Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα (με prepaid visa Πειραιώς). Χθες την διαγραψα και προσπάθησα να την ξαναπεράσω αλλά δεν την δέχτηκε καν (μου έγραφε κάτι βλακιες ότι τάχα υπάρχει κάποια απαγόρευση από την τράπεζα). Πιστεύω όμως ότι δεν την δέχτηκε επειδή δεν είχε καθόλου υπόλοιπο μέσα (0,25€). Θα κάνω φόρτιση σήμερα, θα προσπαθήσω να την ξαναπεράσω και θα σου πω.
Τώρα σχετικά με αυτό που δεν έχει επιλογή για confirm νομίζω ότι επειδή είναι ίδια κάρτα που ήταν ήδη μέσα στο PayPal (απλά άλλαξε ημερομηνία και 3ψήφιο κωδικό) άρα την είχε κάνει ήδη κάποτε επιβεβαίωση για αυτό και δεν το ξανακάνει.
Δεν ξέρω ακριβώς την περίπτωση σου αλλά αυτό ισχύει σε μένα. Γιατί την κάρτα μου το PayPal την παίρνει κανονικά απλά δεν έχει επιλογή για confirm.
Ίσως να κάνω και λάθος αλλά δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
P.S. Μπορεί όμως να είναι και λόγω capital controls, να υπάρχει κάποιο μπέρδεμα δηλαδή.
Λοιπόν, έκανα φόρτιση την κάρτα μου, την ξαναπέρασα στο PayPal και την δέχτηκε κανονικά με την πρώτη αλλά confirm επιλογή πάλι δεν έχει.
Ρώτησα στη τράπεζα αλλά μου φαίνεται πως και αυτοί οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Μου λέει ότι δεν έχει confirm επιλογή ή λόγω capital controls (επειδή δεν επιτρέπονται συναλλαγές) ή επειδή η κάρτα έχει ήδη ξαναπεραστεί στο PayPal.
Του είπα πως για την χρεωστική είχε επιλογή confirm και μου στείλανε κωδικό (θα μου στείλουν μάλλον). Μου λέει "δεν ξέρω τι να σας πω, και εμείς δεν γνωρίζουμε".
Αυτά...