Στοπ σε αγορές με Ελληνικές κάρτες και Paypal
Δημοσίευση 29/08/2015 - 18:30
Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable.
All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account.
Thank you for understanding. Καρτα πειραιως mastercard
Ad
Δημοσίευση 29/08/2015 - 18:53
δυο φορες καταθεση μεσω email (με το τροπο που αναφερεται πιο πισω)
στο paypal (αυτη τη εβδομαδα και οι δυο)
με eurobank prepaid
και αγορα απο ebay
ολα οκ
υ.γ, υπαρχει τροπος να γινει κατι για αγορα μεσω καρτας ?
(καποια sites δε δεχονται paypal)
Τελευταία επεξεργασία από: leon00, 29/08/2015 - 18:55
Δημοσίευση 29/08/2015 - 20:54
ρε παιδια πως ανεβαζουμε χρηματα στο balance του paypal???στο top up μου βγαζει αυτο:Dear Customer
Please be informed that Instant Top-Up service is temporarily unavailable.
All the executed transactions will be automatically returned to the remitter´s bank account.
Thank you for understanding. Καρτα πειραιως mastercard
Post 1100
http://www.iphonehel...74#entry1730302
Δημοσίευση 29/08/2015 - 21:01
Error Message
You are not allowed to Request Money from an email address registered in your PayPal account.
Δημοσίευση 29/08/2015 - 21:17
Διαβασε τον οδηγο.πρωτο πρωτο το λεει.δεν ζητας λεφτα απο τη διευθυνση πουχεις καταχωρημενη στο πειπαλ.βαζεις αλλη.δικια σου,πουχεις προσβαση.Error Message
You are not allowed to Request Money from an email address registered in your PayPal account.
Δημοσίευση 29/08/2015 - 21:29
Δημοσίευση 29/08/2015 - 21:42
Τυχερος εισαι.απο κινητο παντα ζητα να κανεις νεο λογαριασμο πειπαλ (σε εσωσε ο puffin).απο πισι δεν εχεις ποτε θεμα....Το βρηκα το κανα απο κινητο και μου βγαζε αλλα το σαφαρι μπηκα με puffin κι εβαλα 15 ευρω ευχαριστω
Δεν κανει τιποτα
Δημοσίευση 29/08/2015 - 21:56
τελικά το πρόβλημα με το cydia είναι το εξής:
Σαν προεπιλογή το paypal έχει τρόπο πληρωμής πρώτα να δοκιμάζει από το balance και μετά με σειρά προτεραιότητας από λογαριασμό μετά πιστωτική μετά χρεωστική.
Στο cydia λοιπόν δεν σου δίνει την επιλογή από που να κάνεις την πληρωμή και αν δεν έχεις στο balance σου βγάζει error και τέλος.
μετά από τόσες μέρες που κάνω αποτυχημένες προσπάθειες να αγοράσω από cydia, μόλις έβαλα χρήματα στο balance (με τον τρόπο που αναφέρετε πιο πάνω) όλα καλά και έκανα τις αγορές μου μια χαρά.
μεγάλο πρόβλημα βέβαια γιατί θα πρέπει να τσεκάρω κάθε φορά αν έχω λεφτά πρέπει ο μούσιας να κάνει κάτι γιαυτό.
εγώ έχω κάνει την καλύτερη και πιο εύκολη λύση...! κανεις ένα λογαριασμό στο neteller μεταφέρεις εκεί με διαφορους τρόπους που έχει τα χρήματα σου και βάζεις την κάρτα με το paypal..! και όλα κομπλέ..! αγορές από παντού χωρίς τα capital...
Δημοσίευση 29/08/2015 - 21:57
Αγορια δοκιμασα με καρτα που ειδα ειχα δηλωμενη στο PayPal (εκανα μακακια δηλαδη) και μου εβγαλε τα κλασσικα ''enter another credit κλπ''. Μπαινω στα καπακια στο paypal και διαγραφω την καρτα και μολις παω να ξανακανω τη διαδικασια μου βγαζει ''We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment.'' Να προσπαθησω αυριο τι λετε να κανω??
Δημοσίευση 29/08/2015 - 22:03
Αγορια δοκιμασα με καρτα που ειδα ειχα δηλωμενη στο PayPal (εκανα μακακια δηλαδη) και μου εβγαλε τα κλασσικα ''enter another credit κλπ''. Μπαινω στα καπακια στο paypal και διαγραφω την καρτα και μολις παω να ξανακανω τη διαδικασια μου βγαζει ''We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment.'' Να προσπαθησω αυριο τι λετε να κανω??
αγορίνα κανε ένα λογαριασμό εδώ και φτιάξε μια virtual card εντελώς δωρεάν...! και σύνδεσε την με το paypal..! όλα δουλεύουνε άψογα...!!! κάνω αγορές από παντού όσο υπάρχουνε τα CC...
Δημοσίευση 29/08/2015 - 22:05
αγορίνα κανε ένα λογαριασμό εδώ και φτιάξε μια virtual card εντελώς δωρεάν...! και σύνδεσε την με το paypal..! όλα δουλεύουνε άψογα...!!! κάνω αγορές από παντού όσο υπάρχουνε τα CC...
και για ποιο λογο να μη κανει δευτερο paypal? και να στειλει χρηματα στο πρωτο?
Δημοσίευση 29/08/2015 - 22:11
και για ποιο λογο να μη κανει δευτερο paypal? και να στειλει χρηματα στο πρωτο?
ας δοκιμάσει.. αλλα υπάρχει μια πιθανότητα να μην δεχτεί και το καινούριο paypal την κάρτα..!
Δημοσίευση 29/08/2015 - 22:13
ας δοκιμάσει.. αλλα υπάρχει μια πιθανότητα να μην δεχτεί και το καινούριο paypal την κάρτα..!
Νομιζω δε χρειαζεται.Μπορει να στειλει απο το παλιο στο νεο χωρις να βαλει καρτα στο καινουργιο,ετσι κ αλλιως στο balance πανε
Δημοσίευση 29/08/2015 - 22:26
Παιδια ακολουθησα βημα βημα τη διαδικασια που παρεθεσε ο batjump και μου εβγαλε αυτο. Προσπαθησα δηλαδη να στειλω λεφτα απο ενα 2ο email στο μοναδικο paypal acount που εχω. Τωρα το να κανω 2ο λογαριασμο στο paypal νομιζω δεν θα μου δεχτει παλι την καρτα οπως ει[πε ο omorfonios. Μου εβγαλε σφαλμα επειδη ειχα δηλωμενη την καρτα στο paypal? Ας ξεκινησουμε απο αυτο για να βγαλω κι εγω μια ακρη κι αν δεν, τοτε θα επιχειρησω τους παραπανω τροπους που προτειναν τα παιδια.
Δημοσίευση 29/08/2015 - 22:29
Παιδια ακολουθησα βημα βημα τη διαδικασια που παρεθεσε ο batjump και μου εβγαλε αυτο. Προσπαθησα δηλαδη να στειλω λεφτα απο ενα 2ο email στο μοναδικο paypal acount που εχω. Τωρα το να κανω 2ο λογαριασμο στο paypal νομιζω δεν θα μου δεχτει παλι την καρτα οπως ει[πε ο omorfonios. Μου εβγαλε σφαλμα επειδη ειχα δηλωμενη την καρτα στο paypal? Ας ξεκινησουμε απο αυτο για να βγαλω κι εγω μια ακρη κι αν δεν, τοτε θα επιχειρησω τους παραπανω τροπους που προτειναν τα παιδια.
Μα το αναποδο πρεπει να κανεις. Να στειλεις λεφτα απο το paypal στο 2o email που εφτιαξες.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)