπορεύονται). Εδώ βέβαια πρέπει να κρατήσω μια πισινή, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό η εταιρία αποσύρεται απο Macworld και αλλάζει γραμμή προσεγγισης των καταναλωτών μέσα από τα καταστήματα της.(-αυτό σημαίνει ανοιγουμε νέα μαγαζιά??)

Πιστεύω πως όλα θα 'ρθούνε στη ώρα τους. Για παράδειγμα, τώρα που το DRM φευγει σιγά σιγά, ποιός ξέρει.! Ίσως προλάβει τους Ιταλούς που δουλεύουν πάνω στο Bluetooth ;) και τα donation που έδωσε ο κόσμος να πάνε χαμένα! Η 2.3 είναι κοντά! ::)



#9   tyler

tyler

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 14:59

Η Apple είναι η εταιρεία που έχει λανσάρει τις περισσότερες καινοτομίες στον χώρο των υπολογιστών (βλέπε τους πρώτους mac με ποντίκι κτλ). Πήρα mac πριν τρία χρόνια και πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν υπολογιστές που δεν κολλάνε, δεν θέλουν format, επανεκκινήσεις, antivirus, κτλ.

Τώρα με το iphone η Αpple έδειξε ακόμα μια φορά πως πρέπει να είναι ένα κινητό. Μία συσκευή που παρέχει πληροφορίες και κάνει την ζωή πιο εύκολη την στιγμή που οι υπόλοιποι κατασκευαστές ασχολούνται με τη κάμερα και παρέχοντας λειτουργικά που αν τα παραφορτώσεις κολλάνε. To iphone είναι ακόμη βρέφος μπροστά στα υπόλοιπα κινητά.

Η Apple το σχεδίασε από την αρχή και δεν είναι εταιρεία που αντιγράφει..... Έχει ελλείψεις που από την αρχή οι περισσότεροι γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον να έχει υποστήριξη της γλώσσας στις χώρες που το λανσάρει.

Πέρα απ'αυτό, προσωπικά μπορώ να περιμένω γιατί αυτά που κάνω με to iphone δεν φαντάστηκα ότι θα τα κάνω ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Και όχι για να το φιγουράρω στους φίλους μου...

Αυτή η συσκευή με εκπλήσει ακόμα όπως με εκπλήσει και το macbook που έχω. Ξαφνικά όλοι οι κατασκευαστές βιάζονται να βγάλουν κινητά touch. με symbian η Windows mobile με extra αλλαγές για να γίνουν πιο εύχρηστα . . Έχουν πέσει στα χέρια μου αρκετά απο αυτά. Η solid αίσθηση που δίνει το iphone, η ταχύτητα και η σιγουριά ότι δεν θα κολλήσει δεν την έχω δει πουθενά άλλου. Το μυστικό είναι ότι τα λειτουργικά της Apple είναι καλογραμμένα με γνώμονα την ταχύτητα και την σταθερότητα.

Προσωπικά θα ήθελα για την 2.3 υποστήριξη ελληνικών και copy/paste.

#10   pigouinos

pigouinos

    iPH newbie

  • 39 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 15:10

Quote

μπορώ να περιμένω γιατί αυτά που κάνω με to iphone δεν φαντάστηκα ότι θα τα κάνω ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Και όχι για να το φιγουράρω στους φίλους μου...


Πολύ σωστή τοποθέτηση! Εύγε!

#11   soiramk

soiramk

    iPH Enthousiast

  • 524 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 12/01/2009 - 17:02

Quote

Η Apple είναι η εταιρεία που έχει λανσάρει τις περισσότερες καινοτομίες στον χώρο των υπολογιστών (βλέπε τους πρώτους mac με ποντίκι κτλ) Πήρα mac πριν τρία χρόνια και πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν υπολογιστές που δεν κολλάνε, δεν θέλουν format, επανεκκινήσεις, antivirus, κτλ. Τώρα με το iphone η Αpple έδειξε ακόμα μια φορά πως πρέπει να είναι ένα κινητό. Μία συσκευή που παρέχει πληροφορίες και κάνει την ζωή πιο εύκολη την στιγμή που οι υπόλοιποι κατασκευαστές ασχολούνται με τη κάμερα και παρέχοντας λειτουργικά που αν τα παραφορτώσεις κολλάνε. To iphone είναι ακόμη βρέφος μπροστά στα υπόλοιπα κινητά. Η Apple το σχεδίασε από την αρχή και δεν είναι εταιρεία που αντιγράφει..... Έχει ελλείψεις που από την αρχή οι περισσότεροι γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον να έχει υποστήριξη της γλώσσας στις χώρες που το λανσάρει. Πέρα απ'αυτό, προσωπικά μπορώ να περιμένω γιατί αυτά που κάνω με to iphone δεν φαντάστηκα ότι θα τα κάνω ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Και όχι για να το φιγουράρω στους φίλους μου...Αυτή η συσκευή με εκπλήσει ακόμα όπως με εκπλήσει και το macbook που έχω. Ξαφνικά όλοι οι κατασκευαστές βιάζονται να βγάλουν κινητά touch. με symbian η Windows mobile με extra αλλαγές για να γίνουν πιο εύχρηστα . . Έχουν πέσει στα χέρια μου αρκετά απο αυτά. Η solid αίσθηση που δίνει το iphone, η ταχύτητα και η σιγουριά ότι δεν θα κολλήσει δεν την έχω δει πουθενά άλλου. Το μυστικό είναι ότι τα λειτουργικά της Apple είναι καλογραμμένα με γνώμονα την ταχύτητα και την σταθερότητα. Προσωπικά θα ήθελα για την 2.3 υποστήριξη ελληνικών και copy/paste.
+1
Όπως τα λες ακριβώς!
Μέσω iPhone κατάλαβα κ πόσο μας δουλεύουν στα Windows.



....πότε θα πάρω MacBook.....

#12   computeras

computeras

    Advanced Member

  • 916 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/01/2009 - 18:35

Quote

Quote

Η Apple είναι η εταιρεία που έχει λανσάρει τις περισσότερες καινοτομίες στον χώρο των υπολογιστών (βλέπε τους πρώτους mac με ποντίκι κτλ) Πήρα mac πριν τρία χρόνια και πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν υπολογιστές που δεν κολλάνε, δεν θέλουν format, επανεκκινήσεις, antivirus, κτλ. Τώρα με το iphone η Αpple έδειξε ακόμα μια φορά πως πρέπει να είναι ένα κινητό. Μία συσκευή που παρέχει πληροφορίες και κάνει την ζωή πιο εύκολη την στιγμή που οι υπόλοιποι κατασκευαστές ασχολούνται με τη κάμερα και παρέχοντας λειτουργικά που αν τα παραφορτώσεις κολλάνε. To iphone είναι ακόμη βρέφος μπροστά στα υπόλοιπα κινητά. Η Apple το σχεδίασε από την αρχή και δεν είναι εταιρεία που αντιγράφει..... Έχει ελλείψεις που από την αρχή οι περισσότεροι γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον να έχει υποστήριξη της γλώσσας στις χώρες που το λανσάρει. Πέρα απ'αυτό, προσωπικά μπορώ να περιμένω γιατί αυτά που κάνω με to iphone δεν φαντάστηκα ότι θα τα κάνω ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Και όχι για να το φιγουράρω στους φίλους μου...Αυτή η συσκευή με εκπλήσει ακόμα όπως με εκπλήσει και το macbook που έχω. Ξαφνικά όλοι οι κατασκευαστές βιάζονται να βγάλουν κινητά touch. με symbian η Windows mobile με extra αλλαγές για να γίνουν πιο εύχρηστα . . Έχουν πέσει στα χέρια μου αρκετά απο αυτά. Η solid αίσθηση που δίνει το iphone, η ταχύτητα και η σιγουριά ότι δεν θα κολλήσει δεν την έχω δει πουθενά άλλου. Το μυστικό είναι ότι τα λειτουργικά της Apple είναι καλογραμμένα με γνώμονα την ταχύτητα και την σταθερότητα. Προσωπικά θα ήθελα για την 2.3 υποστήριξη ελληνικών και copy/paste.
+1

Όπως τα λες ακριβώς!

Μέσω iPhone κατάλαβα κ πόσο μας δουλεύουν στα Windows.







....πότε θα πάρω MacBook.....


Μία απλή παρατήρηση και στους δύο σας θα κάνω και τίποτα άλλο.

Προσωπικό δεν είμαι κάτοχος mac υπολογιστή (αν και δεν θα με χάλαγε) αλλά μην λέμε οτι οι υπολογιστές είναι μόνο windows!

Φίλε tyler λες οτι πήρες mac για να δεις τι σημαίνει να έχεις και να μην έχεις αντίστοιχα όλα αυτά που αναφέρεις. Πιο πριν φαντάζομαι είχες windows. Δοκίμασες καθόλου Linux? Τα ίδια πραγματα σου παρέχονται και εκεί.

Απλώς θέλω να πω οτι οι υπολογιστές δεν είναι μόνο windows και mac.
Υπάρχει και το linux και είναι πολλοί οι χρήστες του και καλό είναι να κάνετε και μια δοκιμή. Προσωπικά έχω windows μόνο στο laptop μου και ο μόνος λόγος είναι για το iTunes....

Στην τελική μην ξεχνάτε οτι και το λειτουργικό της apple στηριγμένο σε unix είναι ;)

#13   captain556

captain556

    iPH newbie

  • 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2009 - 18:42

Quote

Η Apple είναι η εταιρεία που έχει λανσάρει τις περισσότερες καινοτομίες στον χώρο των υπολογιστών (βλέπε τους πρώτους mac με ποντίκι κτλ) Πήρα mac πριν τρία χρόνια και πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν υπολογιστές που δεν κολλάνε, δεν θέλουν format, επανεκκινήσεις, antivirus, κτλ. Τώρα με το iphone η Αpple έδειξε ακόμα μια φορά πως πρέπει να είναι ένα κινητό. Μία συσκευή που παρέχει πληροφορίες και κάνει την ζωή πιο εύκολη την στιγμή που οι υπόλοιποι κατασκευαστές ασχολούνται με τη κάμερα και παρέχοντας λειτουργικά που αν τα παραφορτώσεις κολλάνε. To iphone είναι ακόμη βρέφος μπροστά στα υπόλοιπα κινητά. Η Apple το σχεδίασε από την αρχή και δεν είναι εταιρεία που αντιγράφει..... Έχει ελλείψεις που από την αρχή οι περισσότεροι γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον να έχει υποστήριξη της γλώσσας στις χώρες που το λανσάρει. Πέρα απ'αυτό, προσωπικά μπορώ να περιμένω γιατί αυτά που κάνω με to iphone δεν φαντάστηκα ότι θα τα κάνω ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Και όχι για να το φιγουράρω στους φίλους μου...Αυτή η συσκευή με εκπλήσει ακόμα όπως με εκπλήσει και το macbook που έχω. Ξαφνικά όλοι οι κατασκευαστές βιάζονται να βγάλουν κινητά touch. με symbian η Windows mobile με extra αλλαγές για να γίνουν πιο εύχρηστα . . Έχουν πέσει στα χέρια μου αρκετά απο αυτά. Η solid αίσθηση που δίνει το iphone, η ταχύτητα και η σιγουριά ότι δεν θα κολλήσει δεν την έχω δει πουθενά άλλου. Το μυστικό είναι ότι τα λειτουργικά της Apple είναι καλογραμμένα με γνώμονα την ταχύτητα και την σταθερότητα. Προσωπικά θα ήθελα για την 2.3 υποστήριξη ελληνικών και copy/paste.


Μπωρει τα Mac να ειναι ποιο σταθερα και να μην κολανε και να μην θελουν format,και antivirus οπως γραφεις...
Αλλα απ το να μπω στην ιδεολογια και τα κλειδωματα της aple,προτιμω χιλιες φορες ενα windows που κολαει κα να κανω οτι θελω.





#14   soiramk

soiramk

    iPH Enthousiast

  • 524 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:soiramk

Δημοσίευση 12/01/2009 - 18:49

Quote

Quote

Quote

Η Apple είναι η εταιρεία που έχει λανσάρει τις περισσότερες καινοτομίες στον χώρο των υπολογιστών (βλέπε τους πρώτους mac με ποντίκι κτλ) Πήρα mac πριν τρία χρόνια και πραγματικά δεν πίστευα ότι υπάρχουν υπολογιστές που δεν κολλάνε, δεν θέλουν format, επανεκκινήσεις, antivirus, κτλ. Τώρα με το iphone η Αpple έδειξε ακόμα μια φορά πως πρέπει να είναι ένα κινητό. Μία συσκευή που παρέχει πληροφορίες και κάνει την ζωή πιο εύκολη την στιγμή που οι υπόλοιποι κατασκευαστές ασχολούνται με τη κάμερα και παρέχοντας λειτουργικά που αν τα παραφορτώσεις κολλάνε. To iphone είναι ακόμη βρέφος μπροστά στα υπόλοιπα κινητά. Η Apple το σχεδίασε από την αρχή και δεν είναι εταιρεία που αντιγράφει..... Έχει ελλείψεις που από την αρχή οι περισσότεροι γνωρίζαμε ότι υπάρχουν. Πιστεύω ότι έπρεπε τουλάχιστον να έχει υποστήριξη της γλώσσας στις χώρες που το λανσάρει. Πέρα απ'αυτό, προσωπικά μπορώ να περιμένω γιατί αυτά που κάνω με to iphone δεν φαντάστηκα ότι θα τα κάνω ποτέ με αυτόν τον τρόπο. Και όχι για να το φιγουράρω στους φίλους μου...Αυτή η συσκευή με εκπλήσει ακόμα όπως με εκπλήσει και το macbook που έχω. Ξαφνικά όλοι οι κατασκευαστές βιάζονται να βγάλουν κινητά touch. με symbian η Windows mobile με extra αλλαγές για να γίνουν πιο εύχρηστα . . Έχουν πέσει στα χέρια μου αρκετά απο αυτά. Η solid αίσθηση που δίνει το iphone, η ταχύτητα και η σιγουριά ότι δεν θα κολλήσει δεν την έχω δει πουθενά άλλου. Το μυστικό είναι ότι τα λειτουργικά της Apple είναι καλογραμμένα με γνώμονα την ταχύτητα και την σταθερότητα. Προσωπικά θα ήθελα για την 2.3 υποστήριξη ελληνικών και copy/paste.
+1

Όπως τα λες ακριβώς!

Μέσω iPhone κατάλαβα κ πόσο μας δουλεύουν στα Windows.







....πότε θα πάρω MacBook.....






Απλώς θέλω να πω οτι οι υπολογιστές δεν είναι μόνο windows και mac.

Υπάρχει και το linux και είναι πολλοί οι χρήστες του και καλό είναι να κάνετε και μια δοκιμή. Προσωπικά έχω windows μόνο στο laptop μου και ο μόνος λόγος είναι για το iTunes....



Στην τελική μην ξεχνάτε οτι και το λειτουργικό της apple στηριγμένο σε unix είναι ;)
Συμφωνώ μαζί σου 100%

#15   alexsatc

alexsatc

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/01/2009 - 20:54

Εγώ συμφωνώ με τον pigouino. Όσοι δεν έχουν υπολογιστή apple δεν νομίζω ότι έχουν σωστή γνώμη και κρίση. Μέσα από τους υπολογιστές της καταλαβαίνει κανείς πόσο αξιόπιστη και πρωτοποριακή είναι η τεχνολογία της και το πόσο άπειρες δυνατότητες έχει με εφαρμογές που τα windows δεν τις πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο.
Για όσους δεν το ξέρουν ή δεν το έχουν καταλάβει η αγορά της apple στηρίζεται στους επαγγελματίες και όχι στους απλούς ανθρώπους που απλά ξέρουν πως να λειτουργούν ένα υπολογιστή windows, καθώς το λογισμικό της είναι προσεγμένο και πρέπει να είσαι και λίγο expert για να το χρησιμοποιείς σωστά!
Το iPhone από την πρώτη ανακοίνωση της κυκλοφορίας του στον κόσμο στηριζόταν και εξελισώταν με βάση το ενδεχόμενο ότι θα το αγοράζουν επαγγελματίες και όχι όσοι θέλουν να πουλήσουν μούρη!
Η καινοτομία του iPhone είναι πιστεύω η απλότητά του και πόσο εύκολο είναι στο χειρισμό του γι' αυτό και δεν το φόρτωσαν και εκατοντάδες εφαρμογές όπως άλλα κινητά (π.χ.: Νokia Nseries)!
Και έλεος πιά μην συγχήζεστε τόσο πολύ που η apple δεν βγάζει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο!
Πρώτον το κάνει γιατί η αγορά του στην Ελλάδα δεν είναι τόσο μεγάλη και με βάση την ζήτηση του iPhone σε κάθε χώρα στέλνετε ειδοποίηση από την πάροχο εταιρία στην apple για την τοποθέτηση καποιας γλωσσας.
Και δεύτερον γιατί οπώς είπαμε δεν είναι για βλάχους αλλά για επιχηρηματίες! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες