Έπαθα νταράκουλο που λένε.
To rMBP μου του 2014 δείχνει max 320 και 660.
Δημοσίευση 09/12/2015 - 19:56
Έπαθα νταράκουλο που λένε.
To rMBP μου του 2014 δείχνει max 320 και 660.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 09/12/2015 - 19:57
Έλα ρε Λουκά, τρέχει σε τέτοια ταχύτητα το read? Δεν το ήξερα. Μιλάμε για 2πλάσια+ ταχύτητα από τους κοινούς ssd.
Kαι εγώ Δημήτρη πρωτη φορα βλέπω τέτοιες ταχύτητες σε Αππλ κιόλας SSD.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 09/12/2015 - 19:59
Kαι εγώ Δημήτρη πρωτη φορα βλέπω τέτοιες ταχύτητες σε Αππλ κιόλας SSD.
Ναι, είναι εξωπραγματικό το νούμερο και αν αναλογιστούμε ότι το read παίζει ρόλο στο πως τρέχει το σύστημα και ανοίγουν εφαρμογές κτλ, φαντάζομαι θα υπάρχει αισθητή διαφορά και με έναν απλό ssd που πιάνει 500-520
Δημοσίευση 09/12/2015 - 20:00
ΠΥ..πυ...πύραυλος!! :Ρ
Πάει σφαίρα αλήθεια είναι, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω ακόμα τρέξει βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα.
Εκεί θα φανεί το θηρίο ... ;-)
Δημοσίευση 09/12/2015 - 20:05
Λουκά, όπως και να έχει, μιλάμε για άλμα στις ταχύτητες.
Κι όπως πάει θα πάθεις κι εσύ νταράκουλο όταν δεις ότι οι ταχύτητες
του 2016 μοντέλου θα είναι διπλάσιες των δικών σου.
Μια βαθιά υπόκλιση στο research and development.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 09/12/2015 - 20:11
Δημοσίευση 09/12/2015 - 21:04
Καλησπέρα. Β Ο Η Θ Ε Ι Α γιατί δεν το γλυτώνω το εγκεφαλικό και είμαι σε κακή ηλικια, 42
Είχα yosemite και είχα κατεβάσει το install του el capitan. To ξεκινάω ενώ εχω συνδεδεμένη εξωτερική οθόνη, καλώδιο δικτύου, κλειστό το wi-fi και bluetooth keyboard kai trackpad.
Βαρέθηκα κάποια στιγμή και ξεσύνδεσα την εξωτερική ορόνη και δεν έβλεπα τίποτα. έβαζα το βύσμα έβλεπα στιγμιαία το μήλο και έλεγε 25 λεπτά ακόμα, Ξανάβαζα το βύσμα οθόνης και μετά έλεγε 45 λεπτα και αργούσε, όσπου δεν είχα άλλο υπομονή και τον έκλεισα με παρατεταμένο πάτημα του power.
Τον ξανανοίγω και έβγαζε μήνυμα (και κατι πολυ μικρά γραμματάκια στην οθόνη) ότι εκλεισε απότομα σε 5, 6 γλώσσες και οτι θα ξαναέκανε reboot αλλά όλο τα ίδια. Ξανα-απελπίστηκα, το ξαναέκλεισα και το ξανα-άνοιξα έχοντας πατημένο το alt, ctlr, command kai R (και γω δεν ξερω τι άλλο)....
Και με έβγαλε σε ενα menu OSX Utilities με 4 επιλογες, restore from time machine, Reinstall OSX, Get help on-line, Disk utility.
Time machine ΔΕΝ ΕΧΩ, αλλά ευτυχώς τα αρχεία μου είναι στο cloud.
Μπορώ να κάνω κάτι να επαναφέρω το Yosemite?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, παιδιά θα το πάθω το εγκεφαλικό.... βοηθήστε με σας παρακαλώ...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 00:08
Τι βοήθεια θέλεις ..; Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία που έχεις μέσα τότε command + option + r και θα κάνεις επαναφορά μέσο internet . Θα φάει λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά . Τι να πω ... πρέπει να παθαίνουμε το μοιραίο για να εκτιμούμε την αξία του time machine. Παρόλα αυτά για ότι βοήθεια θέλεις εδώ ήμαστε ( κάνα sticακι με ell capitan ) αν είσαι Αθήνα ...
Δημοσίευση 10/12/2015 - 06:03
Δημοσίευση 10/12/2015 - 07:45
Τι βοήθεια θέλεις ..; Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα αρχεία που έχεις μέσα τότε command + option + r και θα κάνεις επαναφορά μέσο internet . Θα φάει λίγο χρόνο αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά . Τι να πω ... πρέπει να παθαίνουμε το μοιραίο για να εκτιμούμε την αξία του time machine. Παρόλα αυτά για ότι βοήθεια θέλεις εδώ ήμαστε ( κάνα sticακι με ell capitan ) αν είσαι Αθήνα ...
Δυστυχώς, η εξαιρετικά εύστοχη παρατήρηση χαρακτηρίζει την πραγματικότητα και δείχνει πόσο επίκαιρο είναι το άρθρο η ζωτική σημασία του Time Machine backup.
Όπως και να έχει, μιλήσαμε χθες βράδυ και ο Γιώργος κατάφερε τελικά να μπει στο Internet Recovery ενώ κατ' ευχή ξεκίνησε η ρουτίνα Reinstall OS X που θα έπαιρνε βέβαια κάποιες ώρες για να ολοκληρωθεί. Θέλω να πιστεύω ότι τελικά όλα πήγαν καλά.
vires acquirit eundo
Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:09
ο επεξεργαστής του βασικού μοντέλο 15 ειναι 4 πυρηνος ο άλλος 2 πυρηνος και με 16μνημη άνετα τα βγάζεις τα 5 χρονάκια και με ssdΛοιπόν παιδιά ήρθε η ώρα για τη παραγγελία! Λοιπόν το θέλω είπαμε για επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο. Μιλάμε πάντα για το ρετινα με 16αρα ραμ και 256 σκληρό. Με ενδιαφέρει σίγουρα η φορητότητα όποτε δε θα με
χάλαγε το 13αρι αλλά υπάρχουν οι εξής απορίες.
1) το ηχείο του σε σχέση με το 15 που ειναι πάνω έχει διαφορά;
2)το 13αρι βγαίνει στα 2060 και το 15 στα 2499 και με χειρότερο επεξεργαστή. Αξίζει η διαφορά του;
Θέλω να με κρατήσει τουλάχιστον 5-6 χρόνια.
Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:22
Δημοσίευση 10/12/2015 - 10:28
μήπως μπορεί να μου κάποιο παιδί αν ξέρει καμιά εφαρμογή να μπορώ να βλέπω τα στατιστικά του μακ μου?μπαταριά θερμοκρασία ανεμιστήρες κτλ. κτλ.?και να μπορώ να το έχω στην μπάρα πάνω να φαίνεται?mac book pro mid 2010
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες