[ΟΔΗΓΟΣ] Revolut
Δημοσίευση 13/09/2016 - 23:23
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 14/09/2016 - 15:08
Εννοω εβαλες το τετραψηφιο διπλα απο την συναλλαγη;
τι σχέση έχει αυτό?
με ρωτάς αν έκανα verify την κάρτα αν κατάλαβα σωστά?
όχι δεν την έχω κάνει..
Δημοσίευση 14/09/2016 - 15:09
Δημοσίευση 14/09/2016 - 17:57
Σε ρωταω γιατι κ σε μενα εκαναν το ιδιο. Τελοσπαντων ολα οκ σημερα τα χρηματα ξαναεγιναν σωστα. Πιστευω να λυσεις κ εσυ το οποιο προβλημα
έχασες χρήματα μέσα από την χρεωστική σου κάρτα εννοείς?
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:10
έχασες χρήματα μέσα από την χρεωστική σου κάρτα εννοείς?
εμενα μου πήρε αλλα 30 euro και επιστράφηκαν λογικά τα χτεσινά... ίσος κάποιο θεματάκι παίζει...
εθνική έχεις και εσύ?
Ναι εθνικη χρεωστικη. Σημερα ηταν ολα οκ. Ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει. Γιατι συνεβη βεβαια ποτε δεν καταλαβα αλλα τελος καλο.
Δημοσίευση 14/09/2016 - 23:22
Ναι εθνικη χρεωστικη. Σημερα ηταν ολα οκ. Ευτυχως γιατι ειχα αγχωθει. Γιατι συνεβη βεβαια ποτε δεν καταλαβα αλλα τελος καλο.
ναι δυστυχώς έχει θεματάκι όπως διάβασα η εθνική και παίρνει διπλα χρήματα... εγώ περιμένω λογικά αύριο τα αλλα 30 euro... επίσης την αφαίρεσα την κάρτα από την revolut μέχρι να δω τι θα γίνει με αυτό το θέμα...
Δημοσίευση 15/09/2016 - 00:19
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Δημοσίευση 17/09/2016 - 12:13
καλημέρα!σε λίγες μέρες θα επισκεφτώ την Πράγα.έχω μάθει ότι στην Τσεχία μπορείς να πληρώσεις μόνο με Κορώνα Τσεχίας και όχι με ευρώ.μπορώ να χρησιμοποιήσω την Revolut για τις αγορές μου ή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα;να διευκρινήσω ότι έχω και την φυσική κάρτα.
Δημοσίευση 18/09/2016 - 08:44
Καλημέρα σε όλους.
Αφού ενημερώθηκα και εγώ για την ύπαρξη της κάρτας Revolut (με σχεδόν μηδενικές χρεώσεις) μέσα από το καταπληκτικό αυτό forum, αποφάσισα να ανοίξω έναν λογαριασμό, καθώς και να εκδόσω την εν λόγω κάρτα σε φυσική μορφή. Εάν και ο προγραμματισμένος χρόνος άφιξης τής κάρτας μου ήταν η 20ή Σεπτεμβρίου 2016 (περίπου 10 μέρες μετά την παραγγελία τής κάρτας), η κάρτα μού ήρθε με απλό ταχυδρομείο πολύ νωρίτερα, δηλαδή στις 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Αυτό που μου μένει τώρα είναι να βάλω ένα χρηματικό ποσό στην κάρτα Revolut μέσω της χρεωστικής ελληνικής κάρτας που έχω στην Εθνική Τράπεζα και να την συνδέσω στο Paypal. Ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα, παρά τα όσα γράφονται στο forum.
Στο σημείο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύτιμες πληροφορίες που έχετε αναρτήσει στο forum, για τις εμπειρίες σας τις οποίες μοιράζεστε με όλους τους υπόλοιπους, και φυσικά τον διαχειριστή και δημιουργό αυτού του θέματος.
Δημοσίευση 18/09/2016 - 08:54
καλημέρα!σε λίγες μέρες θα επισκεφτώ την Πράγα.έχω μάθει ότι στην Τσεχία μπορείς να πληρώσεις μόνο με Κορώνα Τσεχίας και όχι με ευρώ.μπορώ να χρησιμοποιήσω την Revolut για τις αγορές μου ή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα;να διευκρινήσω ότι έχω και την φυσική κάρτα.
Μπορείς να κανείς τις αγορές σου όπου δέχονται κάρτες με την Revolut.
Παράλληλα , κάνεις και ανάληψη κάποια μετρητά απο καποιο ATM μόλις φτάσεις εκεί .
Μην κανείς συνάλλαγμα στο αεροδρόμιο , θα σου στοιχίσει ακριβότερα .
Δημοσίευση 18/09/2016 - 10:28
Μπορείς να κανείς τις αγορές σου όπου δέχονται κάρτες με την Revolut.
Παράλληλα , κάνεις και ανάληψη κάποια μετρητά απο καποιο ATM μόλις φτάσεις εκεί .
Μην κανείς συνάλλαγμα στο αεροδρόμιο , θα σου στοιχίσει ακριβότερα.
προφανώς εννοείς όταν φτάσω να κάνω ανάληψη σε Κορώνες Τσεχίας ε;
ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 18/09/2016 - 15:17
Να κάνω μία ερώτηση. Από την ημέρα που πέρασα το ios 10 δεν μου κάνει καθόλου notification στην home screen όταν κάνω μία αγορά, όπως συνέβαινε παλιότερα. Μπορεί να αλλάξει κάπως αυτό;
Δημοσίευση 18/09/2016 - 17:25
προφανώς εννοείς όταν φτάσω να κάνω ανάληψη σε Κορώνες Τσεχίας ε;
ευχαριστώ πολύ!
Θα σου βγάλει ερώτηση στο ΑΤΜ ποιος να κάνει τη μετατροπή, η τράπεζα ή η Revolut. Διαλέγεις τη Revolut για καλύτερη ισοτιμία.
Δημοσίευση 18/09/2016 - 18:51
Θα σου βγάλει ερώτηση στο ΑΤΜ ποιος να κάνει τη μετατροπή, η τράπεζα ή η Revolut. Διαλέγεις τη Revolut για καλύτερη ισοτιμία.
Σε ευχαριστώ πολύ!
Δημοσίευση 19/09/2016 - 15:34
καλησπέρα
έχω από πέρσι την φυσική κάρτα αλλά δεν την έχω ενεργοποιήσει με pin μήπως ξέρετε εάν έχει λήξει επειδή δεν ενδιαφέρθηκα να την χρησημοποιήσω με pin
Να προσθέσω ότι μου είχαν στείλει το pin δεν θυμάμαι με ποιον τρόπο και έλεγαν ότι σε συγκεκριμένο χρόνο έπρεπε να να πάω σε κάποιο atm για να την ενεργοποιήσω δεν το έκανα και πάει πέρασε
οποιαδήποτε βοήθεια στο θέμα είναι ευπρόσδεκτη
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (2)