Στοπ σε αγορές με Ελληνικές κάρτες και Paypal
Δημοσίευση 12/12/2015 - 00:45
Από την στιγμή που δεν μπορείς να τα φορτώσεις με όσα μετρητά θες τι να το κάνεις
Ad
Δημοσίευση 12/12/2015 - 00:54
Κοίταξε προσωπικά την revolut και χωρίς cc εγώ θα την είχα πάρει.
Ο λόγος πολύ απλός. Την τελευταία φορά που ταξίδεψα στο εξωτερικό, είχα μαζί μου την κάρτα debit της Πειραιώς.
Αναγκαστικά όμως χρησιμοποιούσα μετρητά γιατί οι προμήθειες για αγορές και αναλήψεις που χρέωνε οι Πειραιώς στο εξωτερικό ήταν εξωφρενικές.
Αντίθετα η revolut είναι παγκόσμια, δεν χρεώνει ΤΙΠΟΤΑ από ότι λέει για οποιαδήποτε αγορά ανά τον κόσμο κλπ.
Έχεις λοιπόν μία κάρτα που δουλεύει σε όλον τον κόσμο είτε για ανάληψη είτε για αγορές χωρίς καμία προμήθεια. Why not...
Δημοσίευση 12/12/2015 - 01:01
Ρε παιδιά από την στιγμή που χρησιμοποιούμε το 500αρικο του μήνα που ειναι διαθέσιμο πάλι με τα cc ζούμε απλά τα χρησιμοποιούμε σε πολλούς μεσάζοντες (PayPal, leupay, rovolut κλπ) το ίδιο πράγμα είναι
Από την στιγμή που δεν μπορείς να τα φορτώσεις με όσα μετρητά θες τι να το κάνεις
κοίτα φίλος μου είπε ότι για να κάνεις unlimited συναλλαγές πρέπει να έχεις skrill συν μια από αυτές που αναφέρεις.
δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αυτός χρησιμοποιεί skrill +revolut. Η skrill έχει υπερβολικές χρεώσεις σε προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος. οπότε αυτός στέλνει όσα χρήματα θέλει στην skrill και λέω όσα θέλει γιατί η skrill δίνει τρ. λογαριασμό στην alpha bank, τα οποία όμως με την κάρτα της skrill τα φορτώνει επιτόπου στον λογαριασμό του στην revolut και στις αγορές χρησιμοποιεί την revolut κάρτα.
Δημοσίευση 12/12/2015 - 12:52
Εγώ πάντως πριν λίγο άνοιξα λογαριασμό στην revolut.com
Φαίνεται πολύ καλή. Όσο και να έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τίποτα ψιλά γράμματα ή παγίδες.
Αν κάποιος έχει εικόνα ας μου πει.
nsxbass, μιας που εκανες λογαριασμο τελευταια τα φώτα σου,
Εκανα ότι χρειάζεται αλλα πως κάνω top up?
Έβαλα την καρτα μου της alpha bank για να μεταφέρω 10 ευρώ κ μου το απορρίπτει η τραπεζα.
Μετά απο τηλεφωνο στην τραπεζα μου είπαν πως δν γινεται να μεταφέρουν τα 10 ευρώ λόγω cc.
Δημοσίευση 12/12/2015 - 13:18
nsxbass, μιας που εκανες λογαριασμο τελευταια τα φώτα σου,
Εκανα ότι χρειάζεται αλλα πως κάνω top up?
Έβαλα την καρτα μου της alpha bank για να μεταφέρω 10 ευρώ κ μου το απορρίπτει η τραπεζα.
Μετά απο τηλεφωνο στην τραπεζα μου είπαν πως δν γινεται να μεταφέρουν τα 10 ευρώ λόγω cc.
και μένα το ίδιο.. τελικά τα έστειλα με έμβασμα (50 ευρω) και κράτησε 1 ευρω προμήθεια. μέσα σε 2 μέρες φάνηκαν
Δημοσίευση 12/12/2015 - 20:00
Μόλις μου δέχτηκε αγορά με paypal στο eBay με την American Express enter bonus χρεωστική της alpha bank...δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί απλά ενημερώνω !!!!
Κι εμένα πριν λίγο μου εγκρίθηκε αγορά στο eBay μέσω Paypal με Alpha χρεωστική (Alpha Visa Enter).
Δημοσίευση 12/12/2015 - 20:23
Αντε με το καλό 6 μήνες χωρίς αγορά απο eBay ήταν πολλοίΚι εμένα πριν λίγο μου εγκρίθηκε αγορά στο eBay μέσω Paypal με Alpha χρεωστική (Alpha Visa Enter).
Δημοσίευση 12/12/2015 - 20:24
Δημοσίευση 12/12/2015 - 20:32
καλησπερα στην παρεα θα ηθελα τα φωτα σας πως μπορω να ανενεωσω το uploaded.to εχω πειραιως χρεωστικη αλλα οταν φθανω στην ολοκληρωση μου χτυπαει error μια βοηθεια
Δημοσίευση 13/12/2015 - 00:10
Εχω prepaid Πειραιως ΚΑΙ Eurobank και δεν μου δεχεται καμια το trial του Netflix ...
Υπαρχει καποιος τροπος να δεχθει καποια απο τις δυο?
Δημοσίευση 13/12/2015 - 00:23
Τελικα καταφερα να κανω την δοκιμαστικη συνδρομη φτιαχνοντας νεο paypal account με usa διευθυνση και βαζοντας την καρτα της Πειραιως.
Δημοσίευση 13/12/2015 - 11:31
η prepaid της Πειραιώς σίγουρα δουλεύει στο PayPal την χρησιμοποεί μια φίλη καιρό τώραΤελικα καταφερα να κανω την δοκιμαστικη συνδρομη φτιαχνοντας νεο paypal account με usa διευθυνση και βαζοντας την καρτα της Πειραιως.
Δημοσίευση 13/12/2015 - 16:10
η prepaid της Πειραιώς σίγουρα δουλεύει στο PayPal την χρησιμοποεί μια φίλη καιρό τώρα
Η δική μου prepaid Πειραιώς πάντως δεν δουλεύει!
Δημοσίευση 13/12/2015 - 16:14
Δημοσίευση 13/12/2015 - 16:15
Αν κανω top up στο PayPal με web banking από λογαριασμό που δεν ειναι στο όνομα μου αλλα βάλω αιτιολογία το όνομα μου λέτε να εχω πρόβλημα?
Για να κάνεις top up στο PayPal πρέπει ο λογαριασμός να είναι στο όνομά σου. Δε φτάνει μόνο αιτιολογία το όνομά σου. Το ξέρω γιατί το έκανα κι εγώ μέσω web banking αφού πρώτα τους είχα πάρει τηλέφωνο γιατί δεν με άφηνε να περάσω τον λογαριασμό μου στο top up.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 39
0 μέλη, 39 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες