Οχι γιατι καθε φορα που ψωνιζεις γινεται συνεχεια μια μετατροπη απο € σε $ και μπορει να μην ειναι παντα προς το συμφερον σου το να σου κανει καθε μερα μετατροπη σε ολες τις καθημερινες αγορες σου.
Σε εμενα που ειμαι καιρο εδω βολεψε καλυτερα ετσι γιατι ολα τα εξοδα ειναι σε δολλαρια και ειναι συγκεντρωμενα στο account με τα USD. Eιναι και πιο τακτοποιημενο ετσι γιατι εχω πληρη εικονα των εξοδων μου.
Sent from my iPhone using Tapatalk VIP
Καλημέρα παιδιά και από μένα και καλή χρονιά.
Είμαι κάτοχος Revolut αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι και θέλω τα φώτα σας μέρα που είναι σήμερα...
1. Από το φόρουμ εδώ μέσα, είχα την εντύπωση ότι αν κάνω αγορές σε μια άλλη χώρα εκτός ευρώ πχ σε δολάρια για Αμερική, δεν χρειάζεται να κάνω κάποια αλλαγή νομίσματος εγώ στην κάρτα μου. Στην χώρα που βρίσκομαι πληρώνω κανονικά με την κάρτα μου και η μετατροπή του νομίσματος γίνεται αυτόματα.
Επίσης αν έχω καταλάβει σωστά, με ρωτάει το μηχάνημα αν θέλω να κάνω μετατροπή νομίσματος και εκεί επιλέγω όχι, σωστά
2. Έχω μεταφέρει χρήματα (μικρά ποσά) από Eurobank σε Revolut και και δεν με χρέωσε καμία προμήθεια ούτε η eurobank ούτε η Revolut.
-Υπάρχει κάποιο όριο σε αυτό, πάνω από το οποίο να με χρεώνουν με κάποια προμήθεια?
-Αν ναι πιο όριο είναι αυτό και τι προμήθεια με χρεώνουν?
-Με χρεώνει μόνο η Revolut η και η Eurobank???
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά
Φίλιππος