το προηγούμενο μου 6s plus έσπασε και τώρα στο δεύτερο μου αγόρασα την Apple silicone case!Πές μας και δυό λόγια γιατί !!!
Sent from my iPhone 6s Plus !
Δημοσίευση 26/01/2016 - 11:31
το προηγούμενο μου 6s plus έσπασε και τώρα στο δεύτερο μου αγόρασα την Apple silicone case!Πές μας και δυό λόγια γιατί !!!
Δημοσίευση 26/01/2016 - 11:35
την πηρα πρωτη φορα με το iphone 4 και απο τοτε δεν τις αλλαζω. προφυλαξη απο τα πεσιματα και τις γραντζουνιες, και οταν το χρησιμοποιω εχω την απολυτη αισθηση στο χερι, με μονο μια ζελατινα της πλακας στην οθονη
Δημοσίευση 26/01/2016 - 11:40
Είναι τρομερές, πρέπει να είχα συνολικά 5-6 διαφορετικές κατά καιρούς.
Μιλάμε για ιστορία οι συγκεκριμένες θήκες σε αυτό το φόρουμ.
Μέχρι και groupbuy είχε γίνει!
Να σε ρωτήσω μπήκα πριν μιας και μου τις θύμισες να βρω το store που είχαν στο ebay και δεν υπάρχει πλέον.
Από που παίζουν μπάλα τώρα?
Δημοσίευση 26/01/2016 - 11:56
αυτή είναι η θήκη μου
Δημοσίευση 26/01/2016 - 12:00
Δημοσίευση 26/01/2016 - 12:09
Θα τους στείλω να μου πουν τι έχουν αυτόν τον καιρό γιατί είμαι σε διαδικασία windowshopping!
Δημοσίευση 26/01/2016 - 12:09
Έχεις απόλυτο δίκαιο...εποχές 4s φίλος στο σπίτι του κινητό στην φόρμα κάτω το πάτωμα χαλί 3 πόντους πάχος κάθεται καναπέ και το κινητό πέφτει απο 10 εκατοστά ύψος πάνω στο χαλί υπό γωνία η οθόνη απο την μια άκρη στην άλλη κομματια δυο τρεις μέρες μετά το δικό μου 5 το πρωί έξω απο κλαμπ το βγάζω απο τσέπη να δω ώρα μου φεύγει απο τα χέρια αφού κατέβηκε 5 σκαλιά με την οθόνη προς το πάτωμα συνεχίζει πάνω στο δρόμο πάντα με την οθόνη στο οδόστρωμα και μετά απο περίπου 7-8 μέτρα σταματάει στην μέση τους δρόμο λέω πάει σε χαλί έπεσε το άλλο το δικό μου δεν θα υπάρχει καν πάω το σηκώνω απόλυτος τίποτα μόνο μια απλή ζελατίνα είχα και χωρίς θήκη και δεν έπαθε το παραμικρό...άρα μην σου τύχη όταν το κυνηγας σου έρχεται...πάντως τώρα στο 5 έχω τζαμί orzly και την official Apple leather την μαύρη που την είχα κερδίσει σε διαγωνισμό όλα μια χαρα...Ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να γινει θα γινει.και δεν πα να εχει και 435 προστασιες.εδω αλλοι το εχουν εντελως γυμνο και το βλεπεις οτι ειναι πενα και αλλοι που εχουν θηκες κτλ κτλ πεφτει και βρισκει σε ενα πετραδακι και σπαει η οθονη!
Οποτε ενα ειναι το θεμα....ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ!!!
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 26/01/2016 - 12:13
Δημοσίευση 26/01/2016 - 13:09
Άρα κανεις σεξ με σταθερό άτομο...τώρα αυτο πως συνδυάζεται στο κινητό δεν ξέρω...[emoji23][emoji23][emoji23]Και γω πάντα θήκη. Συνήθως σιλικόνης λεπτή. Και γυαλί μπροστά.
Αλλα πρεπει να λέμε την αλήθεια. Και η αλήθεια ειναι οτι όταν έχεις θήκη στο iPhone ειναι σα να κανεις σεξ με προφυλακτικό. Το αντίστοιχο και όταν το έχεις χωρις θήκη. :Ρ
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 26/01/2016 - 13:13
Χαχαχαχα οχι τη σταθερότητα αλλα Όσον αφορά την απόλαυση μιλάμε πάντα!Άρα κανεις σεξ με σταθερό άτομο...τώρα αυτο πως συνδυάζεται στο κινητό δεν ξέρω...[emoji23][emoji23][emoji23]
Knowledge is Power
Δημοσίευση 26/01/2016 - 15:34
Δημοσίευση 26/01/2016 - 16:45
ειναι να μη σου τυχει στο s5 που ειχα με tempered glass και θηκη (μολις τα ειχα αγορασει και τα 2 την ιδια μερα..) καθομουν στα σκαλια και μου επεσε στο σκαλι 10 εκατοστα υψος και χαλασε η οθονη ( :'( )
τωρα στο 6s εχω θηκη και γυαλι μονο για γρατζουνιες ξερω οτι εαν μου πεσει 50/50 να εχω ζημια οποτε το προσεχω πολυ!
Τελευταία επεξεργασία από: imbalanced, 26/01/2016 - 16:46
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες