Δεν το δοκίμασα.. Αλλα έτσι και αλλιώς παντα σε uk region εχω το κιν.Μετά όμως δεν άλλαξες το region του κινητού σε ελληνικά;Γιατί θα εξαφανιζόταν το Apple Pay,σωστά;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/05/2019 - 20:53
Δεν το δοκίμασα.. Αλλα έτσι και αλλιώς παντα σε uk region εχω το κιν.Μετά όμως δεν άλλαξες το region του κινητού σε ελληνικά;Γιατί θα εξαφανιζόταν το Apple Pay,σωστά;;
Δημοσίευση 29/05/2019 - 21:25
Όταν γυρνάς το τηλ ξανά σε Ελλάδα δεν χάνονται οι κάρτες που έχουν προστεθεί ήδη, απλά δεν μπορείς να προσθέσεις άλλη.Μετά όμως δεν άλλαξες το region του κινητού σε ελληνικά;Γιατί θα εξαφανιζόταν το Apple Pay,σωστά;;
Δημοσίευση 29/05/2019 - 21:27
Όταν γυρνάς το τηλ ξανά σε Ελλάδα δεν χάνονται οι κάρτες που έχουν προστεθεί ήδη, απλά δεν μπορείς να προσθέσεις άλλη.
Δημοσίευση 29/05/2019 - 21:30
Δημοσίευση 29/05/2019 - 21:31
Δεν ξέρω τι κανεις λάθος, αλλα σε μένα αλλα και σε άλλους φυσικά που έχουμε προσθέσει από παλιά την monese γυρνώντας την περιοχή σε Ελλάδα δεν χάνεται το μενού του wallet και του Apple Pay, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να την χρησιμοποιήσουμε στις καθημερινές αγορές
Δημοσίευση 29/05/2019 - 21:36
Τελευταία επεξεργασία από: livistros, 29/05/2019 - 21:37
Δημοσίευση 29/05/2019 - 21:56
Τελευταία επεξεργασία από: petervgr, 29/05/2019 - 21:57
Δημοσίευση 29/05/2019 - 22:04
Την διεύθυνση στη Revolut την γυρίσατε στα Ελληνικά και αυτή ή την αφήσατε ξένη ;
Έκανα μια δοκιμαστική κίνηση 0.01€ στο pos της εταιρείας μου με Apple Pay.
Μου έστειλε μήνυμα ότι χρεώθηκε κανονικά η συναλλαγή , αλλά στις κινήσεις στο λογαριασμό μου στην Revolut την κίνηση με Apple Pay την έχει σε εκκρεμότητα.
Μου λέει ότι αν δεν την ζητήσει ο προμηθευτής θα μου επιστραφεί το ποσό μέχρι της 6/6.
Είναι φυσιολογικό αυτό ;
ΥΓ. Είχα γυρίσει και κινητό και κάρτα κανονικά στην Ελλάδα όταν έκανα την κίνηση.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Ελληνική διεύθυνση και ελληνικό region έπειτα. Μήπως έχει να κάνει με την εταιρεία σου;;;Κάποτε έβγαλε και σε μένα ένα τέτοιο μήνυμα πχ όταν την έβαλα για να ενοικιάσω ένα lime και μετά από 2-3 μέρες η εταιρεία τα πήρε τα χρήματα...
Δημοσίευση 29/05/2019 - 22:09
Ναι φυσιολογικο ειναι.Την διεύθυνση στη Revolut την γυρίσατε στα Ελληνικά και αυτή ή την αφήσατε ξένη ;
Έκανα μια δοκιμαστική κίνηση 0.01€ στο pos της εταιρείας μου με Apple Pay.
Μου έστειλε μήνυμα ότι χρεώθηκε κανονικά η συναλλαγή , αλλά στις κινήσεις στο λογαριασμό μου στην Revolut την κίνηση με Apple Pay την έχει σε εκκρεμότητα.
Μου λέει ότι αν δεν την ζητήσει ο προμηθευτής θα μου επιστραφεί το ποσό μέχρι της 6/6.
Είναι φυσιολογικό αυτό ;
ΥΓ. Είχα γυρίσει και κινητό και κάρτα κανονικά στην Ελλάδα όταν έκανα την κίνηση.
Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 30/05/2019 - 10:22
ναι όπως και να πληρώσεις, κινητό, κάρτα αυτό θα λέει στη Revolut, ότι δίνει περιθώριο 7 ημέρες. Απλά η Revolut το λέει, όχι ότι είναι δικό του θέμα.
Δημοσίευση 30/05/2019 - 13:33
Your account details should be up to date so you shouldn't be changing the account address to order a card eligible for Apple Pay. If we discover that your account information is incorrect we might need to temporarily suspend the account. It's great to see that you're so excited to test this new feature, but in this case, you just need to wait a while more to have it available.
Μαλλον μας πηραν πρεφα! Αυτα τωρα τα ειπε μονη της! Εγω δεν ειπα οτι θελω να το δοκιμασω!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 30/05/2019 - 13:54
Your account details should be up to date so you shouldn't be changing the account address to order a card eligible for Apple Pay. If we discover that your account information is incorrect we might need to temporarily suspend the account. It's great to see that you're so excited to test this new feature, but in this case, you just need to wait a while more to have it available.
Μαλλον μας πηραν πρεφα! Αυτα τωρα τα ειπε μονη της! Εγω δεν ειπα οτι θελω να το δοκιμασω!
Δημοσίευση 30/05/2019 - 14:01
Που σου ηρθε αυτο;
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Απο το τσατ τους. Που τους ειπα οτι κλειθωθηκε ο λογαριασμος μου. Κ μου λεει γιατι πηγες να αλλαξεις διευθυνηση; Και μετα μου εστειλε αυτο! χαχ!
Δημοσίευση 30/05/2019 - 14:05
Απο το τσατ τους. Που τους ειπα οτι κλειθωθηκε ο λογαριασμος μου. Κ μου λεει γιατι πηγες να αλλαξεις διευθυνηση; Και μετα μου εστειλε αυτο! χαχ!
Δημοσίευση 30/05/2019 - 14:06
Πηγες να αλλαξεις διευθυνση και στον κλειδωσαν;
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Ναι ναι, πηγα να βαλω της Αγγλιας απο το Shop & Ship. Και κλειδωσε.
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες