Φυσικά καλή για όποιον έχει διαβατήριο πρέπει να είναι η number26 δυστυχώς δεν έχω για να βγάλω στην ουσία όσοι έχουν λένε ότι ανοίγεις λογαριασμό σε τράπεζα στην Γερμανία...
Knowledge is Power
και φορτιζει πιο γρηγορα ?
Δημοσίευση 11/01/2016 - 14:19
Φυσικά καλή για όποιον έχει διαβατήριο πρέπει να είναι η number26 δυστυχώς δεν έχω για να βγάλω στην ουσία όσοι έχουν λένε ότι ανοίγεις λογαριασμό σε τράπεζα στην Γερμανία...
Knowledge is Power
Δημοσίευση 11/01/2016 - 14:42
Θα σε γελάσω αυτο μπορεί να μας το πει φίλος που την έχει...λογικά δυο μέρες...και φορτιζει πιο γρηγορα ?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 11/01/2016 - 15:00
Απο χθες το βραδυ μεχρι και τωρα στο ebay οταν παω να πληρωσω μεσω paypal, μου γραφει declined by card issuer, και με amex και με visa. Πριν καμια βδομαδα που αγορασα τελευταια φορα δεν ειχα τετοιο θεμα. ΣΥμβαινει σε καποιον αλλον?
Τελευταία επεξεργασία από: dimvavas, 11/01/2016 - 15:01
Δημοσίευση 11/01/2016 - 16:50
Δημοσίευση 11/01/2016 - 18:38
Απο χθες το βραδυ μεχρι και τωρα στο ebay οταν παω να πληρωσω μεσω paypal, μου γραφει declined by card issuer, και με amex και με visa. Πριν καμια βδομαδα που αγορασα τελευταια φορα δεν ειχα τετοιο θεμα. ΣΥμβαινει σε καποιον αλλον?
Αυτο συμβαινει γιατι ο πωλητης απ'τον οποιο προσπαθεις να αγορασεις ειναι δηλωμενος ως πωλητης ηλεκτρονικων/παιχνιδιων ή οτιδηποτε αλλο εχουν αποκλεισει οι τραπεζες. Εγω που ειχα μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας αυτο μου ειχαν πει. Βεβαια, απο αγγλικο site που ειχα αγορασει παιχνιδια/καρτες περασε κανονικα η καρτα μου διοτι το καταστημα αυτο ηταν δηλωμενο ως καταστημα λιανικης πωλησης. Τρεχα γυρευε. Ή δοκιμασε αλλον πωλητη στο ebay ή κανε προσθηκη τραπεζικου λογαριασμου στο paypal σου (πιθανοτατα να μην γινεται αμεσα αλλα αν επικοινωνησεις με email θα στον δεχθουν τελικα το λογαριασμο) και παιξε με τα εμβασματα που εχουν 1 ευρω μονο χρεωση.
Δημοσίευση 11/01/2016 - 18:41
Αυτο συμβαινει γιατι ο πωλητης απ'τον οποιο προσπαθεις να αγορασεις ειναι δηλωμενος ως πωλητης ηλεκτρονικων/παιχνιδιων ή οτιδηποτε αλλο εχουν αποκλεισει οι τραπεζες. Εγω που ειχα μιλησει με την εξυπηρετηση πελατων της τραπεζας αυτο μου ειχαν πει. Βεβαια, απο αγγλικο site που ειχα αγορασει παιχνιδια/καρτες περασε κανονικα η καρτα μου διοτι το καταστημα αυτο ηταν δηλωμενο ως καταστημα λιανικης πωλησης. Τρεχα γυρευε. Ή δοκιμασε αλλον πωλητη στο ebay ή κανε προσθηκη τραπεζικου λογαριασμου στο paypal σου (πιθανοτατα να μην γινεται αμεσα αλλα αν επικοινωνησεις με email θα στον δεχθουν τελικα το λογαριασμο) και παιξε με τα εμβασματα που εχουν 1 ευρω μονο χρεωση.
Σ' ευχαριστω πολυ για την ενημερωση φιλε μου!!
Δημοσίευση 12/01/2016 - 00:57
Δημοσίευση 12/01/2016 - 02:08
Δημοσίευση 12/01/2016 - 02:16
Αν επιλέξεις friends and family είναι άμεσα και χωρίς χρέωση...Απο paypal balance σε αλλο paypal balance, υπαρχει χρεωση; Γινεται αμεσα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 12/01/2016 - 14:59
Καλησπερα απο την παρεα,
απλα να επιβεβαιωσω οτι απο Πειραιώς προς number26 το εμβασμα φαινεται την επομενη.
Εκανα και εχθες δοκιμη το πρωι με φιλο , μου εστειλε καποια χρηματα και πριν απο λίγο φανηκαν στο λογαριασμο μου Number26.
Αρα απο ταχυτητα ειμαστε οκ , τουλαχιστον οσο αφορα την συνεργασια Πειραιώς με Number26.
Τελευταία επεξεργασία από: assoalex, 12/01/2016 - 14:59
Δημοσίευση 12/01/2016 - 16:42
Καλησπερα παιδια,
μολις σημερα ενεργοποιησα το web banking στο λογαριασμο μου της alpha bank. Μπορει καποιος που εχει δοκιμασει το εμβασμα στο iban της paypal να με καθοδηγησει με τη διαδικασια;
Ευχαριστω!
Δημοσίευση 12/01/2016 - 16:53
γνωρίζει κάποιος εάν
αυτό μου είπαν και μένα από την postcredit
Ερώτηση με την ίδια κάρτα χωρίς paypal έκανα αγορά από το amazon με την ίδια κάρτα όμως και χωρίς paypal πάλι δεν μπόρεσα να κάνω αγορά από το ebay
Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:08
Δημοσίευση 12/01/2016 - 17:11
Καλησπερα απο την παρεα,
απλα να επιβεβαιωσω οτι απο Πειραιώς προς number26 το εμβασμα φαινεται την επομενη.
Εκανα και εχθες δοκιμη το πρωι με φιλο , μου εστειλε καποια χρηματα και πριν απο λίγο φανηκαν στο λογαριασμο μου Number26.
Αρα απο ταχυτητα ειμαστε οκ , τουλαχιστον οσο αφορα την συνεργασια Πειραιώς με Number26.
Άλλη μια επιβεβαίωση και από εμένα, την πρώτη φορά νόμιζα ότι απλά έτυχε, συνέχεια σε μια μέρα γίνετε η μεταφορά και εγώ από Πειραιώς.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:01
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες