Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Απάτη ote.gr ;!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
154 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   Stelios21R

Stelios21R

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 03/08/2015 - 12:55

Στην τράπεζα δεν φαίνεται ξεχρεωμένο το πόσο,μίλησα παλι με ΟΤΕ αυτοί λένε ότι έχει ξεχρεωθεί και περιμένουν από την τράπεζα να φανεί για να με καλέσουν....τα ίδια και ίδια δηλαδή

Ελεος ,τι ταλαιπωρια ειναι αυτη ! ! !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 03/08/2015 - 12:57

Τι να φανει τι μακακιες ειναι αυτες σιγα μην σου εκαναν και εμβασμα τι να περιμενεις να φανει;;;οταν καθυστερο εγω με περνουν τηλεφωνο και τους εχω βαλλει τα λεφτα γιατι φαινονται αμεσως τι ναι αυτα τι κλεφτες ειναι οι ανθρωποι!!!πως δεν σου λενε οτι εκανες κι αναλυψη κιολλας κι οτι τα φαγες

Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 03/08/2015 - 12:58

Rafael Nadal

#108   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 03/08/2015 - 12:58

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο δύσκολο να επιστραφεί το πόσο.Όταν το τράβηξαν η συνναλαγή έγινε αμέσως...αλλά όχι η ξεχρέωση του ποσού τους δυσκολεύει τόσο πολύ πια

#109   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 12:59

Τι να φανει τι μακακιες ειναι αυτες σιγα μην σου εκαναν και εμβασμα τι να περιμενεις να φανει;;;οταν καθυστερο εγω με περνουν τηλεφωνο και τους εχω βαλλει τα λεφτα γιατι φαινονται αμεσως τι ναι αυτα τι κλεφτες ειναι οι ανθρωποι!!!πως δεν σου λενε οτι εκανες κι αναλυψη κιολλας κι οτι τα φαγες

δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά

#110   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:00

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι τόσο δύσκολο να επιστραφεί το πόσο.Όταν το τράβηξαν η συνναλαγή έγινε αμέσως...αλλά όχι η ξεχρέωση του ποσού τους δυσκολεύει τόσο πολύ πια

εχουν τα λεφτα σου τωρα αυτοι σου πα ψαχνουν συσκευη γιατι να τα γυρισουμε πισω μπορει να λενε τα λεφτα ας της βρουμε μια συσκευη και ψαχνουν αυτο κανουν ετσι πιστευω εγω τοσο ταλαιπορια τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου
Rafael Nadal

#111   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:01

δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά

ατι μπορει κανεις να καταλαβει τι παιζει ειναι ντροπη αυτο που γινεται κι απο τον οτε εχει να πεσει τρελη δισφημιση να το ξερεις απο μενα πολυ κραξιμω παω στην σελιδα στο facebook να γραψω παλι
Rafael Nadal

#112   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:03

εχουν τα λεφτα σου τωρα αυτοι σου πα ψαχνουν συσκευη γιατι να τα γυρισουμε πισω μπορει να λενε τα λεφτα ας της βρουμε μια συσκευη και ψαχνουν αυτο κανουν ετσι πιστευω εγω τοσο ταλαιπορια τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου

Ναι αλλά ούτε δέχονται να πάω να παραλάβω την συσκευή εφόσον ακόμα το ποσό φαίνεται χρεωμένο γιατί ισχυρίζονται ότι αυτοί έχουν ξεχρεώσει το ποσό και είναι θέμα της τράπεζας που δεν φαίνεται.Περίμενω να με ξανακαλέσει αυτός του ΟΤΕ και από κει κ πέρα θα ξαναμιλήσει με τον δικηγόρο μου.Θα τους κάνω και μια ωραιότατη μηνυση και θα τα πούμε....

#113   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:10

Ναι αλλά ούτε δέχονται να πάω να παραλάβω την συσκευή εφόσον ακόμα το ποσό φαίνεται χρεωμένο γιατί ισχυρίζονται ότι αυτοί έχουν ξεχρεώσει το ποσό και είναι θέμα της τράπεζας που δεν φαίνεται.Περίμενω να με ξανακαλέσει αυτός του ΟΤΕ και από κει κ πέρα θα ξαναμιλήσει με τον δικηγόρο μου.Θα τους κάνω και μια ωραιότατη μηνυση και θα τα πούμε....

μπες δες στον οτε τι ανερτησα ενταξει κατανταει κοροιδια εμενα δεν μπορουν να μουν κανει τιποτα ετσι κι αλλιως κι εγω περνω την ευθηνη σε οσα λεω κι οτι κανω!!!!!ρε τι βλακιες λενε οι ανθρωποι τι μας περασαν που φαινεται οτι ξεχρεωσαν αφου στην τραπεζα η κινηση δεν δειχνει κατι κι εγω με τα λογια θα τους ξεχρεωσω αυτο τον μηνα στο κινητο μου θα μου λενε δεν τα βαλα ρε τα βαλα θα τους λεω ψαχτε να τα βρειτε
Rafael Nadal

#114   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:12

αν μια εταιρια πχ οτε κανει οτι εκανε σε σενα σε αλλους 1000 σε ολη την ελλαδα μας κανει 680 *1000 =680000 .λοιπον τωρα....ακυρωνει την παραγγελια με καποια δικαιολογια και καθυστερει να δωσει πισω τα λεφτα 5 μερες....αυτες τις 5 μερες παιζει τα 680.000 στο χρηματιστηριο η τελος παντων τα επενδυει με καποιο τροπο και τα πολλαπλασιαζει.επειτα τα επιστρεφει.ειναι οτι κανουν και οι τραπεζες στους δημοσιους υπαλληλους οταν το δημοσιο σε πληρωνει σημερα και φαινεται λογιστικο υπολοιπο αλλα μπορεις να τα παρεις μετα απο 2 μερες.τα επενδυουν.τρελα κερδη με λεφτα αλλων...

RF forever

#115   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:16

μπες δες στον οτε τι ανερτησα ενταξει κατανταει κοροιδια εμενα δεν μπορουν να μουν κανει τιποτα ετσι κι αλλιως κι εγω περνω την ευθηνη σε οσα λεω κι οτι κανω!!!!!ρε τι βλακιες λενε οι ανθρωποι τι μας περασαν που φαινεται οτι ξεχρεωσαν αφου στην τραπεζα η κινηση δεν δειχνει κατι κι εγω με τα λογια θα τους ξεχρεωσω αυτο τον μηνα στο κινητο μου θα μου λενε δεν τα βαλα ρε τα βαλα θα τους λεω ψαχτε να τα βρειτε

αν μια εταιρια πχ οτε κανει οτι εκανε σε σενα σε αλλους 1000 σε ολη την ελλαδα μας κανει 680 *1000 =680000 .λοιπον τωρα....ακυρωνει την παραγγελια με καποια δικαιολογια και καθυστερει να δωσει πισω τα λεφτα 5 μερες....αυτες τις 5 μερες παιζει τα 680.000 στο χρηματιστηριο η τελος παντων τα επενδυει με καποιο τροπο και τα πολλαπλασιαζει.επειτα τα επιστρεφει.ειναι οτι κανουν και οι τραπεζες στους δημοσιους υπαλληλους οταν το δημοσιο σε πληρωνει σημερα και φαινεται λογιστικο υπολοιπο αλλα μπορεις να τα παρεις μετα απο 2 μερες.τα επενδυουν.τρελα κερδη με λεφτα αλλων...

Πόση ξεφτιλα πια ο ΟΤΕ;;;ΠΟΣΗ;;;;; Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να τους τρέχω στα δικαστηρία ;Άμα θέλουν έτσι κανένα πρόβλημα.Στο δρόμο τα βρίσκω τα λεφτά;Δηλαδή όταν τα τσέπωσαν ήταν καλά;

#116   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:22

Πόση ξεφτιλα πια ο ΟΤΕ;;;ΠΟΣΗ;;;;; Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να τους τρέχω στα δικαστηρία ;Άμα θέλουν έτσι κανένα πρόβλημα.Στο δρόμο τα βρίσκω τα λεφτά;Δηλαδή όταν τα τσέπωσαν ήταν καλά;

το προηγουμενο μου μυνημα μου το εσβησαν τσεκαρο να δω εαν θα μου απαντησουν να δω και τι θα πουν!!!η ανθρωποι δεν παιζονται ετσι ειναι θεοι να παιξουν τα δικα τους χρηματα εαν ειναι στο χριματηστιριο κι οχι του κωσμακι που εκανε μια αγορα!!!αυτο θελουν μυνηση τους τραβας στα δικαστηρια να μαθουν να εξηπερετουν τον κωσμο η να βαλουν ανθροπους που μπορουν κι οχι ασχετους
Rafael Nadal

#117   Stelios21R

Stelios21R

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:34

Ενα like και απο εμενα ,ομως εβλεπα να μου λεει οτι υπαρχει ενα comment ενω δεν μπορουσα να το δω !

#118   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5413 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:35

Τα σβηνουν φιλε μου αυτος ειναι ο οτε εαν κατι δεν τους αρεσουν αυτα κανουν αντι να βγουν να μιλησουν τα σβηνουν γιατι δισφημιζουμε και καλα τον οτε ας ηταν σωστοι κι ολα θα ηταν καλα
Rafael Nadal

#119   Stelios21R

Stelios21R

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:38

Τα σβηνουν φιλε μου αυτος ειναι ο οτε εαν κατι δεν τους αρεσουν αυτα κανουν αντι να βγουν να μιλησουν τα σβηνουν γιατι δισφημιζουμε και καλα τον οτε ας ηταν σωστοι κι ολα θα ηταν καλα

Ομορφιες...ωραιες  δημοκρατικες διαδικασιες ....

καποιος πρεπει να τους πει ,οτι αυτο δεν ειναι σωστο για το image της εταιρειας. ... ισα ισα της κανει και κακο ! Τα αρνητικα θα πρεπει να υπαρχουν κανονικα και να λυνονται ,ωστε να δειχνουν στον καθε επιδόξο πελατη της εταιρειας ,οτι ακομα και τα λαθη διορθωνονται ! .

Τελευταία επεξεργασία από: Stelios21R, 03/08/2015 - 13:39

#120   xristinak

xristinak

iPH Member

• 206 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2015 - 13:39

Ναι γιατί αυτό τους νοιάζει αν αμαυρωνεται το ονομα του ομιλου ΟΤΕ.Γι'αυτό με χιλιοπαρακαλουσε την παρασκευη ο υπαλληλος να μην τους ξεφτυλίσω.οτι τους έχω δημιουργήσε θέμα.Ε ναι θα έπρεπε να κάτσω να περιμένω και να πω: ε τι ψυχη εχουν 687€ ας τους τα χαρίσω.Ωραία λογική από μια "σοβαρή" εταιρία.πολύ ωραία...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες