Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

IPhone 6 και καπνός

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 31/01/2016 - 17:20

Οχι ρε Πανο ασε τα παιδια να παιρνουν μπαταριες απο ifixit με 35ε και μετα να ψαχνονται γιατι οι μπαταριες δε δουλεουν.

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9340 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2016 - 17:24

Μα το ifixit εχει πολυ καλα προιοντα. Υπαρχουν αναφορες για την ποιοτητα τους και ειναι επαγγελματιες τουλαχιστον διαβαζοντας τα σχολια

#18   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2016 - 17:27

Μα το ifixit εχει πολυ καλα προιοντα. Υπαρχουν αναφορες για την ποιοτητα τους και ειναι επαγγελματιες τουλαχιστον διαβαζοντας τα σχολια

Ναι ρε προχθες εστειλαν μεταχειρισμενη σε μελος του φορουμ. Και ποιος ξερει ποσες αλλες φορες εχει γινει αυτο σε ατομα που δε το πηραν πρεφα. 35ε ευκαιρια, παρτε.

You'll Never Walk Alone

#19   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/01/2016 - 17:28

εχει τρομερα προιοντα που σβυνει η μπαταρια απο 30% και οταν τους πεις κατι σε αρχιζουν στις παπαρολογιες για να σε κανουν στοκο..φημες λενε οτι ο φιλος που την πατησε απο εδω συμφορουμιτης ακομα περιμενει να του ερθει η "καλη"....

#20   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 31/01/2016 - 19:33

Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο ανοίγουν κινητά εντός εγγύησης είτε για μπαταρία, είτε για οποιαδήποτε άλλο λόγο. Πρώτα πας επίσημο service και μετά ψάχνεσαι αλλού...

#21   Ivanovic

Ivanovic

iPH Addict

• 710 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 31/01/2016 - 19:37

Όταν έχει σπάσει η οθόνη και δε δίνεις τα 350 που ζητάνε ή τα 200 για καλής ποιότητας 3rd party πας σε aliexpress 50€[emoji14]

Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

#22   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@tholas07
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:kavladerathens

Δημοσίευση 31/01/2016 - 19:54

Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η τιμή του κινητού με το ποσό που ξοδεύει καποιος για αξεσουάρ.

Και εγώ έχω φορτιστή με 2€ εδώ και 2 χρόνια στο αυτοκίνητο γιατί ήθελα να χαλάω 1000άρικα για κινητά και να τα αλλάζω κάθε μήνα, αλλά δεν ήθελα να έχω φορτιστή των 50€ γιατί θεωρω πως είναι ίδιος με εναν των 2€ αφού κάνει την ιδια δουλειά.

Στην τελική δική μου συσκευή ειναι, αν θέλω την καίω μονος μου χωρίς βοήθεια φορτιστή. Φτάνει πια με το να κράζουμε οποιον δεν χαλάει μια μικρή περιουσία για αξεσουάρ. Ο καθενας χαλάει τα χρηματά του όπως θελει.

Αραξε δε σε θιξαμε κιολας.Με την ιδια λογικη αν παρεις φερραρι και χαλασεις τη μηχανη επειδη εβαζες νοθευμενη βενζινα μη γυρισεις και απορρεις.

Και απο οτι φανηκε δεν κανει την ιδια δουλεια ο φορτιστης του καταστηματος με το φορτιστη του πλανόδιου.ε?:)

#23   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 31/01/2016 - 19:57

Αραξε δε σε θιξαμε κιολας.Με την ιδια λογικη αν παρεις φερραρι και χαλασεις τη μηχανη επειδη εβαζες νοθευμενη βενζινα μη γυρισεις και απορρεις.

Και απο οτι φανηκε δεν κανει την ιδια δουλεια ο φορτιστης του καταστηματος με το φορτιστη του πλανόδιου.ε? :)

Εμένα 2 χρόνια τώρα την ίδια δουλειά κάνει πάντως.

Ναι αν χαλάσει και φταίω εγώ δεν θα απορρήσω.

Και προφανώς ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να μου πει "Μα καλά πήρες Ferrari και έβαλες νοθευμένη βενζίνη;". Όπως ξαναείπα, δικά μου τα λεφτά, όπως θέλω τα διαχειρίζομαι.

Ο φίλος εξάλλου δεν έγραψε για να του πούμε τι φταίει, αλλά για να τον κατευθύνουμε προς κάποια λύση.

Γενικά σε αυτά τα θέματα πιο πολύ είναι θέμα τύχης παρά ποιότητας.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#24   iTodo

iTodo

iPH newbie

• 88 μηνύματα
  • Twitter:@tholas07
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:kavladerathens

Δημοσίευση 31/01/2016 - 19:58

Ναι ρε προχθες εστειλαν μεταχειρισμενη σε μελος του φορουμ. Και ποιος ξερει ποσες αλλες φορες εχει γινει αυτο σε ατομα που δε το πηραν πρεφα. 35ε ευκαιρια, παρτε.

Μου θυμίζει εμένα άτομο του φόρουμ που κάνει επισκευή οθόνης 150ευρω(οχι καταστημα)Και σε καταστημα γνωστού χωρίς ΦΠΑ 130ευρω..

#25   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2016 - 20:37

Μου θυμίζει εμένα άτομο του φόρουμ που κάνει επισκευή οθόνης 150ευρω(οχι καταστημα)Και σε καταστημα γνωστού χωρίς ΦΠΑ 130ευρω..

Α?

You'll Never Walk Alone

#26   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 31/01/2016 - 20:41

Α?

σε αποστομωσε πες την αληθεια.

#27   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:aloeveras

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:36

Αποκλειεται να είχε παραγγείλει μεταχειρισμενη μπαταρια απο ifixit? Το λεω γιατι εχει και μεταχειρισμενα εξαρτηματα. Πηρα αρκετες φορες απο ifixit και μια χαρα εξαρτηματα ειναι. Ασε που ειναι απο τους ελαχιστους που δεν "τρεμοπαιζουν" οι οθονες των 6ριων.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#28   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:43

Αποκλειεται να είχε παραγγείλει μεταχειρισμενη μπαταρια απο ifixit? Το λεω γιατι εχει και μεταχειρισμενα εξαρτηματα. Πηρα αρκετες φορες απο ifixit και μια χαρα εξαρτηματα ειναι. Ασε που ειναι απο τους ελαχιστους που δεν "τρεμοπαιζουν" οι οθονες των 6ριων.

"Καινουρια" είχε πάρει. 35ε απτις καλές, τις ακριβες, τις απροβληματιστες, τις εγγυημενες. :lol:

You'll Never Walk Alone

#29   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:aloeveras

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:50

"Καινουρια" είχε πάρει. 35ε απτις καλές, τις ακριβες, τις απροβληματιστες, τις εγγυημενες. :lol:

Οκ τοτε παω πασο. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους προμηθευτες εξαρτηματων και κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ειναι επιτυχημενη εταιρεια. Φυσικα υπαρχουν και οι υπερβολες απο μερους τους οπως συμβαινει παντου. Δεν μπορει πχ να πωλουν το μικρο μπλε πλαστικο που ανοιγεις την οθονη για 4-5€ ενω ειναι το ιδιο με αυτα που βαζουν οι κινεζοι δωρεαν.

#30   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2016 - 19:54

Οκ τοτε παω πασο. Εξακολουθω ομως να πιστευω οτι ειναι απο τους καλυτερους προμηθευτες εξαρτηματων και κανενας δεν μπορει να αμφισβητησει οτι ειναι επιτυχημενη εταιρεια. Φυσικα υπαρχουν και οι υπερβολες απο μερους τους οπως συμβαινει παντου. Δεν μπορει πχ να πωλουν το μικρο μπλε πλαστικο που ανοιγεις την οθονη για 4-5€ ενω ειναι το ιδιο με αυτα που βαζουν οι κινεζοι δωρεαν.

αρα καταλαβαινεις οτι και η μπαταρια που ειναι ακριβως ιδια με εδω του εμποριου δεν μπορουν να την δινουν 35 ευρω..οι "καλυτεροι" με τα "καινουργια".

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες