Έχω την εντύπωση μέχρι την άλλη Τρίτη.
Αυτό με τα 38 ήταν για 2 μέρες με επιπλέον έκπτωση απο τα MediaMarkt.
Δημοσίευση 23/11/2019 - 11:16
* Επίσης παίζει και έκπτωση στο PS Plus στα 44€ για τη 12μηνη.
Δημοσίευση 05/03/2021 - 20:54
Γράφω εδώ για μην ανοίγω νέο θέμα.Για όποιον ενδιαφέρεται, στα πλαίσια των Days of Play προσφορών, παίζει προσφορά στην ετήσια συνδρομή του PS Plus, κοντά στα 42€ απο 60€ που έχει.
Δημοσίευση 07/03/2021 - 12:00
Γράφω εδώ για μην ανοίγω νέο θέμα.
Νίκο είμαι μπερδεμένος μεταξύ PS5 standard ή digital edition.
Από τη μια το digital είναι πιο συμμετρικό και όμορφο, από την άλλη υπάρχει περιορισμός για την αγορά παιχνιδιών αποκλειστικά από το PSstore.
Από την άλλη η κανονική έκδοση με το Blu-ray drive σου δίνει τη δυνατότητα για ευελιξία αγοράς παιχνιδιών από οπουδήποτε με κλασικό τρόπο και ίσως και σε χαμηλότερη τιμή διότι οι προσφορές του Store είναι σπάνιες και μικρές.
Εσυ ποιο θα διάλεγες;;
ΥΓ: όλα αυτά βέβαια εφόσον υπάρξει αξιοπρεπές restock. [emoji14]
Εγώ ανέκαθεν ήμουν και είμαι φαν των φυσικών δίσκων.
Μαζεύω και συλλεκτικές/Steelbooks για συλλογή και δεν σκέφτομαι καν τη Digital έκδοση.
Επίσης με τα φυσικά κάνεις αν χρειαστεί και καμιά πώληση/ανταλλαγή.
Φιλική συμμετοχή η Digital. Ειδικά με το αστείο Internet στην Ελλάδα.
Δημοσίευση 07/03/2021 - 12:53
Πιο πολύ με απασχολεί κατά ποσό θα βρίσκω τα παιχνίδια στο PSstore σε έκπτωση όσο τα βρίσκω retail. Διότι γενικά δεν τα παίζω day one τα παιχνίδια περιμένω να πάρουν τις πρώτες διορθώσεις και μετά. Έτσι κ αλλιώς για ένα παιχνίδι 79,90€ απλά γελάω...Εγώ ανέκαθεν ήμουν και είμαι φαν των φυσικών δίσκων.
Μαζεύω και συλλεκτικές/Steelbooks για συλλογή και δεν σκέφτομαι καν τη Digital έκδοση.
Επίσης με τα φυσικά κάνεις αν χρειαστεί και καμιά πώληση/ανταλλαγή.
Φιλική συμμετοχή η Digital. Ειδικά με το αστείο Internet στην Ελλάδα.
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες