Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Διαθέσιμο το iOS 9.2.1

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
507 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9819 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:42

Καλησπερα σε ολη την παρεα και συγχωρεστε με  αν η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα ειμαι καινουριος στο iOS! Εχω ios 9.2 και θελω να παω στην 9.2.1! Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος να το κανω! Προς το παρων δεν ενδιαφερομαι για jb αλλα δεν το αποκλειω για το κοντινο μελλον! Επισης ποιες ειναι οι διαφορες του update απο το iphone, του update μεσω iTunes και του restore? Τι ειναι το ota? Θα σας παρακαλουσα για αναλυτικες απαντησεις! Ευχαριστω εκ των προτερων!

αν η συσκευη δουλευει καλα και δεν εχεις προβλημα αλλα ουτε χρονο->ΟΤΑ...κοινως κανε το update απο τη συσκευη και μην ασχολεισαι

αν η συσκευη δουλευει καλα αλλα εχεις χρονο->συνδεσου στο itunes και κανε απο κει το update και επ' ευκαιριας αρχισε να μαθαινεις πως κανουμε back up στη συσκευη μας κλπ

αν η συσκευη σου δεν δουλευει και τοσο απροβληματιστα η εχεις σκοπο να προβεις σε αμεσο jb μολις αυτο βγει ->συνδεσου με itunes, παρε ενα backup και συνεχισε με restore ωστε να εγκατασταθει εξ' ολοκληρου το ios στο τηλ (με απλο update εγκαθιστανται μονο συγκεκριμενα αρχεια που διορθωνουν καποια προβληματα)

Θα σου προτεινα απο τη στιγμη που εισαι κανουργιος στο ios να ασχοληθεις με το itunes και το πως λειτουργει βημα βημα.Θα νοιωσεις πολυ πιο ανετα μετα (πχ restore)

Kαι οπως σου λεει και ο Νικος αν καθησεις και χαζεψεις σελιδες πισω και επειδη οι ερωτησεις επαναλαμβανονται θα παρεις μια ιδεα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus

Δημοσίευση 20/01/2016 - 19:43

Για jailbreak μιλαμε και jailbreak δεν βλεπουμε βεβαια[emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

#108   giabri

giabri

iPH Elite Poster

• 3131 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:11

Πως σας φαίνεται η έκδοση αυτή όσοι τη βάλατε;

RF forever

#109   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:14

Πως σας φαίνεται η έκδοση αυτή όσοι τη βάλατε;

Διορθωσε οντως καποια κολληματα αλλα δεν διορθωσε καποια αλλα (icloud backup)

#110   Makavelli

Makavelli

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:15

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τις απαντησεις και την βοηθεια σας και συγγνωμη εαν σας κουρασα! Εχετε δικιο θα ψαξω και στις παλαιοτερες σελιδες για να ενημερωθω καλυτερα! Οσο για αυτο με το Google το κανω συνεχεια απλα προτιμω απλα προτιμω εναν πιο διαδραστικο τροπο για να ενημερωνομαι οπως πχ. τα φορουμ! Και τωρα λοιπον φτανουμε στο τελικο μου ερωτημα: εσεις απο που ενημερωνεστε για τεχνολογια και κυριως appla προιοντα? 

#111   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:42

Αυτο που αλλαξαν την μπαρα κυλισης οταν βλεπεις ενα βιντεο, εγινε στην 9.2.1 η υπηρχε και πιο πριν και δε το ειχα προσεξει;

#112   petrak1

petrak1

iPH Addict

• 609 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:42

Αυτο που αλλαξαν την μπαρα κυλισης οταν βλεπεις ενα βιντεο, εγινε στην 9.2.1 η υπηρχε και πιο πριν και δε το ειχα προσεξει;

Υπηρχε

#113   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:43

Και τωρα λοιπον φτανουμε στο τελικο μου ερωτημα: εσεις απο που ενημερωνεστε για τεχνολογια και κυριως appla προιοντα?

Απο τη χρήση τους !!!!!!

#114   tryf

tryf

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:tryf3

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:44

Τικάρεις το Encrypted Backup ή με αυτό.

Kάθε εφαρμογή συνδέεται με το iD σου. Δε τη χάνεις.

Στο Backup που θα κάνεις μεταφέρεται αυτούσια. Όταν το επαναφέρεις θα έχεις την εφαρμογή μαζί με τα δεδομένα της.

Εμένα πάντως τελευταία φορά κάτι pdf που είχα κατεβασμένα στο iBook δεν μου τα έσωσε.

Sent from my iPad using Tapatalk

#115   rafa02

rafa02

iPH Member

• 292 μηνύματα
  • Twitter:@RafahlStell
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:47

Παιδια εχει παει κανεις στην 9.2.1 σε 4s? .. και αν ναι , πως τα βλέπετε?

#116   pakos30

pakos30

iPH Hero

• 4050 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:49

Εμένα πάντως πάει σφαίρα κανένα παράπονο και με το backup κανένα πρόβλημα όλα μια χαρά μέχρι στιγμής και μου φαίνεται η 9.2.1 είναι η πιο γρήγορη από όλες τις 9..

Sent from my [emoji336]

#117   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/01/2016 - 21:52

Εμένα πάντως τελευταία φορά κάτι pdf που είχα κατεβασμένα στο iBook δεν μου τα έσωσε.

Υπάρχουν συγχρονισμένα στη κατηγορία Books του iTunes να τα περάσεις ξανά.

Εναλλακτικά και στο iCloud.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#118   Darkoulis

Darkoulis

iPH Elite Poster

• 2320 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 20/01/2016 - 22:22

Λοιπόν έκανα και εγώ OTA στο Air & Air 2 έκανα και από ένα-δυο Hard Reset μετά από την εγκατάσταση. Να πω πάντως δεν είδα κανένα θέμα από άποψη ταχύτητας Στο iPad Air που όσο να είναι πιο παλιό. Και σε μια μέτρηση που έκανα με Geek Benchmark τα ίδια με την 9.2 που ήτανε πολύ καλύτερα από της 8.4.1 στο iPad Air. Στο Air 2 δεν καταλαβαίνω εάν υπάρχει κάποιο θέμα ταχύτητας αυτός ο Α8Χ & 2GB κάνουνε την διαφορά  :lol:

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1

#119   PetrosMac

PetrosMac

iPH Contributor

• 1013 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2016 - 22:38

Λοιπόν έκανα και εγώ OTA στο Air & Air 2 έκανα και από ένα-δυο Hard Reset μετά από την εγκατάσταση. Να πω πάντως δεν είδα κανένα θέμα από άποψη ταχύτητας Στο iPad Air που όσο να είναι πιο παλιό. Και σε μια μέτρηση που έκανα με Geek Benchmark τα ίδια με την 9.2 που ήτανε πολύ καλύτερα από της 8.4.1 στο iPad Air. Στο Air 2 δεν καταλαβαίνω εάν υπάρχει κάποιο θέμα ταχύτητας αυτός ο Α8Χ & 2GB κάνουνε την διαφορά :lol:

Φίλε μου το iPad Air 2 είναι απίστευτη συσκευή.Και να περνούσα κάποια στιγμή σε κατασκευαστή με Android στην κατηγορία tablet θα εμένα σε iOS.Βεβαια αν είχαμε και ένα λειτουργικό που να μπορούσε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του αντίστοιχου Hardware θα ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος αλλά και πάλι δεν παραπονιέμαι.Ωστοσο η 9.2.1 βγήκε απλά για να διορθώσει κάποια ψιλο bugs και για να κλείσει κάποια τρύπα για το jailbreak.Απο την 9.3 ίσως δούμε κάτι διαφορετικό.

#120   siswhs

siswhs

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/01/2016 - 23:20

βγαζει error 3014 τι να κανω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas