έχω αγορασμένο το andrios αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως θα αφαιρέσω τα icons που υπάρχουνε μέχρι πάνω στην οθόνη... πχ θέλω να είναι όπως το έχεις εσύ να είναι πάνω το search widget και η υπόλοιπες εφαρμογές κάτω...
[Release] Moondroid Loolipop Theme
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:56
Ad
Δημοσίευση 01/09/2015 - 11:57
έχω αγορασμένο το andrios αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως θα αφαιρέσω τα icons που υπάρχουνε μέχρι πάνω στην οθόνη... πχ θέλω να είναι όπως το έχεις εσύ να είναι πάνω το search widget και η υπόλοιπες εφαρμογές κάτω...
Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο tweak τύπου Anchor
Δωρεάν δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο δυστυχως.
Δημοσίευση 01/09/2015 - 12:00
Χρησιμοποιείς κάποιο άλλο tweak τύπου Anchor
Δωρεάν δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο δυστυχως.
Δημοσίευση 01/09/2015 - 12:05
εσύ το Anchor χρησιμοποιείς?
θα το αγοράσω από το cydia
Ναι Anchor!
Δημοσίευση 01/09/2015 - 15:45
Δημοσίευση 02/09/2015 - 11:31
εχει βγει στο bigboss?αν οχι τι πρέπει να βάλει κάνεις για να δουλέψει σωστά και ολοκληρωμένα?
Δημοσίευση 02/09/2015 - 11:38
εχει βγει στο bigboss?αν οχι τι πρέπει να βάλει κάνεις για να δουλέψει σωστά και ολοκληρωμένα?
Δεν έχει βγεί ακόμα.
Το έχω στείλει στο MMi εδώ και 2 μέρες και απάντηση δεν έχω λάβει.
Είμαι παράλληλα σε ανοιχτη επικοινωνία με το MacCiti Repo.
Υπάρχουν 2 επιλογες.
Η μια ειναι να περάσεις το Anemone από το repo http://anemonetheming.com/nightly/ και αφού βάλει το θέμα στο φάκελο var/stash/themes/thems να το ενεργοποιήσεις.
Η άλλη είναι να κατεβάσεις Winterboard , iconbundles, να βάλεις το θέμα στο var/stash/themes/themes και να το ενεργοποιήσεις.
Προσωπικά θα σου προτείνω την πρώτη επιλογή μιας και κάποια στοιχεία δεν έχω καταφέρει να τα θεματίσω με winterboard (για την ακρίβεια τους δείκτες του ρολογιού).
Σε περίπτωση που επιλέξεις Winterboard δοκίμασε αυτή την έκδοση του θέματος.
Σε Repo εχω επιλέξει να ανεβάσω την εκδοση για Anemone για την ώρα μέχρι να βρω πως θα έχω μια εκδοση που να δουλεύει και με τις 2 επιλογές.
Δημοσίευση 02/09/2015 - 18:29
Να ευχαριστήσω πάρα πολύ το φίλο dream21 για την βοήθεια που μου προσφέρει , φιλοξενόντας το θέμα στο repo του!
Μπορείτε λοιπόν απο σήμερα να κατεβάσετε το Moondroid Lollipop Theme προσθέτοντας το http://dream21.github.io στα sources σας!
Πρόταση μου παραμένει η χρήση του Anemone, το οποίο αν και beta δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στη συσκευή, ώστε να έχετε τη μέγιστη συμβατότητα!
Σύντομα έρχεται το επόμενο update....!
Δημοσίευση 03/09/2015 - 08:53
Θέλω συμβουλές! Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω πιο android look;
1) ποια εικόνα να βάλω για background στη lockscreen και ποια στη homescreen;
2) πως μπορώ να κάνω τα εικονίδια πιο μικρά;
3) πως μπορώ να εξαφανίσω τις τρεις τελίτσες που έχει το κινητό (1 για κάθε page);
4) γίνεται να μην έχω καθόλου dock (κάτω) για να θυμίζει περισσότερο android;
5) τρόπος να κάνω τι statusbar κάτι; (Αν και λες πως σύντομα θα βγάλεις update που θα προσθέτει χαρακτηριστικά όπως αυτό)
Κάτι άλλο;
Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από: midkin, 03/09/2015 - 08:53
Δημοσίευση 03/09/2015 - 10:48
Επιτέλους το θέμα "ανέβηκε" στο Cydia! [emoji111]ImageUploadedByTapatalk1441262908.239062.jpg
Θέλω συμβουλές! Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω πιο android look;
1) ποια εικόνα να βάλω για background στη lockscreen και ποια στη homescreen;
2) πως μπορώ να κάνω τα εικονίδια πιο μικρά;
3) πως μπορώ να εξαφανίσω τις τρεις τελίτσες που έχει το κινητό (1 για κάθε page);
4) γίνεται να μην έχω καθόλου dock (κάτω) για να θυμίζει περισσότερο android;
5) τρόπος να κάνω τι statusbar κάτι; (Αν και λες πως σύντομα θα βγάλεις update που θα προσθέτει χαρακτηριστικά όπως αυτό)
Κάτι άλλο;
Ευχαριστώ
1) background ειναι δικη σου επιλογή. Στο Zedge μπορεις μα βρεις πολλά.
2) εικονίδια θα έλεγα με springtomize 3
3) οι 3 τελείες πάλι με springtomize
4) dock εχει και το android. Αν θες κρύβεις το background πάλι με springtomize.
5) υπομονή 1-2 μέρες θα έλεγα Σάββατο ή Κυριακή θα έχω το update. Αν δεν μπορεις να περιμενεις δες το Android Kitkat Status Bar (δεν ξέρω αν δουλεύει βεβαια).
Δημοσίευση 03/09/2015 - 10:52
Αυτά που έμαθα δημιουργώντας το θέμα (από το πως ονοματιζεις εικονίδια, μέχρι το πως δημιουργείς ενα .deb και ενα ολοκληρο repo) ήταν η καλύτερη ανταμοιβη για μενα.
Δημοσίευση 03/09/2015 - 11:01
Είμαι φαν του προγραμματισμού! Έχω διαβάσει λίγη Python και ξεκίνησα και objective-c αν και δεν ξέρω αν αυτά χρησιμεύουν στα θέματα...
Δημοσίευση 03/09/2015 - 11:05
Και που τα έμαθες μιας και το έφερε η συζήτηση; [emoji16]
Είμαι φαν του προγραμματισμού! Έχω διαβάσει λίγη Python και ξεκίνησα και objective-c αν και δεν ξέρω αν αυτά χρησιμεύουν στα θέματα...
Κυριολεκτικα ψάχνοντας παντού.
Για το repo , .deb , upload στο youtube εχει πολύ ωραια tutorials και απειρα αναλυτικά. Βεβαια κάνεις τα πάντα μέσω terminal, αλλα αξιζει γιατί μαθαινεις 10 πράγματα παραπάνω.
Το μονο που δεν εχω ασχοληθεί ειναι η δημιουργία tweak, αλλα ειναι το επομενο λογικό βήμα.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες