Επίσημο: 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus στην Ελλάδα!
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:36
Πάντως το δικό μου είναι από ότι βλέπω με τον samsung.
Ad
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:37
Ρε παιδιά εγώ που έκανα εκδήλωση ενδιαφέροντος την πρώτη μέρα κυριολεκτικά και προπαραγγελία το βράδυ που άνοιξαν οι προπαραγγελίες στον Κωτσόβολο δεν με έχουν πάρει ακόμα ούτε έχω λάβει email και μάλιστα τους έχω πάρει τηλέφωνο 2-3 φορές και μου λένε ότι δεν ξέρουν τπτ ακόμα.
Αναφέρομαι σε iPhone 6s Plus 128GB.
Και εγώ περίμενα από το plaisio ειδοποίηση και όχι από τον κωτσόβολο που είχα συμπληρώσει μια φόρμα ενδιφέροντος
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:38
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:46
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:56
Μόλις τώρα με πήραν τηλέφωνο από κωτσόβολο που είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για 6s plus 128gb και μου είπαν ότι αν ενδιαφέρομαι ακομη θα μου το στείλουν αύριο και μου έδωσαν και αριθμό αποστολής.
Θα περιμένω βέβαια και τo plaisio δώσει και τα 10 ευρω αλλά αν μεχρι αύριο δεν με παρουν τηλέφωνο πάω κωτσόβολο.
Είσαι **απολύτως** σίγουρος ότι σου έδωσαν αριθμό αποστολής;;;; Με ποια μίλησες;
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:56
Εγω έκανα ηλεκτρονικά παραγγελία απο istorm το Σάββατο και πείρα χθες να ρωτησω ποτε θα έρθει και αν θα ειναι διαθέσιμο την παρασκευη και μου είπαν οτι δεν έχουν παραλάβει ακομα την παραγγελία και οτι δεν γνωρίζουν ποτε και τι και ποσά Και οτι θα με πάρουν τηλέφωνο αν ειναι διαθέσιμο.......περιμένουμε!
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:58
Τοτε υπευθυνοι για το service ηταν οι παροχοι που το εισηγαγαν. Φετος εισαγωγεας και υπευθυνος service ειναι η iSquare (Quest)...Ηθελα να ρωτησω το εξης. Οταν ειχα αγορασει το 4s πριν 2 χρονια απο το πλαισιο κ χρειαστηκα service (προβλημα gray wifi) με ειχαν παραπεμψει στον γερμανο γιατι τοτε ηταν υπευθυνοι οι παροχοι τηλεφωνιας. Ισχυει πλεον το ιδιο γιατι δεν ειχα κ την καλυτερη εμπειρια απο τον γερμανο; Ενδιαφερομαι για το 6s 64g με ατοκες δοσεις.
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 08/10/2015 - 15:59
Όχι φίλε όπως κ πριν ένα χρόνο για το 6 έτσι κ φέτος πήγα 1 βδομάδα πριν στο μαγαζί κ τους είπα το θέλω κ να με πάρουν μόλις έρθει ... Αυτό ! Κ με πήραν και τις 2 φορές ..Παντως φετος βλεπω εχουν καλο αποθεμα και θα ευχαριστηθει πολυς κοσμος...
Φιλε @loukaskrem ειχες κανει κρατηση με τη μορφη εκδηλωσης ενδιαφεροντος ή καπως αλλιως?
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:12
ImageUploadedByTapatalk1444311335.039538.jpg
Πάντως το δικό μου είναι από ότι βλέπω με τον samsung.
Τελικά καλύτερα με το είναι ; Με σαμμυ ;
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:12
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:14
Απο ποιο μαγαζί το πείρες;Όχι φίλε όπως κ πριν ένα χρόνο για το 6 έτσι κ φέτος πήγα 1 βδομάδα πριν στο μαγαζί κ τους είπα το θέλω κ να με πάρουν μόλις έρθει ... Αυτό ! Κ με πήραν και τις 2 φορές ..
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:27
Και εγώ περίμενα από το plaisio ειδοποίηση και όχι από τον κωτσόβολο που είχα συμπληρώσει μια φόρμα ενδιφέροντος
Φίλε μου με πήραν και μένα για να πάω να πληρώσω προκαταβολή και να με ειδοποιήσουν ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ θα πάρω. Ο τύπος δεν είχε μπροστά του δεδομένα από την αποθήκη. Μάλιστα είπε ότι αύριο θα πάνε στην αποθήκη και από Τρίτη Τετάρτη θα φθάσουν στα καταστήματα του Κωτσόβολου. Κοινώς δεσμέυουν πελάτες χωρίς να δεσμεύονται για παράδοση. Θα τηρηθει σειρα προτεραιότητας , αλλά αν το χρώμα και το μοντέλο το ζητήσουν 100 και φέρουν 3 κομματια κανεις δεν θα το ξέρει, παρα μόνον αφού σε έχουν δεσμεύσει
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:29
Απο ποιο μαγαζί το πείρες;
Γερμανό Θήβας
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:33
Πραγματικά γινεται ενα μπάχαλο με τις παραγγελίες και σε ολα τα καταστήματα ο ενας λέει ετσι και ο άλλος γιουβέτς.ι
Εγω έκανα ηλεκτρονικά παραγγελία απο istorm το Σάββατο και πείρα χθες να ρωτησω ποτε θα έρθει και αν θα ειναι διαθέσιμο την παρασκευη και μου είπαν οτι δεν έχουν παραλάβει ακομα την παραγγελία και οτι δεν γνωρίζουν ποτε και τι και ποσά Και οτι θα με πάρουν τηλέφωνο αν ειναι διαθέσιμο.......περιμένουμε!
καλα μεγαλύτερο χημείο από το istorm δεν υπάρχει. Απορώ πως παρουσιάζονται σαν επίσημοι της Apple στην Ελλάδα. Απαράδεκτοι πως χειρίζονται τις προπαραγγελίες. Εγώ εκανα παραγγλία σκέτη και σαν πελάτης συμπληρώνοντας τη φόρμα. Βρήκαν μόνο τη δεύτερη . Σε ερώτηση πότε και αν θα φέρουν λένε τα μισα τα διαθέτουν στο μαγαζι και τα άλλα μισα σε online e shop με ... σειρά προτεραιότητας.
Πέρσυ με πήραν σε ανάλογη περίπτωση 2 μήνες μετά την παραγγελία . Το είχα ξεχάσει ότι είχα παραγγήλει
Δημοσίευση 08/10/2015 - 16:33
Επιβεβαιώνω ότι με πήραν μόλις από τα κεντρικά του Κωτσόβολου να με ρωτήσουν αν ισχύει το ενδιαφέρον μου και τους είπα ότι έχω ήδη κάνει και προπαραγγελία και ότι σίγουρα θα το έχω απο βδομάδα. Δεν διευκρίνησαν ημέρα αλλά δεσμέυτηκε ο υπάλληλος για την επόμενη βδομάδα. Τι να πω.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες