Έχω βγάλει Money Safe από την αρχή των Capital Controls και είμαι αρκετά ικανοποιημένος αφού φορτίζω άμεσα όποια στιγμή θέλω με ένα Voucher από το περίπτερο.
Το πρόβλημα είναι αυτό το 1,5ευρώ συνδρομή που έχει το μήνα, αφού σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσω την κάρτα για 1-2 μήνες (αποκλείεται βέβαια αφού την έχω συνδεμένη σε paypal/apple ID) θα μου χρεώσει 3 ευρώ χωρίς να έχω κάνει τίποτα.
Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τη μετάβαση προς Revolut αλλά με προβληματίζει λίγο η μη αμεσότητα στο φόρτωμα. Π.χ. αν μου έρθει να αγοράσω κάτι τώρα, θα πρέπει να περιμένω 2-3 μέρες μέχρι να γεμίσει η κάρτα και μέχρι τότε μπορεί να έχω χάσει μια πιθανή προσφορά.
Από την άλλη είναι πολύ θετικό το σχεδόν μηδενικό κόστος φορτώματος, αφού στην περίπτωση των 50ευρω π.χ. η Revolut θα μου φάει μόνο 1 ευρώ , ενώ αντίστοιχα η Money Safe θα μου έχει φάει 2 ευρώ & 1,5 ευρώ το μήνα.
Τι λέτε εσείς; Έχω μπει σε δίλλημα γενικά.
Η άλλη περίπτωση είναι απλά να εκδώσω και Revolut ώστε να έχω μια εναλλακτική.
Η revolut ειναι πολυ καλη. η καρτα σου ερχεται free. σε 2 μερες τα χρηματα ειναι στο λογαριασμο σου. Στην αρχη των cc οι λυσεις ηταν περιορισμενες, τωρα ομως υπαρχουν πολυ καλυτερες απο την moneysafe. Aπλα με την revolut δεν ξερω τι παιζει αν καποιος θελει συνολικα να βαλει πανω απο 1500 ευρω.. πρεπει να στειλεις ταυτοτητα ή διαβατηριο..