μπαταρια iphone 6plus
Δημοσίευση 19/02/2016 - 23:39
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 19/02/2016 - 23:47
το αφησα να φορτιζει στο μακμπουκ! παει σχετικα πιο γρηγορα οπως βλεπω! θελω να δω αν φορτισει στο 100% ! το επομενο βημα restore! να ειναι τοσο οτι να ναι ο ανταπτορας απο τα pablic? μπορω μετα αν το παω σε καποιο καταστημα τυπου irepair (μονο αυτο εχει εδω στη λαρισα) να μου πουνε τι φταιει? ή θα μου πουνε αλλαγη μπαταριας με τη μια κ ξυλωσου?
Αν θες να έχεις συσκευή μετά, δε πας στους "χασαπήδες" του iRepair. Πέρα του οτι έχεις εγγύηση.
Κάνε τη φόρτιση και δες το μετά τι κατανάλωση έχει.
Δημοσίευση 20/02/2016 - 00:03
η εγγυηση δεν με καλυπτει λεει γιατι η συσκευη δεν ειναι στην χωρα που αγοραστηκε!!! ετσι γουσταρουν ετσι λενε :/ ... εγινε θαυμα φορτισε στο 100% !!! μαλλον ειναι ο ανταπτορας!
niko λες να το καταστρεψουν στο irepair?? μια φορα ειχα παει το προηγουμενο μου 4ς (στης θεσσαλονικης το καταστημα ομως) για αλλαγη καμερας την καταφεραν δεν ειχα παραπονο χαχαχα
να πω την αληθεια το στρεσσ το εφαγα αν ειναι η μπαταρια προβληματικη γιατι δεν θελω να μου ανοιξουν το τηλεφωνο!! ειμαι κομπλεξικη δεν θελω τετοιες μικρο επεμβασεις!!!! βεβαια να μην βρεθεις στην αναγκη γιατι αλλιως δεν μπορεις να κανεις κ τπτ αλλο!
Δημοσίευση 20/02/2016 - 00:20
Ποιός σου τα 'πε αυτά για την εγγύηση?
Απο τη στιγμή που έχεις κάνει την αγορά εντός Ε.Ε, η εγγύηση είναι 2ετής.
Και ακριβώς γι' αυτό το λόγο, μείνε μακριά απο καταστήματα τύπου iRepair.
Δεν έχει πάντως κάτι η συσκευή.. Μη σε απασχολεί
Δημοσίευση 20/02/2016 - 00:30
απο αμερικη ειναι η συσκευη γι'αυτο!! με το που ανοιξα τα ματια μου το πρωι κ ανεβασα πιεση μολις ειδα οτι δεν φορτισε, κοιταξα κατευθειαν στο site τους με βαση το ιμει αν με καλυπτει εδω η εγγυηση κ δεν με καλυπτει!
οπως λες για να φορτισε απο το λαπτοπ μια χαρα ειναι η συσκευη!!! ευτυχως!!!
σας ευχαριστω πολυ πολυ ολους!! αν δεν λυθει το θεμα τα ξαναλεμε kalo brady!
Δημοσίευση 20/02/2016 - 00:32
Η συσκευή είναι αγορασμένη στην αμερική ή είναι αμερικάνικο μοντέλο αγορασμένο από Ελλάδα?
Στο πρώτο έχεις 1 χρόνο εγγύηση.
Στο δεύτερο έχεις κανονικά 2 χρόνια με την απόδειξη αγοράς.
Δημοσίευση 20/02/2016 - 00:32
Το ομορφο κ περιποιημενο στομα, ειναι ο καθρεφτης της ψυχης μας
Δημοσίευση 20/02/2016 - 00:42
απο αμερικη ειναι η συσκευη γι'αυτο!! με το που ανοιξα τα ματια μου το πρωι κ ανεβασα πιεση
μολις ειδα οτι δεν φορτισε, κοιταξα κατευθειαν στο site τους με βαση το ιμει αν με καλυπτει εδω η εγγυηση κ δεν με καλυπτει!
οπως λες για να φορτισε απο το λαπτοπ μια χαρα ειναι η συσκευη!!! ευτυχως!!!
σας ευχαριστω πολυ πολυ ολους!! αν δεν λυθει το θεμα τα ξαναλεμε
kalo brady!
Tότε τον 1 χρόνο του κατασκευαστή. Δες πάντως και με άλλον αντάπτορα πως συμπεριφέρεται.
Και το πιο βασικό μελλοντικά, αν χρειαστεί να δει τη συσκευή τεχνικός..
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και μη μπλέξεις ξανά με iRepair.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/02/2016 - 00:43
Δημοσίευση 20/02/2016 - 01:10
αγοραστηκε στην αμερικη εννοω!
νικο μακαρι να μην χρειαστει να το παω πουθενα! αλλα σε περιπτωση που χρειαστει θα σε ρωτησω - εμπιστευομαι την κριση σου!!!
θα δοκιμασω με εναν αλλο ανταπτορα κ μετα αν ειναι θα παρω καινουριο! μεχρι τοτε δεν πειραζει να το φορτιζω στο λαπτοπ ε?
(και αν εχετε να προτεινεται ανταπτορα που να μην χαλαει στο 3μηνο πλιζ ενημερωστε με)
Δημοσίευση 20/02/2016 - 17:48
helloooooo!!!λοιπον ακουστε την παρανοια!!
δικο μου καλωδιο με δικο μου ανταπτορα φορτιζει σαν χελωνα( το δικο μου!)
δικο μου καλωδιο -φιλου μου ανταπτορα φορτιζει κανονικα οπως κ το αντιθετο!!!
ανταπτορας δικος μου με φιλου μου καλωδιο παλι φορτιζει κανονικα οπως κ το αντιθετο!!!
αρα για να μην τα πολυλογω! ανταπτορας φαινεται να δουλευει οπως κ καλωδιο μιαs κ φορτιζει στο λαπτοπ..αλλα μαζι τα δικα μου στη συσκευη μου δεν δουλευουν κανονικα!!!!
τι να παρω δηλαδη ?
(δεν ειναι των 2-3 ευρω ο ανταπτορας ειναι των 27 απο public! to kalodio einai tou kinitou!)
Τελευταία επεξεργασία από: eve123, 20/02/2016 - 17:50
Δημοσίευση 20/02/2016 - 18:03
Κάτι γίνεται με τη σύνδεση του καλωδίου στον αντάπτορα που έχεις. Συνεπώς η λύση είναι κάπου στη μέση.
Πιθανόν να τη γλυτώσεις αλλάζοντας απλά το καλώδιο, να σου 'ρθει πιο φθηνά.
Απλά πρόσεχε να πάρεις κάποιο επώνυμο με MFi πιστοποίηση.
Δημοσίευση 20/02/2016 - 18:06
αν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου ενα λινκ απο καποιο e-shop για να παραγγειλω,να μην παρω οτι να ναι!!!!!
Δημοσίευση 20/02/2016 - 18:33
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες