Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 30/11/2018 - 08:04
[ΟΔΗΓΟΣ] Revolut
Δημοσίευση 30/11/2018 - 08:04
Ad
Δημοσίευση 30/11/2018 - 08:25
N26 σαν τραπεζικό λογαριασμό εξωτερικού για καταθέσεις αναλήψεις , μεταφορές.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 30/11/2018 - 13:01
Την παλιά κάρτα της απλής συνδρομής πρέπει να την κρατήσω ή να την καταστρέψω;
Δημοσίευση 01/12/2018 - 09:31
Εξακολουθούν να δουλεύουν και οι δυο αφού εμφανίζονται στο λογαριασμό σου.
Δημοσίευση 02/12/2018 - 23:29
Από σήμερα, έως 12 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά ΔΩΡΕΑΝ κάρτες ακόμα και στους existing users!
Αρκεί να μην έχεις ξαναπαραγγείλει κάρτα (δηλαδή να είναι η πρώτη σου).
Η προσφορά είναι στα πλαίσια εορτασμού του localization του app, που πλέον διατίθεται εξ' ολοκλήρου στα Ελληνικά.
Καλησπέρααα!
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν θα ξανακάνουν προσφορά για existing users την έκδοση κάρτας free?Μου ''ξέφυγε'' η προηγούμενη προσφορά του Οκτωβρίου!
Επίσης το Menu στα Ελληνικά από που το αλλάζεις?Έψαξα λίγο το app αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι (σε iPhone).
Thanxxx
Τελευταία επεξεργασία από: djnet71, 02/12/2018 - 23:30
Δημοσίευση 05/12/2018 - 01:11
Παιδιά να σας κάνω μία ερώτηση.
Τέλος του μήνα θα βρίσκομαι ταξίδι στην Βουδαπέστη. Την έχω ήδη την revolut ενεργοποιημένη. Πως να την χρησιμοποιήσω; Να την φορτώσω με λεφτά πριν φύγω και μετά θα μπορώ να την χρησιμοποιώ κανονικά; Θα κάνει μόνη της το συνάλλαγμα; Πόσο καιρό κάνουν να εμφανιστούν τα χρήματα στην revolut και ποια η προμήθεια για να μεταφερθούν τα χρήματα; Επιπλέον πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ κάποια χρήματα (για να έχω και ρευστό) μέσω κάρτας Revolut ή να κάνω σε κάποιο ανταλλακτήριο εκεί από ευρώ σε φιορινια;
Τελικά ήταν έξι ερωτήσεις
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Δημοσίευση 05/12/2018 - 01:15
Παιδιά να σας κάνω μία ερώτηση.
Τέλος του μήνα θα βρίσκομαι ταξίδι στην Βουδαπέστη. Την έχω ήδη την revolut ενεργοποιημένη. Πως να την χρησιμοποιήσω; Να την φορτώσω με λεφτά πριν φύγω και μετά θα μπορώ να την χρησιμοποιώ κανονικά; Θα κάνει μόνη της το συνάλλαγμα; Πόσο καιρό κάνουν να εμφανιστούν τα χρήματα στην revolut και ποια η προμήθεια για να μεταφερθούν τα χρήματα; Επιπλέον πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να κάνω ανάληψη από ΑΤΜ κάποια χρήματα (για να έχω και ρευστό) μέσω κάρτας Revolut ή να κάνω σε κάποιο ανταλλακτήριο εκεί από ευρώ σε φιορινια;
Τελικά ήταν έξι ερωτήσεις
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Φίλε όσον αφορά το πότε θα φανούν τα χρήματα....Κυριακή βράδυ έκανα την διαδικασία-μεταφορά από την ΕΤΕ και σήμερα Τρίτη μεσημέρι μπήκαν!Οπότε υπολογίζεις 2 εργάσιμες το πολύ!
Δημοσίευση 05/12/2018 - 01:19
Φίλε όσον αφορά το πότε θα φανούν τα χρήματα....Κυριακή βράδυ έκανα την διαδικασία-μεταφορά από την ΕΤΕ και σήμερα Τρίτη μεσημέρι μπήκαν!Οπότε υπολογίζεις 2 εργάσιμες το πολύ!
Σε ευχαριστώ πολύ! Αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει και τα υπόλοιπα θα με βοηθούσε ιδιαίτερα
Δημοσίευση 05/12/2018 - 08:40
Αν χρειάζεσαι μετρητά κάνεις ανάληψη μέσω κάρτας από ΑΤΜ.
Δεν μπλέκεις με ανταλλακτήρια που έχουν αυξημένες τιμές.
Για να δεις την ισοτιμία μετατροπής της κάρτας , μέσα από την εφαρμογή ενεργοποιεις σαν δεύτερο νόμισμα μετά τα ευρώ , τα φιορίνια , αν πας να μετατρέψεις ευρώ σε φιορίνια μέσα στην εφαρμογή σου λέει ακριβώς την ισοτιμία.
Εγώ την χρησιμοποιώ για λύρες Αγγλίας και είναι πιο οικονομικά από το να πάω σε ανταλλακτήριο ή να σηκώσω από τον Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από ΑΤΜ.
Σε Φιορίνια τσέκαρε μέσα στο app τις ισοτιμίες να δεις αν σε συμφέρει.
Για ανάληψη σε ΑΤΜ από την κάρτα γενικά προτιμάς να χρησιμοποιείς την ίδια την κάρτα και πολύ λιγότερο να κουβαλάς μετρητά μαζί σου (από ένα ποσό και πάνω έχει προμήθεια ενώ στις αγορές με κάρτα όχι).
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 05/12/2018 - 08:43
Δημοσίευση 05/12/2018 - 14:23
Σε ευχαριστώ πολύ!Φορτώνεις χρήμα την κάρτα , και την χρησιμοποιείς εκεί για οτιδήποτε.
Αν χρειάζεσαι μετρητά κάνεις ανάληψη μέσω κάρτας από ΑΤΜ.
Δεν μπλέκεις με ανταλλακτήρια που έχουν αυξημένες τιμές.
Για να δεις την ισοτιμία μετατροπής της κάρτας , μέσα από την εφαρμογή ενεργοποιεις σαν δεύτερο νόμισμα μετά τα ευρώ , τα φιορίνια , αν πας να μετατρέψεις ευρώ σε φιορίνια μέσα στην εφαρμογή σου λέει ακριβώς την ισοτιμία.
Εγώ την χρησιμοποιώ για λύρες Αγγλίας και είναι πιο οικονομικά από το να πάω σε ανταλλακτήριο ή να σηκώσω από τον Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό από ΑΤΜ.
Σε Φιορίνια τσέκαρε μέσα στο app τις ισοτιμίες να δεις αν σε συμφέρει.
Για ανάληψη σε ΑΤΜ από την κάρτα γενικά προτιμάς να χρησιμοποιείς την ίδια την κάρτα και πολύ λιγότερο να κουβαλάς μετρητά μαζί σου (από ένα ποσό και πάνω έχει προμήθεια ενώ στις αγορές με κάρτα όχι).
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 06/12/2018 - 09:47
Καλησπέρααα!
Υπάρχει κάποια πληροφόρηση αν θα ξανακάνουν προσφορά για existing users την έκδοση κάρτας free?Μου ''ξέφυγε'' η προηγούμενη προσφορά του Οκτωβρίου!
Επίσης το Menu στα Ελληνικά από που το αλλάζεις?Έψαξα λίγο το app αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι (σε iPhone).
Thanxxx
Τελικά έδωσαν παράταση μέχρι 25 Δεκεμβρίου, οπότε μπορείς ακόμα να την παραγγείλεις δωρεάν.
Πληροφορίες εδώ: https://blog.revolut...ntil-christmas/
Δημοσίευση 06/12/2018 - 14:23
αν έχεις παραγγείλει ήδη μια ,δεν μπορείς να παρεις κ άλλη δωρεάν.Τελικά έδωσαν παράταση μέχρι 25 Δεκεμβρίου, οπότε μπορείς ακόμα να την παραγγείλεις δωρεάν.
Λήγει η καρτα μου 1/2019 ,ξέρει κανεις την διαδικασία πως την ανανεωνεις;είναι δωρεάν;
Τελευταία επεξεργασία από: karless, 06/12/2018 - 14:27
Δημοσίευση 06/12/2018 - 14:24
Τελικά έδωσαν παράταση μέχρι 25 Δεκεμβρίου, οπότε μπορείς ακόμα να την παραγγείλεις δωρεάν.
οκ,σε ευχαριστώ!
Δημοσίευση 07/12/2018 - 20:13
Λογικα δεν θα γινει οπως και στις αλλες τραπεζες;αν έχεις παραγγείλει ήδη μια ,δεν μπορείς να παρεις κ άλλη δωρεάν.
Λήγει η καρτα μου 1/2019 ,ξέρει κανεις την διαδικασία πως την ανανεωνεις;είναι δωρεάν;
Να σταλει νεα 1 μηνα πριν την ληξη της υπα4χουσας.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 07/12/2018 - 23:07
αν έχεις παραγγείλει ήδη μια ,δεν μπορείς να παρεις κ άλλη δωρεάν.
Λογικα δεν θα γινει οπως και στις αλλες τραπεζες;
Να σταλει νεα 1 μηνα πριν την ληξη της υπα4χουσας.
Sent from my iPad using Tapatalk
πιστευω οτι δε θα στειλουν (και μενα 1/2019 ληγει)
οποτε αν θελουμε αλλη (με αλλο αριθμο) θα πρεπει να πληρωσουμε τα 6 ευρω
ειδωμεν ...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 38
0 μέλη, 38 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες