Καλησπερα σας,
αγορασα ενα iphone 5s το οποιο εχει κλειδωμενο itunes, γνωριζει καποιος αν μπορω να το ξεκλειδωσω? δεν εχω το apple i.d. ουτε των κωδικο.
ευχαριστω.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 17:44
Καλησπερα σας,
αγορασα ενα iphone 5s το οποιο εχει κλειδωμενο itunes, γνωριζει καποιος αν μπορω να το ξεκλειδωσω? δεν εχω το apple i.d. ουτε των κωδικο.
ευχαριστω.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 17:52
Δημοσίευση 13/09/2015 - 17:58
Σήμα κατατεθέν κι' αυτό. Στο 4S ήταν το Power Button, στο 5 η κακή τοποθέτηση της μπαταρίας και στο 5S κυρίως απο το φακό της κάμερας.
Ζημιά όχι. Έτσι και αλλιώς έχεις την εγγύηση για αντικατάσταση.
Οκ, από την στιγμή που δεν υπάρχει ζήτημα λειτουργικού προβλήματος/ζημιάς δεν μπλέκω με αντικαταστάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: NickOspaR, 13/09/2015 - 18:00
Δημοσίευση 13/09/2015 - 18:00
οχι δεν εχω αποδειξη αγορας, το αγορασα απο εναν τυπο, αλλα μου εβγαλε οτι το κινητο αυτο ειναι κλειδωμενο και οτι θελει ενα συγκεκριμενο apple i.d. για ξεκλειδωμα.
Δημοσίευση 13/09/2015 - 18:05
οχι δεν εχω αποδειξη αγορας, το αγορασα απο εναν τυπο, αλλα μου εβγαλε οτι το κινητο αυτο ειναι κλειδωμενο και οτι θελει ενα συγκεκριμενο apple i.d. για ξεκλειδωμα.
Ψάχνεις να βρεις τον ιδιοκτήτη να το επιστρέψεις (αν έχει μπει σε Lost mode και έχει στοιχεία επικοινωνίας)
Αλλιώς μπλε και στη θαλασσα...
Προσέχουμε τι αγοράζουμε. Και ποτέ κλεμμένα σε "τιμή ευκαιρίας".
Δημοσίευση 13/09/2015 - 18:09
εχω βρει τον ιδιοκτητη, ειναι καπου στην νορβηγια, επικοινωνησα μαζι του, για να το επιστρεψω οπως ειπες, αλλα μου ειπε πως δεν την χρειαζεται πλεον διοτι αγορασε αλλο
προσπαθησα να του πω να το ξεκλειδωσει αυτος αλλα οπως ειναι λογικο ειπε οτι δεν ξερει αν εχει γινει restore, του επιβεβαιωσα οτι το εχω κανει, οντως το εχω κανει,
ρωτησα μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος, εχεις δικιο για τις ''ευκαιριες'' που υπαρχουν,
ευχαριστω για τις απαντησεις.
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες