Δεν ανοιγει το macbook pro
Δημοσίευση 15/01/2016 - 14:59
Επειδή όμως έχω κανα μήνα να πάρω time machine υπάρχει περίπτωση να ανοίξει να πάρω ένα πρόσφατο backup πριν αλλάξω σκληρό;
Ad
Δημοσίευση 15/01/2016 - 15:39
Το report δείχνει I/O errors που μεταφράζονται σε input - output errors και προκύπτουν όταν το σύστημα δεν
είναι σε θέση να επικοινωνήσει σωστά με τον δίσκο.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 15/01/2016 - 16:41
Τελικά φόρτωσε, μπήκε στο λειτουργικό αλλα κολλάει ακόμα και αν προσπαθήσω να κλείσω ένα παράθυρο....
Κούμπωσα τον εξωτερικό σκληρό που χρησιμοποιώ για back up και περιμένω...
Είναι λέτε σκληρός; Και τι μπορώ να κάνω για να το επιβεβαιώσω;
Δημοσίευση 15/01/2016 - 19:54
Απ' όλη τη συζήτηση προκύπτει -κατά τη γνώμη μου- ότι ο δίσκος έχει μη επισκευάσιμη βλάβη.
Ενώ η συνακόλουθη αδυναμία για λήψη backup είναι αναμενόμενη και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί
με κάποιο τρόπο.
Στη δε ερώτηση για επιβεβαίωση, την απάντηση δίνει το I/O error.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 15/01/2016 - 20:13
Ήδη έγινε παραγγελία ενός Samsung-850-Evo-250GB.
Το γεγονός όμως οτι το λαπτοπ ανοίγει και φορτώνει (αλλα με τρομερή καθυστέρηση και κολλήματα) πως εξηγείται;
Επίσης είναι σύνηθες να "πεθαίνει" έτσι ξαφνικα μέχρι χθες δούλευε ρολόι;
Τελευταία επεξεργασία από: koumis, 15/01/2016 - 20:20
Δημοσίευση 15/01/2016 - 20:24
Φίλε μου δεν υποστήριξα ότι αμφισβητείς τα λεγόμενα μου, αλίμονο, διάλογο κάνουμε όπου προσπαθώ
να βοηθήσω.
Πάντα κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει περίπτωση για βλάβη στο καλώδιο ενώ βλάβη στην logic board
δεν φαίνεται πιθανή.
Το ότι το μηχάνημα παρουσιάζει αυτές τις καθυστερήσεις, προκαλείται από τον δίσκο που πρακτικά έχει
καταρρεύσει.
Αν μου επιτρέπεις, σε αλλαγή δίσκου, τον παίρνουμε από το service ίσως στην ίδια τιμή. Το πλεονέκτημα·
έχουμε την εγγύηση καλής λειτουργίας του δίσκου.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 16/01/2016 - 14:26
Καλημερα!
Ξαφνικα σήμερα από σήμερα το πρωί όλα δουλεύουν πλάι ρολοι !!!!
Εχει πάρει back up από χθες κανονικά, πλέον ΔΕΝ κολλάει τίποτα και γενικά είναι όπως ήταν πριν! Υπαρχει κάποιο script που μπορώ να τρέξω για να δω ότι όντως όλα είναι ΟΚ? Η μήπως τα ξαναφτυσει ο σκληρος μια και καλη την επομενη φορα?
Τι προτείνετε?
Δημοσίευση 16/01/2016 - 15:32
Καλημερα!
Ξαφνικα σήμερα από σήμερα το πρωί όλα δουλεύουν πλάι ρολοι !!!!
Εχει πάρει back up από χθες κανονικά, πλέον ΔΕΝ κολλάει τίποτα και γενικά είναι όπως ήταν πριν! Υπαρχει κάποιο script που μπορώ να τρέξω για να δω ότι όντως όλα είναι ΟΚ? Η μήπως τα ξαναφτυσει ο σκληρος μια και καλη την επομενη φορα?
Τι προτείνετε?
παίζει να στο ξανακάνει εν καιρό οπότε καλύτερα να πας για μια αλλαγή σκληρού.απο ότι είδα έκανες και παραγγελία ένα πολύ κάλο δίσκο αυτόν της samsung!οπότε προχωρά στην αλλαγή είναι πολύ εύκολο έως παιχνιδάκι να το κάνεις μονος σου!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες