Καλησπερα σε ολη την παρεα και συγχωρεστε με αν η ερωτηση μου ειναι χαζη αλλα ειμαι καινουριος στο iOS! Εχω ios 9.2 και θελω να παω στην 9.2.1! Ποιος ειναι ο πιο σωστος τροπος να το κανω! Προς το παρων δεν ενδιαφερομαι για jb αλλα δεν το αποκλειω για το κοντινο μελλον! Επισης ποιες ειναι οι διαφορες του update απο το iphone, του update μεσω iTunes και του restore? Τι ειναι το ota? Θα σας παρακαλουσα για αναλυτικες απαντησεις! Ευχαριστω εκ των προτερων!
αν η συσκευη δουλευει καλα και δεν εχεις προβλημα αλλα ουτε χρονο->ΟΤΑ...κοινως κανε το update απο τη συσκευη και μην ασχολεισαι
αν η συσκευη δουλευει καλα αλλα εχεις χρονο->συνδεσου στο itunes και κανε απο κει το update και επ' ευκαιριας αρχισε να μαθαινεις πως κανουμε back up στη συσκευη μας κλπ
αν η συσκευη σου δεν δουλευει και τοσο απροβληματιστα η εχεις σκοπο να προβεις σε αμεσο jb μολις αυτο βγει ->συνδεσου με itunes, παρε ενα backup και συνεχισε με restore ωστε να εγκατασταθει εξ' ολοκληρου το ios στο τηλ (με απλο update εγκαθιστανται μονο συγκεκριμενα αρχεια που διορθωνουν καποια προβληματα)
Θα σου προτεινα απο τη στιγμη που εισαι κανουργιος στο ios να ασχοληθεις με το itunes και το πως λειτουργει βημα βημα.Θα νοιωσεις πολυ πιο ανετα μετα (πχ restore)
Kαι οπως σου λεει και ο Νικος αν καθησεις και χαζεψεις σελιδες πισω και επειδη οι ερωτησεις επαναλαμβανονται θα παρεις μια ιδεα.