Στοπ σε αγορές με Ελληνικές κάρτες και Paypal
Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:38
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 12/01/2016 - 18:42
Δυστυχώς μόνο διαβατήριο....Να ρωτησω και γω με την number26 πως κανουμε indetification confirm??!πηρα video chat και μου παν μονο διαβατηριο!δεν εχω..αλλος τροπος δεν υπαρχει;
Knowledge is Power
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 12/01/2016 - 19:30
Καλησπερα παιδια,
μολις σημερα ενεργοποιησα το web banking στο λογαριασμο μου της alpha bank. Μπορει καποιος που εχει δοκιμασει το εμβασμα στο iban της paypal να με καθοδηγησει με τη διαδικασια;
Ευχαριστω!
Δεν θελω να σπαμαρω, αλλα θα εκτιμουσα να μου απαντησει καποιος που ξερει..
Δημοσίευση 12/01/2016 - 19:59
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:02
Εδώ θα δεις ότι θες http://www.insomnia....ηγός-επιβίωσης/Μπορει να μου πει καποιος πως φορτοζω την revolt με winbank?
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:09
σε ευχαριστω!!και κατι ακομα,οταν συνδεσω την καρτα στο paypal,το 4ψηφιο αριθμο για κανω verify στο paypal που θα τον βρω;Εδώ θα δεις ότι θες http://www.insomnia....ηγός-επιβίωσης/
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:10
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:14
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:18
όταν είναι visa/MasterCard δεν θέλει.Παντα δεν ηθελε εναν 4ψηφιο αριθμο για να γινει verify στο paypal?τοτε ποιος ο λογος που περιμεναμε για να μας χρεωσει το 1,5 euro ?
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:24
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:38
Update για το Revolut App.
Λίγο διαφορετικό UI, optimization για iPhone 6s/Plus και αρκετές βελτιώσεις.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 20:59
Τελευταία επεξεργασία από: michkal91, 12/01/2016 - 21:00
Δημοσίευση 12/01/2016 - 21:42
Και οταν παραλαβουμε την φυσικη καρτα,ενω ειναι φπρτοσμενη μπορουμε οποιαδηποτε στιγμη απο ΑΤΜ να βγαλουμε χρηματα;
Μόλις την δοκίμασα και τράβηξα 60€ με την κάρτα της revolut απο ΑΤΜ Πειραιώς.
Γενικώς το ΑΤΜ τρελαίνεται με την κάρτα , μου λέει ότι μπλοκάρει το pin , ότι το pin μου ειναι αλλο , σε ποια ισοτιμία να βγάλω τα χρήματα σταθερή ή τρέχουσα κλπ.
Τα αγνόησα όλα και έβγαλα χρήματα κανονικά τα οποία φάνηκαν αμέσως στο λογαριασμό μου στη revolut .
Και για να επαλήθευσω ότι το βλαμενο ΑΤΜ δεν μου μπλόκαρε την κάρτα ξανά τράβηξα χρήματα και όλα καλά.
Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:11
Μόλις την δοκίμασα και τράβηξα 60€ με την κάρτα της revolut απο ΑΤΜ Πειραιώς.
Γενικώς το ΑΤΜ τρελαίνεται με την κάρτα , μου λέει ότι μπλοκάρει το pin , ότι το pin μου ειναι αλλο , σε ποια ισοτιμία να βγάλω τα χρήματα σταθερή ή τρέχουσα κλπ.
Τα αγνόησα όλα και έβγαλα χρήματα κανονικά τα οποία φάνηκαν αμέσως στο λογαριασμό μου στη revolut .
Και για να επαλήθευσω ότι το βλαμενο ΑΤΜ δεν μου μπλόκαρε την κάρτα ξανά τράβηξα χρήματα και όλα καλά.
Μια ερωτηση αγαπητέ, τι σε χρεωσε για την αναληψη ?
Απ οτι εχω καταλαβει εχεις και N26 , με αυτην εχεις κανει αναληψη ? είχες αντιμετωπίσει καποιο προβλημα ?
Γιατι εμενα δεν εχει ερθει ακομα η καρτα
Δημοσίευση 12/01/2016 - 22:23
Δεν θελω να σπαμαρω, αλλα θα εκτιμουσα να μου απαντησει καποιος που ξερει..
Δε θέλεις να σπαμάρεις αλλά το κάνεις (2 post 16.30/19.30), και μου στέλνεις και private message
Επειδη μολις ενεργοποιηση το web banking της alpha και περιμενω μερικες συμβουλες. Εχεις κανει εμβασμα απο alpha web banking;
αν θες βοήθεια με το web banking της Alpha Bank, 210 3260000 (Help desk Alpha Bank)
στη σελίδα 173 θα μπορούσες να διαβάσεις αυτό
επειδή δεν ειδα πως έχεις ήδη γράψει μήνυμα εδώ 2 φορές, θα παραθέσω την απάντηση που σου έγραψα (επανάληψη μήτηρ μαθήσεως)
καλησπέρα, ναι εχω κανει εμβασμα απο web banking της alpha bank
1. θα πρέπει να κάνεις add bank account στο paypal σου
ισως να μη στο δεχτεί
θα πρέπει να τους καλέσεις ή να τους στειλεις email
σου προτείνω να τους πάρεις τηλέφωνο αν μπορείς να πάρεις εξωτερικό (είναι Ιρλανδία αν δε κάνω λάθος)
μόλις σου δεχθεί το paypal το bank account
πας εκεί που κάνει top up money (όχι τη πρώτη επιλογή, γιατί ειναι η κάρτα και δεν επιτρέπεται μέχρι στιγμής, πας στη 2η επιλογή που σου λεει takes a few days)
αυτό σου δίνει ενα ΙΒΑΝ
είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ για εσένα, εκπροσωπεί/αντιπροσωπεύει εσένα
δηλαδή και εγώ να κάνω κατάθεση σε αυτό το IBAN, σε εσένα θα μπούνε
κάνεις έμβασμα από το web banking σε αυτό το IBAN και τα στοιχεία που θα έχεις δει πως εχω δώσει
πχ χώρα Germany
SWIFT Code: DEUTDEDBPALBank: DEUTSCHE BANK PRIVAT UND GESCHAEFTSKUNDEN AGBranch: DEUTSCHE BANK VIRTUAL ACCOUNTINGAddress: FRANKFURT AM MAINτα παραπάνω στοιχεία μου τα δώσανε από Paypalσε 2-3 εργάσιμες θα παραλάβεις το παρακάτω emailThe transfer from your bank account to your PayPal account for the amount of xxx.00 EUR is now complete. The funds are now reflected in your PayPal account balance.ολη αυτή η διαδικασία κοστίζει 1 ευρώ
Θα παραθέσω και το post μου από τη σελίδα 173
Ο χρήστης Paris1986, στις 15 Dec 2015 - 19:59, έγραψε:
Ρε παιδιά πάω να βάλω το IBAN μου στο PayPal και μου βγάζει συνέχεια σφάλμα. Τι στο καλό συμβαίνει? Ξέρει κανείς?
Το έγραψα 2-3 φορές
δε θα το δεχθεί
θα μιλήσετε μαζί τους καλυτερα τηλεφωνικά ή με email και κάτι κάνουν εκείνη τη στιγμή και το δέχονται το IBAN σας
το εγραψα στο πως εκανα τη διαδικασία 2-3 φορές, πως κάλεσα, και μου λεει ο operator
you are right, i have seen your attempts, let me enable that for you
please try now
και το δοκιμασα, το δεχτηκε
έκανα εμβασμα στο unique IBAN που αντιστοιχεί σε εμένα για την Paypal και τα λεφτά πήγαν σε 2-3 εργάσιμες
στοιχεία που μπορεί να σας χρειαστούν, σε πεδία που συνάντησα σε web banking της Alpha Bank, μου ζητήθηκε χώρα (Germany)
λοιπά στοιχεία που μου έστειλε ο operator σε email
SWIFT Code: DEUTDEDBPALBank: DEUTSCHE BANK PRIVAT UND GESCHAEFTSKUNDEN AGBranch: DEUTSCHE BANK VIRTUAL ACCOUNTINGAddress: FRANKFURT AM MAINκαι σε 2-3 μέρες έλαβα emailThe transfer from your bank account to your PayPal account for the amount of 200.00 EUR is now complete. The funds are now reflected in your PayPal account balance.
προσπάθησε λίγο παραπάνω, ίσως την επόμενη φορά τα καταφέρεις, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο
κι εγώ, διαβάζοντας το φόρουμ και παίρνοντας τηλέφωνο την Paypal τα έμαθα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες